slak že pumpa, drži, mafisji bo trda predla vključno z laž mediji
slak že pumpa ali bo trump prepustil evropo in slovenijo na milist in nemilost putinu. lažnivim medijem se orng tresejo hlačke, v bruslju vlada popolna panika saj bo rump obračunal z vsemi mafijsci. našim veljakom se tudi močno tresejo hlačke, golobček, ki je podpiral tačrno,je skesano poslal čestitke trampu. če bi bil jaz trump pošljem enga črnca kle v slo da ga napiči v rit na svoj črnski dolgi kurac. kakšna prokleta hinavščina ej, pfuj , takole pride ven vsa beda slo drekalne skorumpirane slo. vsi so isti vsi od janeza dol do goloba. dva obraza istega kovanca
komaj čakam da putin napade slovenijo, meni ne bo hudega, vem pa kdo bo najebal in bil nabit na kole.
Zakaj misliš, 06.11.2024 ob 20:26
Verjamem, da je panika in v Bruslju in pri nas. Zdaj bodo pajaci obrnili ploščo.
Ruskega napada se ne bojim, a če bi bil, kako si lahko prepričan, da ravno tebi ne bo hudega?
Tudi jaz mislim da Putin ne bo šel dlje, kot je rekel. EU pač straši ovce, da vzpostavlja nek strah, s katerim se potem ovčke lepo odpovejo osnovnim pravicam in se postavijo v vrsto za klavnico. Elita pa se reži in kasira milijarde in jih pere preko koruptivnih režimov. V vsaki vojni raja nastrada najbolj ampak bolj ker nasedajo propagandi in pranju možganov – v bistvu drezanje čustev ki bazirajo na strahu. In izpustijo politike izpod kontrole.