Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Skupna vožnja v službo

Skupna vožnja v službo

Iščem sopotnika na relaciji Kr – Lju – Kr
(odhod iz Kranja – MC Primskovo, okolica Šenčurja cca. 6:15 do železniške postaje Lju; povratek iz Lju cca. 15:15)….

več info [email protected]

Ta tema bi morala biti kar pripeta.

Še kdo išče sopotnika iz MB do LJ?

Pozdravljen,

Najverjetneje jaz, nisem se 100%.

Lp,
Uros

bi se dal najdit kak zic za mene.. bi se pa vozu iz Slovenskih Konjic do LJ vsak dan al pa ne… pač na fakulteto… je pa tak da nimam vsak dan predavanj in mi je butasto bit v lj…. tak da me lahk poberete na tepanju če ma kir plac..???

Išče kdo sopotnico iz Mb v Lj in nazaj. Vsak dan. Delam od 7.00 do 15.00 na Dunajski.

Lp
Nina

Pozdravljeni,Se vozi kdo v službo na relaciji Vojnik (Celje) – Ljubljana (Stegne)? Imam gibljiv delovni čas in sicer od 07:00 – 08:00 in do 15:00 – 16:00.
Mail [email protected]

Iščemo sopotnike za skupno vožnjo v Ljubljano (Vojkova, Dunajska-Astra) in nazaj.
in sicer Slovenska Bistrica (lahko tudi Tepanje, CELJE). delovni čas od 7.00 do 15.00

Živjo,
skupna vožnja ali iz Grahovega ali iz Cerknice ali z Unca do Ljubljane – Vič Murgle.
Delovni čas od 6:30 do 14:30.

Hvala.LP.

Talika81, midve se voziva vsakodnevno iz MB (oz. Slov. Konjic) v Lj, na Dunajsko… Delovni čas imava od 7.00.-15.00… Vsak dan vozi ena… Bi bili veseli, še kakšnega sopotnika/sopotnice… Pričakuje se, da vsak 3. dan voziš tudi ti.
Javi se na [email protected]
LP
Nina

Iščem sopotnico-sovoznico za skupno pot na delo in sicer na relaciji Vipava – Ljubljana (Dunajska). Urnik dela od cca 8h – 16h.
Če je kakšna iz Nove Gorice, Ajdovščine ali Vipave, ki bi se bila pripravljena skupno voziti naj se mi oglasi na mail: [email protected]

LP

Zivjo, z novembrom se bom zacela sluzbeno voziti iz Nove Gorice v Ljubljano. Moj delavnik je med 07.30 in 16.00. Iscem sopotnike za si deliti stroske in voznjo. Anyone?:)

Se kdo vozi iz Slov. Konjic, Zreč, Tepanja…v Ljubljano na Vojkovo, Dunajsko? Delovni čas od 7-15, ob sredah do 17h in v petek do 13h. Že 3 vožnje tedensko z ekipo, bi bile super. Sem pristaš tega, da vsak dan vozi en potnik.

Sms na 031447178

New Report

Close