Sladoled
Štuuuuuuuummmmmmmmpiiiiiiiiiiiiiiii
mi pa imamo tebe radi, tebe in,
Mambo kingse in 25-ico!
Evo ti enega cmoooooooooočkkkkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Pridem na slodoled z zajčkom, sam da se še z njim zmenim, oki?
Mariči
Oooooooooooooooooooooooooooooooo kakšna debata.. jest pa zdejle hladim… mrazim.. tisto svinjsko plavo želatino v vrečki… v zmrzovalniku, da jo bom del na koleno.. .obkladki.. in ker sem takega foha… me čaka teden dni ležanja počivanja…. pa u luft zijanja.. po domače bolniška…. In to samo zarad enga usranga kolena… vi pa kar o sladoledih ja.. in to prov v živo…
Jani ma najrajš… hmmm… stračatelo.. al neki tacga…. hkrati pa vsem skupaj želi en full lep popoldan.. posebno Brusu, ki ge je videt vsake tolko kot lanski sneg, Nikiti, ki še vedno strumno drži red, mojima Dr. Z in Dr. B, ki mi pri tem kolenu za hudiča ne moreta n’č pomagat, Mariji, ki se ji Šebrejle tako pokonc postavljajo :))))) in seveda, vsem ostalim, ki jih nisem naštel.. ah.. mišonu seveda tud, saj je navsezadnje on odprl temo o sladoledu :))
Čau banda!!!!!
Zajčeeeeeeeeeeeeeeeeek :))))
Ma vidi, do poškodbe je prišlo po dvodnevnem neprostovoljnem klečanju.. si moreš misliti, da mi je starokiralo koleno.. in zdej.. obkladki.. pa dohtarce.. o saj ne mislim, da bi mi vidve ne mogle pomagat.. samo špinel ne bi n’č prijel :)))))
Jani je sedaj popoldan online :)))
Fuj in fej , kolk ste vsi eni pujsi !
Pa kaj vam vsem neki na tisto stran meče ?!
Sej Bruska bi še zastopla , revež se ukvarja s kmetijstvom , pa žvali pa to …. no , klic narave …. ampak vi , mestni ljudje ?!
Alo , gremo ven , v naravo , da se zdivjate , pa da bo pol mir !
Nikitko skrbi , kaj si bo bogi oči mislil o nas , ko je tako nežen in sladek in nepokvarjen