Slavko Bobovnik in pretirana pomoč na Milijonarju
Se mi zdi, da velja nek dogovor, da 300 eur naj bi skoraj vsak odnesel. Saj so tudi vprasanja smesno lahka, ampak vcasih se pa zgodi, da za nekaj pac nisi slisal. Tako da pomoc do 300 podpiram.
Je pa tudi res, da so z novo lestvico zelo znizali dobitke. V starem milijonarju sta bili stopnicki 500 in 5000 eur. Zdaj pa 300 in 1200 se mi zdi, to je res prevelika razlika…
Večina tekmovalcev je tako tupih in nerazgledanih, da kar boli. Ubogemu Slavku ne preostane nič drugega kot da jim pomaga, sicer nihče ne bi gledal kako odhajajo domov z 0 evri po vprašanjih iz vrtca.
Meni se pri tem kvizu zdi naboljše poslušati Slavka kako si lomi jezik z branjem vprašanj in odgovorov. Včasih se mi zdi, da mu sestavljavci namerno izberejo take besede, samo da se mu zatikajo.
Res je, nagrade so zelo slabe, vprašanja od 300€ dalje pa zelo detajlna, bistveno težja kot pri angleški verziji, saj pogosto zahtevajo podrobno poznavanje tematike. Posledično se gor prijavljajo le redki pametni, ampak to še ni razlog, da bi moral Bobovnik denimo id*otu, ki ne ve koliko zvezd je v SLO grbu, to povedati!