Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Skupina De Žur!

Skupina De Žur!

Ali bi mi lahko katera od vas povedala, kaj o tej skupini. Predvsem me zanimajo vaše izkušnje, ali res naredijo žur.
Kaj pa igrice na poroki?

Hvala in LP

Hojla!

Osebno jih se nisem dozivela na poroki. Sem jih pa slisala takole, ob drugi priloznosit. Meni so bili super…

Mi je pa ravno zadnjic kolegica omenila, da tudi na porokah naredijo super zur…

Srecno

Zivjo!

A mi lahko sporocis telefonsko od te skupine-jest si namrec tudi se rihtam band za ohcet.

Lp

Vodja skupine je Janez Doltar, njegov telefon pa je 041 892-292.

lp

ampak so ful dragi, so tud boljši ansambli za manj denarja

Ali pač ne, Tanja… Odvisno kaj od poroke pričakuješ… Jaz npr. ne maram osladnih Brendi in Ptujskih 5 variant, tako da, če bo le finančno izvedljivo, bo De Žur pri nas… Če ne bodo takrat že predragi… Igrajo veliko plesne glasbe, ko je pa treba je pa tudi žur…

Aja, sicer pa ima poleg plesne glasbe in dobrih vokalistov tudi country program, abba show, otroški program…

Kontakt pa je: Janez 041/ 892-292

Tudi veliko dražjih je in slabših. Vokalno bi se v Sloveniji kar težko primerjal z njimi. Raznolikost 4 prvih vokalov in večgasno petje pač doprinese svoje. Sicer je pa res, da so poroke drage in kvalitetna glasba tudi……..

to je naj,naj skupina!!Tko lepo pojejo in igrajo, da bi človek ar plesal in da za igrice casa zmanjka. Absolutno priporočam. So prefinjeni, elegantni žurerji, nič rpovokativni al pa kaj podobnega

New Report

Close