Slab zaključek Masterchefa 2025
Ni važno, da je Čehinja…
Ne bi se čudila, da ob vsem tem denarju ni imela kakšnega šéf tutorja.
Marsikdo, ki je vstopil v to kuhinjo, je prej doma malce packal in redko kdo jedel pri naših šéfih, pa jastogi in ostrige ter kaviarja niti od blizu videl ni, kaj šele okušal.
Je ven štrlela…po moje, je imela kakšne privat učne ure kakega šéfa
Se strinjam, danes je bila oddaja res dolgočasna in napovedljivo. Jaz sem kar preklopil in odigral eno hitro partijo tukaj – precej bolj zabavno kot gledat tole:
Jah, miša jih je očarala…se je tudi meni zdelo, da najbolj Mojmirja.
Kar pa se Mojmirja tiče…je Prekmurec, pa tako po lublansk govori, kot , da že 70 let živi v Ljubljani in v tem času ene prekmurske besede ne bi ni izrekel. Mi je čisto zafnan. Lahko bi govoril samo slovensko, kar bi bilo edino pravilno. Pa nimam nič proti ¨ljubljanščini¨, da ne bo pomote. Ko pa hoče Prekmurc, ki je odraščal v Prekmurju in večji del svojega življenja govoril prekmursko, z načinom govora dokazati, da je Ljubljančan, pa mi je res zelo zelo mimo…
kokoška1, 17.06.2025 ob 11:53
Jah, miša jih je očarala…se je tudi meni zdelo, da najbolj Mojmirja.
Kar pa se Mojmirja tiče…je Prekmurec, pa tako po lublansk govori, kot , da že 70 let živi v Ljubljani in v tem času ene prekmurske besede ne bi ni izrekel. Mi je čisto zafnan. Lahko bi govoril samo slovensko, kar bi bilo edino pravilno. Pa nimam nič proti ¨ljubljanščini¨, da ne bo pomote. Ko pa hoče Prekmurc, ki je odraščal v Prekmurju in večji del svojega življenja govoril prekmursko, z načinom govora dokazati, da je Ljubljančan, pa mi je res zelo zelo mimo…
Kje vraga si pa ti našla “ljubljanščino”??? Vsi trije govorijo kar lepo povprečno, ne čisto knjižno ampak precej blizu, slovenščino.
Nobene tipično “ljubljanske” fraze ni bilo nikjer.
ROBERTO II, 17.06.2025 ob 15:24
Miša je po izobrazbi kuharica oz z nadaljnim šolanjem to kar je restavracijski al kak že menadžer ona ma poznavanja kuhinje i pleiintnga dosti pa še na Dunaju je bila kjer je kuharstvo po večini na nivoju
Vseeno kaj ima. Ne spada v finale. Niso pošteni!
Njeni plejtingi niso estetski. Polno nekih pen (me spominjajo na mačje bruhanje…), povsod tartufi in listi kapucink in seveda rože, ker so bili sodniki prvič tako navdušeni nad njimi. Meni zelo nevšečno. Da o drugi glavni jedi na finalu ne govorim. Skrpucalu na pogled, poleg tega vse raztečeno. In dobi več pik od konkurence…
Poleg tega – ko iščejo čokoladno sladico – ona dostavi višnjevo. Ko iščejo sladico na temo žlikrofov – ona dostavi pocukrane žlikrofe. Ko iščejo juho – ona dostavi čaj. In še ogromno je bilo takih primerov. Da bi to počel kakšen drug tekmovalec, bi ga sodniki raztrgali pri prvem takem kiksu in ga poslali domov. Poglejmo samo Matica – celo sezono, dokler je bil zraven, so mu utrujali, da ne posluša navodil. Ma nemoj – a ona jih pa je?
Letos res ni bilo pošteno. Ne vem, kaj je na tej ženski, s čim jih je držala za jaj**. Tudi Špar ne vem, kaj bo počel z njo. Da mi ona prodaja šparove izdelke? Ojoj… Otroc še spat ne bodo mogli ponoči.
v glavnem vsi ki pišete tukaj gor nimate pojma. Pišete nevoščljivo celo o mačjem bruhanju. razmišljate na nivoju stare mame ki doma kuha dobro govejo župco in tenstan krompir. Imajo prav tisti, ki pravijo da je bila letos slaba družba v tej kuhinji, v glavnem sami abervezniki ki nimajo pojma. Miša je strokovno gledano edina ki je upravičila finale. Barbara je skromna punca morda res, ne bom se spuščal v psihologijo, ker imam občutek da je to delanje REVCE uboge njen obrambni mehanizem in se že od malega tako rešuje. dela dobre sladice, tudi nekaj slanih jedi ji je uspelo, ampak to je tudi vse. Že sam izbor jedi za finale je bil polovičen, medtem ko Mišin je bil ekstravaganten. Miša ni polna sebe, ampak je tako zelo suverene, točno ve kaj dela, njen načrt je bil 100%, mizenplac čist urejen, koncentracija na čas, postavitve na krožnik…. mislim pojdite vi komentirati in ocenjevati, kdo dela boljše salame, kdo naredi boljši tenstan krompir, govejo župo in kje se največ hrane dobi na krožnik za najmanj demarja- tam boste po moje uspešni.
Dolgčas, 16.06.2025 ob 22:29
Še komu danes izredno dolgočasna oddaja?
Tisti brezvezni začetek.
Pa vsem je jasno da bo čehinja zmagala čeprav sploh ne bi smela biti v finalu! Je dve jedi od treh zajebala. Naduvana je tud do neba.
Pa kakšni mazohisti ste eni, da gledate te neumnosti?