Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sladoled – kateri?

sladoled – kateri?

Najboljši je itak doma narejen, a se mi v tej vročini ne ljubi pripravljat…
Kupujete sladoled v trgovini? Obstaja kateri, ki ima manj oz. nič sladkorja?
Po vseh, ki sem jih kupila, imam težave s kislino, ki jo pri meni povzroča preveč sladkorja. Mi svetujete, katerega naj še poskusim?

Dober – in predvsem se ni zdel zelo sladek – pa tudi kalorij ima malo – Mercatorjev Mascarpone in malina.
Pa tudi Mascarpone in gozdni sadeži iz Hoferja je bil zelo podoben. V ovalni banjici, 1 liter.

:))))))))))

Ti ravno predlagas avtorici okuse sladoleda, ki se dodatno vsebujejo triggerje zelodcne kisline-gozne sadeze, mascarpone. Ti sladoledi dodatno vsebujejo uravnalce kislosti, ki dodatno ziritirajo zelodcno sluznico in izlocanje kisline.

Avtorica, poizkusi sladolede, narejeni iz riža ali pa soje. Ti zelo malo,iritirajo zelodcno sluznico in ne pospesujejo izlocanje zelodcne kisline.

Izogibati se moras vsem sorbejskim sadnim sladoledom in sadnim kislim okusom….

Ti ravno predlagas avtorici okuse sladoleda, ki se dodatno vsebujejo triggerje zelodcne kisline-gozne sadeze, mascarpone. Ti sladoledi dodatno vsebujejo uravnalce kislosti, ki dodatno ziritirajo zelodcno sluznico in izlocanje kisline.

Avtorica, poizkusi sladolede, narejeni iz riža ali pa soje. Ti zelo malo,iritirajo zelodcno sluznico in ne pospesujejo izlocanje zelodcne kisline.

[/quote]

Kter je to rižev sladoled?

[/quote]

Hja… nisem prehrambeni tehnolog in to je bilo samo po mojem občutku. Saj zato pa pišemo javno, da lahko drugi popravite.
Hvala za popravek.

Rok, bodite previdni, “dekleta” se vrtijo okrog Vas!

drug drugega programiramo

[/quote]

Hja… nisem prehrambeni tehnolog in to je bilo samo po mojem občutku. Saj zato pa pišemo javno, da lahko drugi popravite.
Hvala za popravek.
[/quote]

:)))))))))))))))))))

Če te po polizanem sladoledu bolijo vampi, potem je najbolje, da ga ne ješ.

Trenutno tipkam na Lenovo X220.

New Report

Close