Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Skute iz Hoferja

Skute iz Hoferja

Kupujem kar nekaj stvari v Hoferju ampak tele skute so me pa razkurile.

Že večkrat se mi je zgodilo, da so se pokvarile že nekaj dni pred rokom. Al so postale plesnive al pa so imele grenak rezek okus, pokvarjen v glavnem.
Ker Hoferja nimam pred vrati jih seveda nisem nosila nazaj. Se mi zdi, da skute pri njih res niso bog ve kaj.

A ima še kdo podobno izkušnjo?

Pa prosim, da ne bi ta tema postala kreg “kdo kupuje v Hoferju in zakaj in kdo ne”.
Sama sem s kar nekaj izdelki zadovoljna ampak tele skute pa res niso vredne svojga dnarja. Raje dam mal več in imam od LJ mlekarn ali od zelene doline, so tudi po okusu bolj pristne pa čeprav dražje.

Skut iz Hoferja ne jemo, jih pa uporabljamo za štruklje. Zaenkrat je bilo vse ok.

Jaz redno kupujem njihovo bio skuto in je bila do sedaj vedno v redu. Ostalih sort pa nisem še nikoli kupila in tako ne morem komentirat njihove kvalitete.

Redko kupim skuto v hoferju, vendar tega problema še nisem imel. Če kupim svežo pri kolegu kmetu, vzdrži v hladilniku kake štiri dni brez bistvene spremembe okusa. Očitno hoferjev dobavitelj skute preveč štedi z aditivi. Toliko kot je rok trajanja na trgovskih skutah, ta sama po sebi brez dodatkov ne vzdrži.

Nekaj časa sem kupovala hoferjevo bio skuto, pa mi potem parkrat zaporedoma ni bila v redu, so bile notri neke take čudne strjene kepice, in je ne kupujem več. Sicer pa veliko stvari kupujemo v hoferju. Od mleka do računalnika:)

A v štrukljih jih potem ven poberete, da jih ne jeste?

Jaz kupujem pusto skuto pa samo enkrat ni bila dobra.

Sama sem v Hoferju ene parkrat kupila njihovo skuto za torto ipd zadeve in se mi nikoli ni zdela pokvarjena. Vedo je bila ok.

V Hoferju kupujem vse razen mleka, tudi skuta je bila vedno ok. Imajo najboljšo izbiro oreščkov in sladkarij tako, da se že zato splača iti tja.

Čedalje manj sem zadovoljna s kakovostjo hrane, ki jo kupujem, pa ne glede na to ali je kupljena v hoferju, merkatorju, lidlu….
Pri testeninah in moki ugotavljam, da so pogosto prisotni molji, pri mlečnih izdelkih, da so pokvarjeni, da meso smrdi, čeprav rok uporabe še ni potekel, da je sadje in zelenjava II. kakovosti, plačujemo pa ceno za kakovost I ……
Nategujejo nas na vse možne načine. Velikokrat se govori, da ko poteče rok uporabe, recimo pri moki, milu, čaju, testeninah, čokoladi, da jih enostavno prepakirajo v novo embalažo in gredo ponovno v prodajo. Včasih temu nisem verjela, vendar po kvaliteti, ki jo sedaj dobivam v trgovinah, bi pa rekla, da je sigurno nekaj na tem.

Se ti pokvarijo originalno zaprte skute ali potem, ko jih že odpreš?

Ponavadi, ko jih že odprem.
Samo enkrat se mi je pokvarila neodprta in to nekaj dni pred rokom.

Ko jih enkrat odpreš, rok trajanja ne velja več. Pa kako tega ne veste?

js kupujem v hoferju kruhke 12 mmini rolic mlecnih /mehkih / poslednje 2 meseca ceprav naj bi rok trajanja /garantiral ok uporabo se najmanj 10 dni / neopdprta embalasa je kruh plesniv// doslej se mi je to dogodilo 4x v poslednjih 2 mesecih/poleg tega sem danes 6 augusta odprl sir masdamer vakumsko pakiran ki naj bi ,,bil ok do polovice augusta/ je malo napihnjen a ok // isti dan kupljen enak paket sira /enakega,masdaamer ki pa ima rok trajanja do 9 septembra pa je se neodprt / v hladilniku a povsem plesniv // kaj je to

New Report

Close