Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Slabo leto

Slabo leto

Se še komu zdi, da je imel letos slabo leto? Nič posebno hudega se mi ni zgodilo ampak imela sem veliko manjših težav in razočaranj. Vse se mi je nekaj kvarilo, denar je tudi po naivnosti odtekal od mene, veliko ljudi se mi je pokazalo v čisto drugi luči, šibko zdravje. Prišla sem do spoznanja, da je svet vse bolj pokvarjen, pa ne le na podlagi samo mojih izkušenj. Komaj čakam da se to leto konča.

2024 je bilo najslabše leto v mojem življenju.

Pač sprejmeš kar ti življenje prinese. Prej ko se sprijazniš, prej spoznaš da se vse dogaja z nekim namenom

res je. Vse se zgodi z razlogom.

2025 bo še hujše

Narod pokvarjen zarad kapitalizma…

Povprečno, če odštejem vojne, ki se dogajajo.

Jp res je vse se zgodi z razlogom. Tut če je razlog nikakvi. Pa več, ko jih bo posvojilo o tem kk je svet zanič več bo mrkim obrazov, bolj zanič bo.

Se mi je zgodilo ze kako slabo leto, 2x celo katastrofalno slabo, a pri 50+ ves, da to pride in gre, v zivljenju se vedno izmenjujo dobre in slabe stvari, zdaj v slabih casih znam videti tudi kaj lepega in zaradi teh dobrih stvari se izborim in grem naprej.

Ja, res je, da se mi je pri 25 ali 35 vse skupaj zdelo neskoncna katastrofa, zdaj pa ne vec, pac cloveku se zgodi marsikaj in clovek prezivi.

Vse se je zgodilo z razlogom. Verjamem v to, da kar seješ tudi nekega dne žanješ.

Lahko govorim o pozitivni bilanci leta.

Uh, kako enostavno bi bilo, če bi bilo dobro in slabo odvisno od številke na koledarju!
Malo še, pa si bomo zaželeli Srečno 2025 in bo potem torej bolje. Samo ne obupat!

New Report

Close