Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Slava Ukrajini! Slava Ukrajini! Slava Ukrajini!!

Slava Ukrajini! Slava Ukrajini! Slava Ukrajini!!

Odgovor na objavo uporabnika
modrivrag, 05.05.2024 ob 20:00

robi9, 05.05.2024 ob 18:00

miaq, 05.05.2024 ob 16:47

in budale se zbudijo v vojni!

.24ur.com/novice/slovenija/obescevalne-sluzbe-ruska-groznja-na-evropskih-tleh-narasca.html

Skropucalo na fašistični pop greznici bi bilo povsem realno, če besedo Putin, zamenjamo z ameriškimi fašisti.

Ameriški fašisti se že par let trudijo popolnoma destabilizirati in uničiti Evropo.

Vemo mi vse to, bolje od tebe tumla na cetrt pismenega Robija psiho loleka.☝️😁

Ampak tvoja agenda, reptili Oprah, Švab, Gates, Soros,.. nimajo nič pri tem. In glih tako en kurac vedo kot ti in jaz, kake igrice se vse gredo razne organizacije od ameriške vlade preko cie do kdo ve koga vse in v katerih državah vse so vključeni.

Za Gatesa bom sprintal majico z napisom: Kill Gates Bill.

Vem, da ni lepo nekomu želeti smrt, ampak ene bo dejansko treba spraviti na pokopališče, ker smo že v situaciji “Oni ali mi”!

S tem, da imajo oni agendo, kako  eleminirati – depopularizirati nas, ker nas je kao preveč.

Osebno sem globoko prepričan, da imajo omenjeni mnogo preveč denarja, predvsem pa mnogo preveč vpliva na prihodnost človeštva!

Če je bilo treba ustaviti avstrijskega pleskarja, je treba ustaviti, dokler je še čas, tudi zgoraj omenjeno kriminalno združbo.

vsi, skupaj z mano še spimo. Ne zavedam se, da smo jutri lahko v vojni. In videt je, da smo res blizu.

https://www.novosti.rs/planeta/svet/1363694/nato-rusija-direktan-sukob-ukrajina-rat

New Report

Close