sladoled – kateri?
Ti ravno predlagas avtorici okuse sladoleda, ki se dodatno vsebujejo triggerje zelodcne kisline-gozne sadeze, mascarpone. Ti sladoledi dodatno vsebujejo uravnalce kislosti, ki dodatno ziritirajo zelodcno sluznico in izlocanje kisline.
Avtorica, poizkusi sladolede, narejeni iz riža ali pa soje. Ti zelo malo,iritirajo zelodcno sluznico in ne pospesujejo izlocanje zelodcne kisline.
Izogibati se moras vsem sorbejskim sadnim sladoledom in sadnim kislim okusom….
Ti ravno predlagas avtorici okuse sladoleda, ki se dodatno vsebujejo triggerje zelodcne kisline-gozne sadeze, mascarpone. Ti sladoledi dodatno vsebujejo uravnalce kislosti, ki dodatno ziritirajo zelodcno sluznico in izlocanje kisline.
Avtorica, poizkusi sladolede, narejeni iz riža ali pa soje. Ti zelo malo,iritirajo zelodcno sluznico in ne pospesujejo izlocanje zelodcne kisline.
Izogibati se moras vsem sorbejskim sadnim sladoledom in sadnim kislim okusom….
[/quote]
Kter je to rižev sladoled?
Ti ravno predlagas avtorici okuse sladoleda, ki se dodatno vsebujejo triggerje zelodcne kisline-gozne sadeze, mascarpone. Ti sladoledi dodatno vsebujejo uravnalce kislosti, ki dodatno ziritirajo zelodcno sluznico in izlocanje kisline.
Avtorica, poizkusi sladolede, narejeni iz riža ali pa soje. Ti zelo malo,iritirajo zelodcno sluznico in ne pospesujejo izlocanje zelodcne kisline.
Izogibati se moras vsem sorbejskim sadnim sladoledom in sadnim kislim okusom….
[/quote]
Hja… nisem prehrambeni tehnolog in to je bilo samo po mojem občutku. Saj zato pa pišemo javno, da lahko drugi popravite.
Hvala za popravek.
Ti ravno predlagas avtorici okuse sladoleda, ki se dodatno vsebujejo triggerje zelodcne kisline-gozne sadeze, mascarpone. Ti sladoledi dodatno vsebujejo uravnalce kislosti, ki dodatno ziritirajo zelodcno sluznico in izlocanje kisline.
Avtorica, poizkusi sladolede, narejeni iz riža ali pa soje. Ti zelo malo,iritirajo zelodcno sluznico in ne pospesujejo izlocanje zelodcne kisline.
Izogibati se moras vsem sorbejskim sadnim sladoledom in sadnim kislim okusom….
[/quote]
Hja… nisem prehrambeni tehnolog in to je bilo samo po mojem občutku. Saj zato pa pišemo javno, da lahko drugi popravite.
Hvala za popravek.
[/quote]
:)))))))))))))))))))