Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Slavko Bobovnik in pretirana pomoč na Milijonarju

Slavko Bobovnik in pretirana pomoč na Milijonarju

A sem edini tukaj, ki ga moti koliko Bobovnik pomaga tekmovalcem? Še posebej do 300€, tudi če nekdo že reče zadnji odgovor! Eno žensko je dobesedno popeljal do 2.000€, samo jih je potem zapravila. Če je nekdo glup, naj gre domov z 0€ ali pa naj porabi pomoči!

Gre za gledanost,kar je njihov cilj. Če bi vsi tekmovalci domov nosili par 100eur nihče ne bi gledal, ker bi bilo nezanimivo.

Tudi meni se zdi, da včasih preveč pomaga. Če ne gre, ne gre.
Moram pa reči, da ga sedaj kar normalno gledam- no ja, enkrat na teden. V začetku je bil res …mogoče se je le lovil? )

Pa saj skoraj nihce se ni dobil nic konkretnega..par komadov tam okol 1000 eur..pa to ni nic…ne denarja,ne znanja..dolgcas od kviza..zato pa pomaga,saj bi jim drugace zmanjkalo tekmovalcev v oddaji…

Se mi zdi, da velja nek dogovor, da 300 eur naj bi skoraj vsak odnesel. Saj so tudi vprasanja smesno lahka, ampak vcasih se pa zgodi, da za nekaj pac nisi slisal. Tako da pomoc do 300 podpiram.

Je pa tudi res, da so z novo lestvico zelo znizali dobitke. V starem milijonarju sta bili stopnicki 500 in 5000 eur. Zdaj pa 300 in 1200 se mi zdi, to je res prevelika razlika…

Večina tekmovalcev je tako tupih in nerazgledanih, da kar boli. Ubogemu Slavku ne preostane nič drugega kot da jim pomaga, sicer nihče ne bi gledal kako odhajajo domov z 0 evri po vprašanjih iz vrtca.

Meni se pri tem kvizu zdi naboljše poslušati Slavka kako si lomi jezik z branjem vprašanj in odgovorov. Včasih se mi zdi, da mu sestavljavci namerno izberejo take besede, samo da se mu zatikajo.

Res je, nagrade so zelo slabe, vprašanja od 300€ dalje pa zelo detajlna, bistveno težja kot pri angleški verziji, saj pogosto zahtevajo podrobno poznavanje tematike. Posledično se gor prijavljajo le redki pametni, ampak to še ni razlog, da bi moral Bobovnik denimo id*otu, ki ne ve koliko zvezd je v SLO grbu, to povedati!

ta kviz bi lahko bil velik šov, ko se bi voditelj zajebaval z tekmovalci in jih zavajal, tako je pa dolgočasen zarad voditelja, jonas in romih sta doktorja za njega z vsem spoštovanjem do starejših.
Dobr bi vodil ta kviz recimo avdič al pa tist, ki je plesal v zvezdah, mikic al kaj že je bil..

Avdič glin ne, no. Jonas je bil o.k. Meni se je Romih zdel še boljši. Bobovnik je pa bolj tako. V začetku je bil res grozen.

New Report

Close