“šlauf”
V soboto gremo v Šmarješke toplice se kopat. Prvič gremo v bazen, zato ne vem kako poteka kopanje pri tamaučkih. Aja, imamo 7 m.
Doma v banji maksimalno uživa v vodi, upam, da bo v bazenu tudi. Povejte mi, ali daste otroke v šlauf s hlačkami, ali jih imate v rokah? Nimamo Fredovega obroča, mislila sem navaden šlauf.
Kakšen nasvet???’
Mi smo lani pri slabih 7 mes imeli šlauf s hlačkami in se je ful obnesel, letos pa ga ni več maral (19 mes). Vseeno ga niti za sekundo ne spusti iz oči, da se slučajno ne prekucne ali zleze ven!!!!!
Poleti smo bili na morju (takrat je imela hčerkica 6 mesecev) , imeli smo jo v Fredovem obroču in v naročju. je lo uživala.
Kot so ti že napisale imej jo vedno na očeh.
Lepo se imejte in prijetno čofotabje!
Kristi*
Naš je bil lani od 5-7 meseca v šlaufu, ki je imel luknje za noge, letos pa sem mu pri 18m dala gor rokavčke in je noro užival. Preplaval je cel bazen na morju! Seveda sem bila čisto zraven, ampak še zdaj ne morem verjet, kako je plaval! Motili ga niso niti pljuski otrok, ki so poleg skakali v bazen 🙂
Zdaj pa tudi mi načrtujemo en obisk toplic-verjetno Čateških. Me zanima, če bo še tak norc na vodo.
Vidika, saj je napisala, da je imel rokavčke! Tudi naš je z rokavčki “čofotal” v vodi kot nor po 2 uri skupaj, preden je shodil. Od drugega leta naprej pa se meče v vodo v bazenih, morju, s pomolov, po največjih toboganih… Prav kregat se morava, da da gor rokavčke zaradi varnosti. Splaval je lani v poletni šoli na kodeljevem (4leta), zdaj ga pa nič več ne ustavi. Če ima otrok gor rokavčke in brca z nogicami z lahkoto pride iz ene strani bazena na drugo. Preverjeno. Pa ne samo naš, sem jih veliko videla.
Lep dan in vesele praznike, kjer koli že boste, Majči