Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Skupaj sva 10 mesecev in še nisva bila intimna

Skupaj sva 10 mesecev in še nisva bila intimna

Sem v lepem razmerju 10 mesecev, je prijeten, pozoren, pošten, skratka popoln in res iskreno še nisem bila tako srečna v življenju.
Razen….seveda obstaja vedno to…ker popolnih ni.
Intima ne štima.
Če verjamete ali ne, v 10 mesecih nisva imela možnosti biti intimna, seveda je tukaj vmes tudi lockdown in vsa ta čudna stanja.
Pred dnevi sva se stiskala, poljubljala in naenkrat reče, da ve, da ne zadovoljuje mojih potreb.rekla sem mu, da ni problema, da bo čas že prinesel svoje. Ampak on ne, se je razburil in rekel naj razmislim, kaj si pravzaprav želim, ker on ne izpolnjuje mojih zahtev, želja. Bolj ko sem govorila, da bo vse v redu in da se bova našla tudi na tem področju, bolj on ne.
Zdaj razmišljam že nekaj časa za nazaj, da je bil vedno, ko sva imela opcije, da sva intimna, postal nervozen in se včasih tudi izogibal srečanjem. Verjamete ali ne, ampak tudi do dotikanja intimnih predelov ni prišlo, postal je kar nekako nervozen in me odrinil, če sem se preveč približala hlačam.
Enkrat mi je rekel, da nima želje po sexu, sem mu pa privlačna in huda in sexy.

Ne vem kaj storiti, ko želim naredit korak naprej, se on umakne nazaj za tri. Ne želi niti spoznati mojih otrok, ki sta že skoraj polnoletna.

Za vikend se dobiva, da razčistiva, sem pa izredno žalostna in razočarana kot po ločitvi.

Je kdo doživel/slišal za kaj podobnega?

 

Bi rekla, da je impotenten, da ne želi o tem govoriti in da zato tudi ne poišče ustrezne pomoči, s takim na žalost nimaš kaj iskati. Ljubezen nič ne reši. On mora začeti reševati stvari pri sebi. Ne vem kako si sploh vztrajala z nekom 10 mesecev in ni bilo intime. Preveč si kompromisna, samo zato da bi imela partnerja. To ni partnerska ljubezen, ampak prijateljstvo.

Res lepo napisan. Od mene imas 10.

Ena beseda. Impotenca.

Gej.

Bi rekla, da je impotenten, da ne želi o tem govoriti in da zato tudi ne poišče ustrezne pomoči, s takim na žalost nimaš kaj iskati. Ljubezen nič ne reši. On mora začeti reševati stvari pri sebi. Ne vem kako si sploh vztrajala z nekom 10 mesecev in ni bilo intime. Preveč si kompromisna, samo zato da bi imela partnerja. To ni partnerska ljubezen, ampak prijateljstvo.
[/quote]

Tudi na to sem pomislila, ga vprašala po ovinkih pa ni želel govorit.
Ja, čakala sem 10 mesecev, nimam jih ravno 20, da bi tudi jaz gorela od želje, da bi rabila sex vsak dan, ampak on me res privlači in bi si želela čutiti njegovo telo. Bolj kot pa razmišljam, ne vidim več luči na koncu tunela.

Jaz bi naredila test in mu podtaknila viagro, nato pa čakala na učinek. Če ni vzrok impotenca, ampak kje drugje, torej v glavi, pa je težek problem.

tudi jaz bi rekla, da je gej. Moški imajo potrebe in če jih nimajo so:
a) geji
b) v andropavzi in je nivo testosterona tako nizek, da jim ne paše
c) imajo malega
d) impotentni

Impotentnih moških ni, so samo nesposobne ženske.

Mogoče ma pa smokija pa ga je sram.

mogoče slaba izkušnja iz preteklosti, ko ga je kakšna bejba brez ženske miline sesula, recimo sikala čez njegov penis, če je taka bolj občutljiva duša.

Podtakni mu vijagro, v glavnem če se te bo s trdim otepal potem veš da nimaš tam kaj iskati, kako lahko veš, morda je še devičnik pa tega noče priznati, ne ve niti kako bi se te lotil, ti pa si menda že dala toliko skozi da veš kako se pride do čarobne paličice, pa še ena prednost bo, če mu prvič prezgodaj pride bo spet takoj v akciji, torej ne bo nobene slabe volje s tvoje strani…

Ne, nisem.
Mora biti pa ena huda bolecina, frustracija, tezava ..zadaj.
Sama ves, koliko ti je do resevanja tega z njim. Glede na njegove odzive, je zadeva resna, pa se niti do tega nista prisla, da se ti odpre in posledicno tudi resujeta, sprejme pomoc,…
Pomenita se, daj mu vedeti, da ti lahko zaupa…pa saj to verjetno bi zdaj ze moral vedeti..ne vem, tezka bo…

Očitno delaš nekaj narobe. Ženske ste v glavne porazno nepoučene o moških. Večina misli, da je dovolj, da zatrese z ritjo, prime tipa za mednožje, pa bo ta že takoj navalil kot bik. Nekateri res, pri večini gre pa to precej drugače.

Gej ali pa ima tako zelo malega.

Verjetno ima malega.

Pri meni je podobno. Videvama se dve leti. Ko sma prvic spala skupaj me je zadovoljil z roko. Okej ni problema. Je rekel da je preveč spil. Potem je začel vedno bolj tipati proti zadnjici. To pa pri meni ne gre kar takoj. Po nekaj srečanjih ponovno poskus in nič … niti se mi ne poskusi več približati. Pride, prespi, poljubček na lica je največ kar dobim. Ne sprašuj, zakaj ne prekinem. Ne znam ti povedati.

Tebe ima samo malo tako za zraven da mu mine čas. Vrjetno ima drugo za seks. Kok pa je star ta tvoj?

Povabi ga v savno. Zdej se moras itak narocat,nek wellness k bosta sama,pa v brisacah.pa k se tusirata naga.pa ga opazuj kako bobreagiral ko bo videl tvojo golo kozo,vonjal tvoje fermone.kar se pa tice testasterona mu pa cink podtakn,dej mu npr cedevito za pit…
Upam da bo vse lepo

Al je aseksualen al pa ima mikro penis. Mogoče pa je bil prej ženska, pa se je predelal v moškega.

Mi je zadnjič povedal o tebi. Jah punca nisi še dojela da se malo norčuje iz tebe. Ko si omenila da imas otroka sem vedela da si ti ta. Tko da sori k sem ti povedala. Pač mu ne odgovarjaš. Mu pa zato jaz.

No ja kakšne eni strelate. Drgac pa mislim, da ga je necesa sram. Se vsak moski bi navalil na zensko, ki se mu ponuja. Povabi ga v savno ali v jakuzi v dvoje, seveda kjer bosta oba gola.

Če bi mu bilo kaj do tebe bi že naredil se ti ne zdi ???? Ker tip pa čaka toliko časa??
Zgleda mu ne odgovarjaš. Ali pa drugo na polno podira. Vrjetno bo to. Ker tip da bo eno gledal 10 mesecev. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Evo ti bom razkril eno skrivnost kako lahko preeris in vidis kaj je zadaj.
Preden pride k tebi se stusiraj z kaksnim nevtralnim milom,potem se pa igrej sama z sabo,ne rabis do konca razen ce ti to pase.No mogoce v tvojemu primeru ne bi bilo slabo ce gres do konca. Vazno pa je da se potem rahlo namazes z vonjem muce po odprtih vratu in zapestja. To je najboljsi mozni perfum,fermoni.Obleci se normalno in ne zaletavaj se vanj In ga opazuj,ce je normalen ne bo vedel kaj ga je zadelo in se mu bo mesalo. Ce je impotenten lahk se vedno lize pa prste uporablja. Ce je bivsi duhovnik se vedno lahko obleces v ministranta. Salo na stran,zasluzis si dobrega v vseh pogledih in upam da se ti bo to vse porihtalo.

So ti že pred mano napisali, kaj bi lahko bil vzrok. Mogoče je gej in te ima za krinko, mogoče ima težave s potenco ali pa je v skrbeh zaradi svoje “obdarjenjosti” oz. je negotov v to, koliko obvlada spolnost. Morda mu je nerodno, ker je neizkušen. Karkoli že je, z razglabljanjem tu gor ne bomo nič rešili, zato ti predlagam, da ga na lep in prijazen način čim prej povprašaš o tem.

New Report

Close