skupna blagajna?
Tudi midva imava vsak svojo plačo na vsak svojem računu, samo nimava pa “moj denar” pa “njegov denar” ampak “NAJIN DENAR”!
Stroške pa plačujeva iz najinega denarja. Ko jaz izpraznim moj račun prelijeva denar iz njegovega na mojega, ker jaz plačujem s karticami in tako denar kar kopni!
Nimava vsak svojega denarja, saj si zaupava, drugače se sploh nebi poročila.
placo imas se enkrat visjo kot fant in ga ne bi financirala? pa se stroske si delita na polovico?
ce imas ti visjo placo, zakaj ne bi ti mal vec prispevala… no saj, vsak pac pocne kot mu pase, tko da ce je vama to v redu, pol pac nimam nic proti, sam moje mnenje..
midva ziviva skupaj, pa si stroske deliva tako, da moj bodoci moz placuje poloznice, jaz pa trgovino, ostalo je pa skupno, pa ne mislim tle, da imava skupen racun.. pac, ce men zmanjka, mi da, ce pa njemu, dam jaz
Finance so predvsem stvar dogovora. Se mi pa zdi, da ko se dva odločita, da bosta skupaj prispeva vsak po svojih zmožnostih. Malo mimo se mi zdi, da se deli stroške strogo na polovico. Jaz mam tudi višjo plačo kot moj koruznik. Ko njemu zmanjka imam jaz in obratno. Je pa višina plače odvisna od sreče. Moj dragi dela v državni službi in je s plačo bolj bogo, čeprav dela podnevi, ponoči, za praznike, vikende, skratka ni da ni… 🙂 Bi bilo pa malo svinjsko, če bi mu jaz rekla, da naj da pol, čeprav sem sama v službi od 8h do (vsaj načeloma) 16h. Pač nima te sreče, da bi ga veselilo zelo dobičkonsno delo :)))