Šla bi delat na morje
Odvisno kako si kaj vesca in aktivna na druzabnih omrezjih?
Moja hci je dve leti nazaj preko neke skupinice, ki jo je nasla na Facebooku ali na Instagramu, nisem vec 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} prepricana kje tako dobila sezonsko delo. Se zdaj ima zelo lepe spomine nanj.
Tako, da vsa ta druzabna omrezja, ki jih sploh mladi tako zelo radi in aktivno uporabljajo tudi niso tako slabi, ce jih znas pravilno in pametno uporabljati.
Morda ti bo to kaj v pomoc. Pa veliko srece pri iskanju.
In kaj naj se pelje v Rovinj hodi fehtat za šiht?
Zanima tudi mene, mlajša upokojenka, vešča (hehe) vsega. V gostinstvu, varovanje, pobiranje vstopnine…. karkoli, razen čiščenja wecejev.
Kje so oglasi, kjer piše: plača 5€/h, dela se od…. do…., verjetno petek in svetek. Ni problema.
Nudimo sobo, kosilo ali večerjo. Mene zanima izključno Slo.
Na črno! Saj ne. Na osnovi tega…. ker imam penzijo, pa ne vem kakšne Zakone so že sprejeli glede zaposlovanja (nazaj) za upokojence.
Pač bi delala. Na birokracijo se res nič ne spoznam. To mi je v bistvu groza.
Samo prišla bi, delala čez dan…. zjutraj in zvečer kopanje….sprememba bivanja. Da ne visim celo poletje doma.
Je to taka znanstvena fantastika?
Poglej pri iskanju prostovoljcev: https://www.prostovoljstvo.org/za-prostovoljce/posredovalnica-prostovoljskih-del/
Počasi bodo začeli iskati prostovoljce za spremstvo ljudi na morju.
Mogoče tole (samo delim)
Gostinsko podjetje na obali(možna nastanitev), ki upravlja z restavracijo,barom in sladolednim vrtom išče naslednji kader:
-natakar/natakarica z izkušnjami
-samostojni kuhar/kuharica z izkušnjami
-pomočnik/pomočnica kuharja z izkušnjami
-pomivalka z izkušnjami
-študente za vse zgoraj omenjeno vendar samo sposobne ,pridne ki si želijo priučit poklica ali že imajo izkušnje!
delo poteka na sami plaži v edinstvenem ambjentu in lokaciji
ekipa je mlada,dinamična in zabavna zato ne odlašaj in pridi na morje čez poletje!
info:040868829
na fb sporočila ne odgovarjamo!!