Slavko Bobovnik
Star dec z dobro službico – ja kje se bo on kar tako poslovil??
Pa kaj so oni?
Razni 70, 75 let stari??? Potem se ve, da v službi ‘zganja’ eno finočo, da mu ni treba nič delat.
Samo čiča in vleče keš. Pa ostaja v vlogi ‘maherja’. In ni mu treba doma gledat ostarele žene.
Pa daj poslovite kot se vsak delavec! Pissda se bojijo kot hudič križa, da bi doma kaj naredil. Merkal vnuke in obdeloval vrt. Šu na bližnji hrib in nabral 3 zvončke.
Keša imajo toooook, da gre vsak vikend v toplice! In mal odkartali, kar so dobili.
Pun ku…ac imam teh starcev, ki mislijo, da so nenadomestljivi!
Sami starci, ki se valjajo ko en
Bobovnik je čisto ok. Naraven, takšen kot je. Čisto nekaj drugega kot tista napihnjena gluma od Jonasa, ko se je na daleč videlo, da je sam sebi največja in najbolj pametna zvezda. Ni to namen kviza, da voditelj preveč dominira. Pa če kdo ni vedel kakšnega relativno lahkega vprašanja je bil že skoraj nesramen do njega. Meni je ok tako kot je zdaj. Je pa res, da so nagrade sramotno nizke in nevredne imena oddaje.
Milijonar je prav zablestel z novim voditeljem. Prejšnji me sploh niso pritegnili, sedaj pa se mi zdi oddaja res gledljiva. Ne zaradi tekmovalcev, ki so včasih, roko na srce, prav neuki.
Ampak Slavko Bobovnik, kot, da je iz jekla, kot, da mu je prav to manjkalo do popolnosti.
Oddaja je zanimiva zaradi njega. Bil je dober na TV 1, toda tukaj prav blesti in oddaja z njim.
Tudi ni brezhiben, tudi on naredi kaj narobe, a v njegovem suverenem pristopu, v njegovi drži, mimiki in komunikaciji, je prav tako, kot, da mu je oddaja pisana na kožo.
Kot, da je on tisti, ki daje in istočasno oddaja zaradi njega ogromno pridobiva.