Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Skupno kopanje v kadi

Skupno kopanje v kadi

Ko smo že pri goloti, koliko se vas kopa skupaj s partnerjem doma v kadi. Se kopajo skupaj bratci in sestrice? Midva s partnerjem se večkrat kopava skupaj, prav tako se kopam skupaj z 12 letno hčerko.Pri nas ni to nič posebnega in prav uživamo.

Jaz se pa kopam s svojim mastifom…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Saj se tudi divji prašiči skupaj valjajo po lužah, zakaj se ne bi še ljudje skupaj kopali. Pri nas prakticiramo enako.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

nihče se ne kopa, se samo tuširamo.

Pri nas se skupaj kopata le sin (3 leta) in hči (8 let). Razmišljam, da bi tudi to ukinili, ker sine čedalje bolj rine v hčerko. Je pač v tej dobi, ko raziskuje…..

meni se to ne zdi sprejemljivo. Pri neki določeni starosti je za razvoj nujna intima.
Ne more se 6 letna hči kopati z očetom.

Jaz se redno kopamskupaj s 17 letnim sinom. Je pač va taki dobi, ko rad raziskuje……

Tooo, mami!!

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Pa ajde, šestletna še, ampak 13-letna?????

Dajte nehat s tem, kako je vse to naravno in normalno, pa kako ste odprti bla bla bla. Ja, do določene starosti je, če pa se kopate skupaj najstniki in starši, pa v tem ni čisto nič več naravnega in normalnega, ampak se vse skupaj spremeni v anomalijo.

Ja, malo zdrave pameti, pač. Čisto normalno se mi zdi, da se mati kopa skupaj s partnerjem, pa da se starši kopajo skupaj s štiriletniki, ampak kopanje mame in 14-letnika skupaj, je pa anomalija. Ali pa očeta in 13-letnice.

Pa ajde, šestletna še, ampak 13-letna?????

Dajte nehat s tem, kako je vse to naravno in normalno, pa kako ste odprti bla bla bla. Ja, do določene starosti je, če pa se kopate skupaj najstniki in starši, pa v tem ni čisto nič več naravnega in normalnega, ampak se vse skupaj spremeni v anomalijo.

Ja, malo zdrave pameti, pač. Čisto normalno se mi zdi, da se mati kopa skupaj s partnerjem, pa da se starši kopajo skupaj s štiriletniki, ampak kopanje mame in 14-letnika skupaj, je pa anomalija. Ali pa očeta in 13-letnice.[/quote]

Najboljša raziskovalna šola…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Pri nas se definitivno ne skrivamo en pred drugim ampak skupaj kopamo pa tudi ne. Ja – midva z možem. Ko gredo otroci spat, pa še zakleneva se. Tudi otroci imajo pravico do intime. Se gresta tuširat in za seboj zapreta vrata. Dokler je eden notri velja, da drugi ne moti.

Otroc sami povejo ,nakažejo do kdaj jim je o.k.če se kopajo z brati ,sestrami ,očeti itd. Če reče 12 letnica ,da se ne bo več kopala z bratom ,se pač ne bo .Če je očetu nerodno se kopat s hčerko staro 6 let se pač ne bo
…različni smo si ,ker smo različno vzgojeni .

Gre za idealno prenašanje bakterij in glivic iz spolovil staršev na spolovila otrok. Bravo totalno nehigiensko. Neumnost je neuničljiva.

Mi se ponavadi tuširamo (vsak posebej), tamala pa se 1x na teden še kopa in takrat ima zase celo banjo, polno igrač in mehurčkov, ne vem, zakaj bi se moral še kdo od naju basati zraven.


Meni je to bolano.

Osebno zase menim, da nimam predsodkov, ampak da bi se kopala s svojo 12-letno hčerko??? Mi na kraj pameti ne pade. Se mi ne zdi ne higiensko, ne potrebno, pa tudi vsaka od naju ima pravico do svoje intime – odprtost gor ali dol.

Nimava še otrok, samo meni je to navadno. Mama in oče sta se velikokrat kopala skupaj, zaklepala se nista, sama sem se ponavadi igrala s čim v kopalnici medtem in se “prištulila” k enemu ali drugemu, nekje do 11. leta. S pričetkom pubertete sem se pričela zaklepati in neprisostvovati drugim članom pri intimnih opravilih, kar je bilo tudi sprejeto kot naravno.

Jaz si že ne morem zamisliti, da bi se z 8-letnikom skupaj kopala. Pa sicer se lahko pred njim slečem in oblečem, tudi jaz grem lahko na WC, če se on tušira ali obratno. Po gatke laufa nagec, ampak čaki mal, skupaj kopati???? To mi je pa too much!

Meni se tudi zdi vse skupaj nehigiensko in bolano!Cela družina v banji….o glavo luda

Pri močetih zloraba otrok, kaj pa pri mamicah?

Dokler so še majhni nekako gre ,zna bit kar zabavno in sproščujoče .
Pol pa so žeee dost veliki in tud PROSTORA ni več za kopanje.
Pa tud jaz si želim malo sprostitve ,da sem sama vsaj 30 min..tako ,da odpade skupno kopanje nekje pri 7,8,letu ali pa prej .
Pa tud to “skupno” kopanje je bilo bolj občasno.Ne stalna praksa.

Mi smo dali banjo ven in imamo sedaj tuš.Je pač ena kopalnica .

Ne vem,zakaj se vam zdi tako normalno slačiti se pred polodraslimi otroki,saj je vendar enkrat čas,da intima posameznika to tudi ostane.
Ko bi matere svojim otrokom privzgojile občutek za mejo,ko intima ne more biti več tudi zabava drugega,bi bilo tudi veliko manj možnosti za pedofilske napade in prijeme.
Kajti,pedofili niso samo “grozni črni možje”,temveč tudi prijazni očki,strički ipd.
In,če bi otroci imeli bolj jasno zarisane meje,do kam smejo poseči drugi,kar zadeva tudi goloto in skupno kopanje ipd,bi bili manj zmedeni in bi bolj jasno vedeli,da so nekateri ljudje mejo prestopili in bi to povedali njihovega zaupanja vrednim osebam.
Tako pa niti ne vejo,do kam jih smejo “pritisniti” morda njim ljubi ljudje,saj jim mamice in atki s skupnimi kopanji po realni starostni meji in igračkanji ,temu podobnimi sploh ne dajo smernic o tem,kaj si smejo odrasli z njimi dovoliti.

Kajti,pedofili niso samo “grozni črni možje”,temveč tudi prijazni očki,strički ipd.

Kaj pa mamice, gre zgolj za spolno zadovoljitev ubogega 17-letnega sinčka, ali za usposabljanje preden preide v svet svojih ….

V bazen potem tudi nikoli nisi šla?

bazen–hja,je tudi malo neapetitlih,ampak tam je vsaj klor.
Doma v banji ga pa menda ni,kaj?

New Report

Close