Mi lahko kdo pojasni kje vidim svoj SYPE naslov, med mojimi podatki sem vidla ime, priimek in meil.
hvala v naprej
a kdo ve za kakšne forum kjer ljudje pomagajo strokovno…tukaj je res bedno.
Klikni z levo miško na tvoj profil skrajno levo zgoraj na ekranu. Ali pa v vrstici kilkni na Skayp, nato profil in uredi moj profil.
Lepa hvala, ampak tega jaz nikjer ne vidim….
Tudi sama nisem skypa inštalirala, ker je bil že goe skupaj z win 8.1…
Niti me ni vprašal naj vpišem kakšne podatke o sebi.
Ko pridem v moj profil teh podatkov tudi ni, je pa podatek moje ime in priimek, kar je verjetno posledica tega, da jih je računalnik pobral ko sem inštaliral win in sem vpisala priimek in ime
Kako nikjer ne vidiš? Imaš svoj Skyp račun, enako kot za e-mail ali FB, (uporabniško ime…. geslo???) Lahko kogarkoli kličeš??? Če napišeš ime zgoraj levo kjer je tista lupa in klikneš išči ti najde kakšno osebo??? Poskusi samo s priimkom, da bo zagotovo kakšna oseba v imeniku!
če ga imaš se prijavi v skayp in moraš videti svoj profil, enako kot v g.mailu.
Če ga nimaš odpri skype in na tistem modrem polju spodaj piše “USTVARI RAČUN” Napravi si svoj račun in se prijavi popolnoma enako kot v e.mail ali FB.
Da bi računalnik pobral podatke ne pomeni nič, dokler se ti ne prijaviš v skyp in po prijavi te bo zaznal.
Iz tvojih izjav sklepam, da imaš kakšno share verzijo skypa. V kolikor ne bo delovalo izbriši in iz spleta potegni skyp in si ustvari račun in mora delati brez težav.
RAČUNALNIŠKI DOKTOR res sem ti zelo hvaležna, ker se ti ljuibi odgovoarjat!!!!
Jaz imam en naslov prijateljice s katero sem 1 x navezala stik. Nisva se pogovarjali preko kamere in mikrofona, mapak sva si tipkali.
Jaz sem njen naslov vpisala predno sem jo policila in naslov je zdaj ves čas tam in tudi njena slika-zgleda da je slika tam ker jo je ona dala poleg, ne jaz.
Torej tebi skyp dela, rada bi le sliko v tvojem profilu? Imaš svoj skyp račun, (uporabniško ima, geslo) ali ne???
Če želiš vstaviti sliko klikni na tvoje ime skrajno zgoraj levo in pod tisto modro ikono piše zamenjaj sliko.
Potem boš videla tvojo sliko in v kolikor želiš to klikni “zajemi sliko” V kolikor želiš pa neko drugo sliko in imaš naložene v računalnik pa v mapi poišči željeno sliko in jo zamenjaj.
do slike še nisem prišla, rada bi sploh izvedela kakšen naslov imam-tega v mojem profilu sploh ni….če me kdo vpraša po skype nalsovu mu ne znam odgovorit.
Razmišljam takole:
“računalnik” ve moje ime in priimek, ker sem mu ga dala (vedno me ob vstopu pozdravi z mojim imenom in priimekom) rojstne podatke je zahteval skype program, geslo, upo.ime tudi….ni pa zahteval skype naslova…..
jaz sem vnesla skype naslov od prijateljice in se z njo pogovarjala-res da tipkanje (ne slika in glas), njen naslov je zdaj v spominu in tudi njena slika, ampak mojega naslova pa ni….ali se je mogoče povezati z nekom če ti nimaš naslova?
Da ne dolgovezimo v nedogled moraš vedeti, da za vstop v Skyp moraš vsakokrat vnesti novo prijavo, uporabniško ime in geslo! Dokler se ti ne prijaviš ne moreš videti svojega profila, enako kot v g-mailu!
Če se ti prijaviš z imenom prijateljice, potem lahko vidiš le njen profil in nikakor svojega.
Sicer pa močno dvomim da je to kar ti uporabljaš Skyp. Verjetno bo prej kakšen MSN.
hvala tudi tebi za odgovor, sicer pa ja- to je definiticno skype
“hvala tudi tebi za odgovor, sicer pa ja- to je definiticno skype “
Skopiraj print scren in prilepi tukaj da vidimo tvojo umetnino kaj imaš.
hvala za pomoč, ampak svojih podatkov pa ne morem kar limat tle gor, lej ga
“hvala za pomoč, ampak svojih podatkov pa ne morem kar limat tle gor, lej ga”
Nihče ni mislil niti rekel, da moraš limat tvoje podatke! NIti jih ne moreš, če praviš, da jih ne vidiš?! skopiraš lahko samo tisto začetno masko, vse podatke pa pobrišeš.
Ali pa se le malo hecaš iz dolgočasja???!!!
Forum je zaprt za komentiranje.