Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka slavje za srebrno poroko staršev- ideja za popestritev?

slavje za srebrno poroko staršev- ideja za popestritev?

Živjo,

Starša imata čez dva tedna srebrno obletnico poroko, kar bomo v ožjem krogu proslavili v gostilni.. Sama bi rada malo popestrila dogajanje s kakšnimi zabavnimi igricami zanju.Pa mi nič dobrega ne pade na misel..le kakšne kviz z smešnimi vprašanji (pa še teh nimam v glavi .. 🙁 ).

Vem, da je bilo že precej tu gor o raznih forah za poroko, vendar kot za stavo, zdaj nobene ne najdem..le za dekliščino, te pa niso primerne.

Če ima kdo kakšno idejo, ali pa se spomni iz svoje poroke in bi bila mogoče primerna tudi za tako obletnico, me bo zelo razveselil, če se mu bo dalo napisati.

Hvala in lep dan 😉

Spoštovani!

Morda bi se zadeve lotili drugače, npr. če ste otroci glasbeniki, pevci, pripravite kakšno glasbo oz. točko v živo, morda kakšen skeč (spodoben, seveda) ali dva, ali pa kroniko življenja Vaše družine. Vsekakor naj bo eden koordinator oz. povezovalec programa. Ali pa vmes med glasbo, petjem morda poskrbi kakšen domač prijatelj, ki jih ima res za ušesi, morda kakšne primerne družabne igre.

Kviz s smešnimi vprašanji, se mi zdi, bi bil bolj za mlajše pare, kakšno fantovščino ali dekliščino, odvisno tudi, kaj vsebuje, pa variant zna biti že veliko, kot je starih vicev tudi.

Toliko zaenkrat, pa pričakajmo še kakšno mnenje.

Darko Ž.

Hvala lepa za toliko idej. Glasbeno nadarjeni nismo nevem koliko, no.. Mi je pa všeč kronika življenja.. čeprav bi skoraj morali imeti projektor, da bi bilo to res dobro izpeljano, drugače ne vem kako bi šlo..

25 let….najbolj kakega vnučka narest. Bosta pomoje najbolj vesela…

Mi smo bili na enem praznovanju srebrne poroke in so slavljencema pripravili kviz. Odgovarjala sta tako, da sta pisala odgovore in bila obrnjena s hrbti skupaj. Odgovore sta pa sproti pokazala komisiji.
Vprašanja pa so bila taka:
– kakšno kravato je imel on na poroki
– kaj sta dobila za darilo od poročnih prič
– kdaj sta si dala prvi poljub
– kakšno št. modrca ima ona
– kje sta se spoznala
– koliko krat na teden on pomije posodo
– kdaj sta šla nazadnje skupaj na sprehod

Najprej človek misli, da so to pa ja lahka vprašanja… verjamite, da se odgovori razlikujejo. :)))

Lp,
E.

http://mala-e.moj-album.com

O super, to zveni zabavno 🙂 Hvala, res.

ja, sam kaj ko je zdej malo prepozno, da bi bil do obletnice že tu 🙂

Pozdravljeni!
Lahko se mi oglasite in naredila bova kompleten program vse kar rabite.
Povedali boste kaj bi radi in v kakšnem stilu in nivoju imam namreč programa za en teden in tudi razne pesmice katere lahko skupno odpojete slavljencema.
L.P

Zdravo tule za program me zanima če mi lahko pomagate

New Report

Close