Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Slava protikomunističnim borcem

Slava protikomunističnim borcem

Timočki, krajinski, mlavski, knjaževski, smederevski, avalski, rudnički, 1. ravnogorski, 1. šumadijski, oplenački, 2. ravnogorski, rasinski, južnomoravski, 1. kosovski, 1. vardarski, drinski, nevesinjski, trebinjski, bosansko – krajiški, 2. srednjebosanski, majevički, ozrenski, trebavski  in deligradski korpus JVuO so skupaj imeli skoraj 80 TISOČ pogumnih borcev. Večna slava vsem ki so se borili proti komunistom in levičarstvu, še posebej četnikom, domobrancem, nedićevcem, ljotićevcem in ruskim belogardistom.

Nekam švoh so se boril. Zakaj bi jih torej nekdo slavil, če so “izgubili”?

Na Neretvi so partizani imeli 15122 mrtvih, ranjenih, pogrešanih in zajetih, na Sutjeski pa 7543 mrtvih in ranjenih kar je znašalo 2/3 celotne partizanske bande.

Mrš banda! Vidim, da spet dvigujete glave iz greznic, podgane. Vas bomo skrajšali, da boste spet normalni, nič bat.

To še ni vse, tukaj so 4. skupina četniških jurišnih korpusov ki je imela 8 tisoč pripadnikov, kosmajski, kolubarski, mačvanski, cerski, valjevski, požeški, 2. šumadijski, zlatiborski, javorski, varvarinski, jastrebački, toplički, 2. kosovski, vlasinski, nišavski, ivankovački, resavski, 2. vardarski, jablanički, 1. mileševski, 2. mileševski, zenički, 1. srednjebosanski, zetski, lovčenski, ostroški, durmitorski, nikšički korpus JVuO. Podpiramo vse protikomunistične in antilevičarske sile na področju bivše Jugoslavije.

Crnogorski dobrovoljački korpus (6000 pripadnikov), ruski zaštitni korpus v katerem se je borilo 18 tisoč junakov, 15 tisoč četnikov Koste Pećanca, 10 tisoč ljotićevcev, več kot 38 tisoč nedićevcev, 21 tisoč slovenskih domobrancev… to vse skupaj znese dodatnih 108 tisoč domoljubov ki so branili svojo domovino od imperialistične komunistične agresije.

Živela prostovoljna protikomunistična milica , živela četniška dinarska divizija,  živela posebna policija Uprave mesta Beograda

se strinjam z Veselim očetom

Od 1941. do 1945. je nastalo preko 100 četniških korpusov, četniki so predstavljali najmočnejšo vojaško silo na področju Jugoslavije, ne partizanski razbojniki, ki so imeli precej bedne številke, vključno s tistimi ki so jih prisilno mobilizirali.

SI NOREC!!!!!!!

Za levičarske skrajneže zna biti resnica izjemno neugodna. To kar so levi fašisti (komunisti) počeli pred Drugo svetovno vojno, se jim je vrnilo s strani ustaške, četniške, belogardistične emigracije. Rdeči fašisti so sodelovali z ustaši z namenom uničiti Kraljevino Jugoslavijo, na koncu pa so jim ustaši uničili njihovo spakedravščino od države – SFR Šugoslavijo. Marsikdo bi rekel da je to karma.

Odgovor na objavo uporabnika
Danas rs, 14.07.2021 ob 23:04

Živela prostovoljna protikomunistična milica , živela četniška dinarska divizija,  živela posebna policija Uprave mesta Beograda

pa ti veš, da je tvoj IP izsledljiv, mi partizani imamo še danes zelo dobro obveščevalno, ti ne boš dolgo več pisal na tem forumu, tudi če je forum v lasti SDS!

Ne vem če je kdo že omenil srbski udarni korpus. Pa tudi če ga že je. Ta enota je imela približno 6 tisoč borcev in je bila precej večja od partizanskih korpusov ki po svoji velikosti to sploh niso bili.

Živeli slovenski domobranci!

Odgovor na objavo uporabnika
priznanje, 10.11.2021 ob 12:25

Živeli slovenski domobranci!

sem volivec SDS, ampak se ne strinjam s tako belogardistično propagando. Partizani so nas osvobodili in niso bili vsi komunisti, niti malo ne. Belogardisti so podpisali pakt s hitlerjem in delali podobne svinjarije kot nacisti.

New Report

Close