Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sladoled

Sladoled

Niso !

Brusek , tvoje provokacije pa se beležijo , tako , da od vsega ponujenega ostaja zdaj , po trenutni bilanci samo še par koščkov ledu , he , he ….

Nikitkino maščevanje bo sladko , he , he …

Nikita, mladi Brusko je glih tak ku mladu prjese!

Je mičkn, luškn, celga je glih za en par klobasc.

Ma hitru ku ga člouk – h koriti u štalu njese,

Zredi se, usmradi – in rata ž njega velik prasc!

Hmm …. pojedina za gurmane ?

Pršutki , melone , kruhec iz domače pečice , sladoled ….. ma kaj vem , kitajski spomladanski zavitki , slivovo vino ?
Kaj vem ?
Kar si bodo gospod zaželeli :)))

Nikitka pozna nekaj čist v redu lokalčkov , s Kitajci na čelu , in to tudi pri Lahih

He , he , znamo mi tebe :)))

Nikitka se zdej sprašuje , a si Brusek dela reklamo in se ponuja – v zakol , he , he , al kaj

Ziher ima zavarovanega, da je tako dober!
M.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Dragi moji , hvala za iskreno reklamo !!

Zajček , Bruss, mišon , vam pa še posebej zahvala !
Med prazniki sem se pocajtal ,in spet malo pokukal kaj se novega dogaja !!

Imejte se lepo ,in rad vas ima stumpantl!

. upsss, kaj vidim, heheheheehe

Štuuuuuuuummmmmmmmpiiiiiiiiiiiiiiii
mi pa imamo tebe radi, tebe in,
Mambo kingse in 25-ico!
Evo ti enega cmoooooooooočkkkkkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Pridem na slodoled z zajčkom, sam da se še z njim zmenim, oki?

Mariči

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Veš Štumpi, tako daleč sva prišla, da te ima zajček tudi rad!!! Ni kej !!

Oooooooooooooooooooooooooooooooo kakšna debata.. jest pa zdejle hladim… mrazim.. tisto svinjsko plavo želatino v vrečki… v zmrzovalniku, da jo bom del na koleno.. .obkladki.. in ker sem takega foha… me čaka teden dni ležanja počivanja…. pa u luft zijanja.. po domače bolniška…. In to samo zarad enga usranga kolena… vi pa kar o sladoledih ja.. in to prov v živo…

Jani ma najrajš… hmmm… stračatelo.. al neki tacga…. hkrati pa vsem skupaj želi en full lep popoldan.. posebno Brusu, ki ge je videt vsake tolko kot lanski sneg, Nikiti, ki še vedno strumno drži red, mojima Dr. Z in Dr. B, ki mi pri tem kolenu za hudiča ne moreta n’č pomagat, Mariji, ki se ji Šebrejle tako pokonc postavljajo :))))) in seveda, vsem ostalim, ki jih nisem naštel.. ah.. mišonu seveda tud, saj je navsezadnje on odprl temo o sladoledu :))

Čau banda!!!!!

O, jest jada, pozabil na Lili s P206 s klimo… tud Lili lep popoldan :)))) pa muci 😉 uh.. ja se vid, da me že neki časa nei redno tuki gor :))))

Jani se vsem, ki jih ni omenil opravičuje in jim tud želi leeeeeeeeeep popoldan :)))

Kdo pa je rekel, da ti ne moreva pomagati z dr. B ???
Seveda ti lahko. Pa še kako lepo ! Ëj, poročaj, kaj si delal in kako je do poškodbe prišlo ?

A ni polagal laminata ? Najbrž je revež preveč klečal.

Jani, želim ti da se čimprej pozdraviš.

Svet je poln malih sreč. Imeti moramo le oči zanje.

Zajčeeeeeeeeeeeeeeeeek :))))

Ma vidi, do poškodbe je prišlo po dvodnevnem neprostovoljnem klečanju.. si moreš misliti, da mi je starokiralo koleno.. in zdej.. obkladki.. pa dohtarce.. o saj ne mislim, da bi mi vidve ne mogle pomagat.. samo špinel ne bi n’č prijel :)))))

Jani je sedaj popoldan online :)))

Joj, Joj, JOj, Jani !

Viš, ko ne znaš delat :))) Pol te pa zvije….
Ma saj te ne bova zdravili z špinelom. Za kolena, imava drug pristop, neboleč….
kako pa to da is on – line zdajle??

Klečal že klečal, najbrž ne zaradi laminata:)))))))))))))))))

Ma vem jest, da mata vidve zdravila.. za kolena, vem :))))

Jani je zdejle on-line zato, ker sta mulca odšla na igrišče :)))) in je PC frej :)))

Heehheheh…zdaj razumem…
Veš me malo skrbi, da nisi ti s tem tvojim kolenom, preiskušal kakšne druge neumnosti…

Hmmmmmmmmmmm, le kaj naj bi to bilo :)))))

Jani verjame v tisti rek.. da bi blo včasih boljš kej druzga tolk trdo kot tale moj kolen :))))

Fuj in fej , kolk ste vsi eni pujsi !
Pa kaj vam vsem neki na tisto stran meče ?!
Sej Bruska bi še zastopla , revež se ukvarja s kmetijstvom , pa žvali pa to …. no , klic narave …. ampak vi , mestni ljudje ?!

Alo , gremo ven , v naravo , da se zdivjate , pa da bo pol mir !

Nikitko skrbi , kaj si bo bogi oči mislil o nas , ko je tako nežen in sladek in nepokvarjen

Jani !!!!!!!!!!!!
Madona !!!
ne bom nič več rekla, hahahahah…

Čaki Nikita, poglej. Jani si je pač poškodoval kolenček, ko je malo pretiraval z gibi, saj ni drugega, hahahah…
če pa grem ven v naravo, lahko še bolj podivjam……
Ajde banda, gremo u hosto !!!!!!

Kaj boš Bruska zastopla, umiri ga falota !!!!!!

Izvini Nikitqa.. tuki pa ni čist n’č pregrešnega :)))) Koleno oli in je za pozdraviti :))))

Jani pozdravlja Nikito :))))

Ja, seveda ni. To je čisto normalno, le meo je treba imet :))))))))))))

joj, meni lije:)))))))))))sorči Jani, saj nisi hud!

mero, to je bilo mišljeno !!!! Pravo mero pri zvijanju po podnu :)))))))

New Report

Close