Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sledenje mobiju brez vednosti lastnika

sledenje mobiju brez vednosti lastnika

Le čemu naj se pazim? Ko grem skakat, pač izklopim telefon ;)))))

Če ti sledi puklasti Janez, lahko tudi brez odobritve pristojnih!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

http://www.monitor.si/clanek/ko-telefon-ni-vec-samo-nas/

tle imas malo zanimivega oz. zaskrbljujocega branja na to temo…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Sledenje lokaciji mobitela (kot tudi sledenje SMSom ali pogovorom) brez fizičnega dostopa do zasledovanega mobitela za navadne smrtnike (brez sodnega naloga) Preverjeno pri več detektivskih agencijah.

Zanima me ce ti lahko nekdo sledi ceprav imas izklopljen Gps in internet.

DA!!!

kako?

Enaindvajset

Tukaj se lahko preberes vse o sledenju telefona: http://www.spyshop.si/nadzor-mobilnikov

A je ze kdo preizkusal spyphone.sispyphone.si/login

Pa bi malo pomodrovali, je zanimivo tudi pomodrovat. Drugič pa ne postaljajte vprašanj na portalu, kjer imajo pravico do svojih vrstic tudi zateženi filozofi brez tehničnih znanj.

Puklasti team sledi, točno to, puklasti s krvavim flekom.
Zna biti zelo stresno če človeku nekdo sledi mobitel ali pa karkoli drugega. Življenje pod to obremenitvijo, pa res ni za druge kot kakšne državne sovražnike, sicer so pa te metode zagotovo še iz časov komunizma in so jih bili deležni razni sovražniki politični in drugačni,….danes pa ….ha po moje isto.

Stresno in onemogočeno normalno življenje je pod takim nadzorom in nič čudnega da se zahteva odobritev sodišč. ki uradno-sklepam, najbrž ne morejo nekriminalcem slediti dalj časa. Verjetno nalog zapade po določenem času. Ker pa so sodniki in vsa državna inštalacija med seboj odlično povezani in v glavnem vsak od teh malih bogov dobi popplnoma vse kar potrebuje…. od ledvice do……pravice zase, se zasledovanje in izživljanje nad reveži lahko nadaljuje v nedogled.

Zmeša se lahko človeku če ve da mu sledijo…pa nič kriv/a. Odtrga se lahko!…kdo bo pa potem kriv?!
Psihiatri?!

Ampak v naši državi navadnim ljudem ne sledijo, nič krivim nič dolžnim pa res ne, samo velike barabe so deležne maltretiranj in psihiranj s strani uradnih sledilcev te sorte…a ne?!

AMPAK NE, V SLOVENIJI SE TO ZAGOTOVO NE DOGAJA.

Vse lahko odkrijejo, do metra natačno kje stojiš ko telefoniraš, tudi če imaš dva telefona oz. dve SIM kartici, jih z lahkoto odkrijejo.
Vse, še v WC ŠKOLJKO gledajo in analizirajo vsebino.—–ha!

Se človk naveliča žvet tko da ma skoz enga za ritjo !

Seveda se da sledit,kot j eže bilo omeneno bazne postaje.

Tudi meni so hoteli sledit,pa jim je šlo v nos,da je GSM vedno izklopljen.Kriminalsitu sem rekel,da telefona nimam in ne uporabljam,pa mi ni verjel.

Meni so hoteli podtaknit nekaj kaznivih dejan,ampak jim je šlo v nos,ker me je lokacija in priče ščitile.Pol pa sem si nabavil drugo GSM cifro,in ta prvao izklopil.

Dol mi visi,če mi ni verjel,ker vem,da so mi zasledovali,ker so vedeli,da v nemčiji delam,kjer delam.

Zato pa je vedno potrbno imet 1 stalen naslov,živiš pa nekje v najemu,kjer noben ne ve kdo si,enako je tudi z GSmom.Vedno moraš imeti 2 ali celo 3 sim.1 javno in dve zasebni.

Meni sledit noben ne more,ker nikoli ne veš kateri frenda bo padel pod mamljivost denarja in za kakih 50 000 evrov izdal GSM policiji,zato imam varovano in zablokirano vse možne uporabe proti sledenju.

Ja, poglej za Avast: https://www.avast.com/anti-theft – brezplačno
Nainštaliraš si ga na telefon, potem pa lahko na kompu gledaš, kje je. Locira precej točno, na morda 2m odstopanja. Mi smo tako našli naš izgubljeni telefon.
Seveda dela dokler dela baterija v telefonu, potem je konec.

Seveda z aplikacijo lockwatch plus slikas lahko kdo ga ima po rokah ali v blizini

Da ampak za to rabiš nalog od policije ali pa to enostavno udreš v telefon

navadnim ljudem ki nikjer nič ne storijo še hujše so ogoroženi sledijo edino psihopati po ukazu psihopata
in psihopatov s katerimi manipulirajo psihopati se je za bat.
drugače je pa zalezovanje in oprezanje eden prvih znakov da se v človeku skriva psihopat, …samo gleda in opazuje…sam zbegni kolkr lahk!!!!! če lahk sploh zbegneš.

A lahka kdo komu sledi, če ni imel prej v rokah tvoji mobi, brez da bi kaj dal notr? Ve ste?

No, jaz bi naredila tako:
V avto te osebe bi skrila svoj telefon, vklopila lokacijo in podatke, dala telefon na tiho in mu potem sledila iz osebnega računalnika prek android device managerja (googlova aplikacija). Ta ti natančno pove, kje se tvoj telefon nahaja.

Na ta način sem iskala svoj telefon, ki sem ga nekje pozabila in nisem vedela kje. No, izsledila sem ga v čistilnici.

LP

Apple ima svojo aplikacijo – Find My IPhone.. N anjo povežeš vse naprave, ki jih imaš…

Naložiš na svoj telefon. Potem ga lahko slediš preko druge Apple naprave ( drug telefon, IPad, IWatch, prenosnik, stacionarni računalnik,… – preprosto daš signal- “pingaš”, se oglasi, da ga najdeš, če je v bližini ali preprosto vidiš preko Googlemaps, kje je lociran.

Če je ukraden; če seveda tat ne ugasne, torej ve in pogrunta, da je na telefonu nastavljena aplikacija. Torej če mu use priti preko varnostne zapore – zaklepne kode..

Ali obstaja program ki na podlagi pogovorov z neko tf. St. Najde podatke od te osebe?
Primer: na forum napisem mojo tf. St., ti pa najdes kdo sem?

Pokličeš in vprašaš.

Ja to se vse dela.

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Dober je plačljivi na spyphone.si

New Report

Close