Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sledilna naprava

sledilna naprava

Prosim za pomoč.Odkrila sem že prevaro moža, zdaj se okoli mene trudi in opravičuje, ampak to mi je tudi sumljivo. Pretiravanje v vsako smer je narejeno, mogoče niti ne pretirava, ampak imam svoje občutke za katere je kriv on. Še vedno me spremlja nelagoden občutek kaj pa če še, si želi, hodi k njej…ne vem. Ali je možna kakšna aplikacija na telefonu ali kako drugače? Samo vedela bi rada ali me še vara ali ne. Ne obsojajte prosim

Seveda obstaja, pa še prisluškovalna in snemalna. Zakaj bi se obremenjevala še s tem, če pa si lahko pozorna na bolj očitne znake, ki jih zaradi besa spregledaš.

Prevoženi kilometri? Saj ti je jasno, koliko približno ima do šihta?
Vonj, obnašanje in telesna govorica.

Če imaš kdaj njegov tel. pa samo obnovi vse smse, pa ti bo takoj jasno koliko je ura.

Aja, če ima AVG antivirus, ga lahko vedno, ko ima telefon vklopljen natančno lociraš s samo IMEI številko.
Pa tudi google ima to možnost z vpisom (na računalniku) v primarno nastavljeni mail (v telefonu).

Saj v tem je problem, ker za vsak trud in potezo mislim, da je ozadje. Je pozoren, ampak je bil tudi prej, ko mi je prikrival. Nisem zmožna oceniti kaj počne, priznam. Če prej nisem vedela, ko sem mu zaupala je zdaj samo še luknja več v zaupanju. Če je tiho si mislim, da misli na njo, če kam gremo si mislim, da ima slabo vest. Vse je narobe. Prvi šok je nekako minil, zdaj samo še potrebujem potrditev pri sebi, njemu ne verjamem več. Mogoče bom imela moč in lahko odšla. Hvala gospa Mayna, bom preverila opcije.

Ti to resno? V resnici bi se spustila tako nizko?
Razumem, da te obhajajo dvomi in razumem, da se sprašuješ ali misli nanjo ali ne. Ampak! Očitno si se po razkritju prevare odločila, da mu oprostiš in ostaneš z njim. Torej razčisti sama s sabo, s svojimi paranoičnimi občutki in vso ostalo navlako. V kolikor tega nisi sposobna, odidi.
Ker, če ga nameravaš celo življenje nadzirat, sumit in ga kaznovat, je bolje da zvezo končata takoj.

Pusti človeka naj uživa.ne bluzi z napravami.pa nikoli ne bom razumel zakaj jemljete seks ,kot tragedijo.halooooooooo

Evo zakaaaaj?
http://med.over.net/forum5/read.php?144,9482237

Preberi temo in povej, če več, kot 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} prigod vsebuje kondom.
Ko ji bo prinesel domov vse sorte bolezni, bo že prepozno.

Vseeno si mogoče res preveč paranoična, glede na drugi post, ampak to je popolnoma razumljivo. Počakaj, spremljaj, bodi pozorna. Oprostila boš, pozabila pa nikoli.

Žene dejte imet malo svoje prevarante pod kontrolo, če že hočete ostati z njimi. Jaz se svojega znebim ne. Sem ga dobro izkoristila, zdaj me ne zanima več. Daje mi vse kar želim, kupuje darila, finančno me zalaga, čeprav ne živim slabo, hodiva okoli, ampak zdaj jaz ne bi več, imam razloge. Tudi naju je odkrila žena, natvezil ji je, da sem revca in da mi plačuje, seveda da je nehal(!) in potem se smeji kako je naivna. Imajo denar, ona prepričana, da ga hočem zase, če bi vedela resnico bi se po moje ločila že včeraj ne danes. Toliko o vaših iskrenih in pridnih prevarantih. Jaz ga nočem, teži mi sto na uro in zdaj se trudi doma, da ne bo glih ostal sam. Si ne predstavljam kako se doma pretvarja in se trudi, takoj ob priliki pa mi ponuja sebe in darila. Ker ga zavrnem mi obupano pravi, da bo poiskal drugo, boh pomagi, še pomagam mu jo najti samo, da mi da mir. Je to morda tvoj priden mož? Ni za verjeti a ne?

Da ostaneš s prevarantom moraš biti zelo obupana (finančna korist, ekstremna nesamozavest…). S prevaro ti je mož lepo pokazal koliko te spoštuje in to je nič! Ti pa želiš še vedno ostati z njim? Prav! Ostani! Samo potem ne odpiraj takšnih tem, ker je še otroku jasn, da s prevaro pridejo dvomi, sumičenje…in tako bo vedno! Pusti ga ali pa se ponižaj in sprejmi to kar ti je zakuhal. S tabo bo pa še naprej delal kot smet ker enostavno lahko!

Še večji bedniki in bednice od prevarantov so tisti, ki ostanejo v takšnem razmerju s prevarantom. Od teh pa res ni večjih bednikov in obupancev. Vsa okolica se ti smeje ti pa mu še kar daješ noge narazen samo, da je pri tebi. Patetika na kubik!

Smejijo se primitivci, ki so veseli, da ni njihov okostnjak padel iz omare, ampak sosedov. Kako se lahko smejiš nekomu v stiski, ki skuša rešiti zakon?
In me prav zanima, katera bi se tako na vrat na nos ločila, s kreditom, slabo plačo, tremi otroki in brez možnosti, da gre taborit nazaj k staršem. Da vas vidim.

Hkrati me pa zanima, avtorica, koliko časa ga nameravaš nadzorovati? Nekaj mesecev, pol leta? Pa potem? Če bo še vedno prijazen, kako boš vedela, da je prijazen zato, ker te ima rad, in ne zato, ker ti nekaj prikriva? Vidva se morata pogovarjat, pogovarjat, pogovarjat. Iz njegove reakcije na tvoje dvome boš videla, ali samo rešuje svojo rit, ker ima pri tebi predober gospodinjski servis, da bi se mu kar tako odrekel, ali te ima res rad.
Hkrati razčistita, zakaj rabi druge ženske. Česa ni dobil pri tebi, da je moral drugam? Lahko s tem sploh neha ali bo to moral vedno početi? Potem se moraš ti samo odločiti, ali je to sprejemljivo zate ali ne. No, ne verjamem, da si sposobna takega pogovora, ker ga ni skoraj nihče.

Prva stvar, ki jo moraš pri sebi razčistiti je to ali misliš, da mu boš še kdaj lahko zaupala. Če je odgovor pritrdilen se mogoče splača potruditi in nadaljevati vezo. Posebej kadar so otroci premislek ni odveč saj nismo v igri samo mi ampak tudi oni, nič krivi. Seveda pa se je potrebno usesti, dati vse karte na mizo, določene stvari spremeniti. Če bosta sodelovala oba vama bo mogoče uspelo. Ampak podlaga je vedno zaupanje. Če nekomu ne moreš zaupati potem je vsako nadaljevanje nesmiselno saj bodo samo prepiri. Osnovani ali neosnovani niti ni pomembno. Osebno bi mogoče nadaljevala, če bi se oba odločila za kakšno družinsko terapijo.

@večno samska, praviš naj se pogovorita. Kolikor lahko izhajam iz sebe in svoje zgodbe je ranjena žena pripravljena verjeti vse in vse možu. Lahko ji obljubi in reče, da je bilo samo enkrat in nikoli več in bo nasedla. Jaz sem bila baje samo kurbic*, samo na praznjenje je hodil. Ja, to je bila za ženo lažja oblika resnice, čeprav je za bruhat. Ona se bori zanj, on išče mene in igra dvojno življenje. Zato so ti pogovori največkrat samo še večja laž na vso laž. In mi je žal, ker mu vse verjame, verjetno je srečna, da je ostal z njo. Srečna sem tudi jaz, samo da bi odnehal in me pozabil. Ampak ljubici ne gre verjeti, škoda.

Kako lahko prevarantu sploh še kdaj zaupaš? Kako? Se ne da! Enkrat varalica vedno varalica! Potrjeno s strani ljubic! Če nimata skupnih otrok, potem samo zbeži od takšnega kretena!

Sicer pa avtorica sprašuje o SLEDILNI NAPRAVI!? A mislite, da mu potem lahko še zaupa? NE MORE MU! Zapusti tega kretena!

NA tvojem mestu bi se preselila nekam za nekaj časa skupaj z otroci če jih imata. Preprosto zato da vidi da se ni za zafrkavat iz tebe. Pa začni se spoštovati, ker iz zapisa veje občutek da bolj spoštuješ njega kot sebe.

Nisem rekla pogovoriti, ampak pogovarjati.
Partnerja morata verjeti drug drugemu, ne samo takrat, ko sta ranjena. Obljubljati, da se ne bo ponovilo, je neumno, ker tega ne more nihče vedeti. Največ, kar lahko pričakujemo je nezmotljiv občutek, da nas ima partner rad.
Ljudje, ki se imajo radi, se smehljajo drug drugemu. Pa tudi če se varajo. Te klasične prevare včasih niso tako pomembne, kot se zdi na prvi pogled. Veliko bolj boleča je prevara, ko te partner nima več rad in postane nespoštljiv.

Zato pa je lepo biti samski. Smilite s emi ljudje v monogamnih vezah, poglejte, kaj si delate, o sledilnih napravah razmišljate, da vam monogamija kao deluje..

Partnerja morata verjeti drug drugemu, ne samo takrat, ko sta ranjena. Obljubljati, da se ne bo ponovilo, je neumno, ker tega ne more nihče vedeti. Največ, kar lahko pričakujemo je nezmotljiv občutek, da nas ima partner rad.
Ljudje, ki se imajo radi, se smehljajo drug drugemu. Pa tudi če se varajo. Te klasične prevare včasih niso tako pomembne, kot se zdi na prvi pogled. Veliko bolj boleča je prevara, ko te partner nima več rad in postane nespoštljiv.[/quote]

Ti to resno? Nekdo, ki partnerja prevara ga ima lahko hkrati rad? Mislim, kaj vse bi si kurbirji/kurbe izmislile, da bi opravičile varanje! Partner, ki vara ne ljubi, ne mara in ne spoštuje partnerja s katerim je v vezi! Vsaj ne dovolj, da bi bilo vezo vredno nadaljevati! Kaj vam tu ni jasno?!

Ljudje, ki se imajo radi, se smehljajo drug drugemu. Pa tudi če se varajo. Te klasične prevare včasih niso tako pomembne, kot se zdi na prvi pogled. Veliko bolj boleča je prevara, ko te partner nima več rad in postane nespoštljiv.[/quote]

Ti to resno? Nekdo, ki partnerja prevara ga ima lahko hkrati rad? Mislim, kaj vse bi si kurbirji/kurbe izmislile, da bi opravičile varanje! Partner, ki vara ne ljubi, ne mara in ne spoštuje partnerja s katerim je v vezi! Vsaj ne dovolj, da bi bilo vezo vredno nadaljevati! Kaj vam tu ni jasno?![/quote]

Ne vem, kje si se ti učila pogovarjati, ampak se ne znaš. Debatiramo in izmenjujemo mnenja, ker so si ta različna. Ti jih žal nisi sposobna sprejemati in zato nisi sposobna razprave na neki ravni. Razmisli za uvod o tem.
Da o tem, da si mi rekla kurba, niti ne začnem. Kaj je narobe s tabo? Kaj ti je?

Mene bi strlo, da me človek ne bi vprašal, kaj se mi plete po glavi, ampak bi vohunil za mano. Tvoje mnenje je popolnoma umestno.

Ti to resno? Nekdo, ki partnerja prevara ga ima lahko hkrati rad? Mislim, kaj vse bi si kurbirji/kurbe izmislile, da bi opravičile varanje! Partner, ki vara ne ljubi, ne mara in ne spoštuje partnerja s katerim je v vezi! Vsaj ne dovolj, da bi bilo vezo vredno nadaljevati! Kaj vam tu ni jasno?![/quote]

Ne vem, kje si se ti učila pogovarjati, ampak se ne znaš. Debatiramo in izmenjujemo mnenja, ker so si ta različna. Ti jih žal nisi sposobna sprejemati in zato nisi sposobna razprave na neki ravni. Razmisli za uvod o tem.
Da o tem, da si mi rekla kurba, niti ne začnem. Kaj je narobe s tabo? Kaj ti je?[/quote]

Kaj mi je? Pametuješ o stvareh o katerih nimaš pojma! Kot, da bi mavrični vitez razlagal o seksu!

Tko sm te pa nazvala, ker to kar si zapisala, menijo kurbe. Kako ti sploh pride na pamet, da rečeš, da imajo varalice lahko radi partnerje? Kako? Halo! Če bi ga imeli, ne bi varali! Kaj ti tu ni jasno?

Da o tem, da si mi rekla kurba, niti ne začnem. Kaj je narobe s tabo? Kaj ti je?[/quote]

Kaj mi je? Pametuješ o stvareh o katerih nimaš pojma! Kot, da bi mavrični vitez razlagal o seksu!

Tko sm te pa nazvala, ker to kar si zapisala, menijo kurbe. Kako ti sploh pride na pamet, da rečeš, da imajo varalice lahko radi partnerje? Kako? Halo! Če bi ga imeli, ne bi varali! Kaj ti tu ni jasno?[/quote]

Naj ugibam. Mož te je varal, on je zapustil tebe, zaživel z ljubico in sta nadsrečna, varanje mu ne pade več niti na kraj pameti, ker je v njej našel vse, kar ti nisi bila?
S takim razmišljanjem in izražanjem, kot ga imaš, verjamem, da sploh ni imela težkega dela.

tudi, če te partner vara, te ima lahko še kako rad
merilo kok maš koga rad, ni v varanju
moral bi sex jemat bolj z lahkoto
to so se zihr eni zmislil, da mormo bit samo z enim.
narejeni pa smo , da smo lahko z večimi.
kok bi bilo lahko lušn
ko bi mene zasrbel, bi hitr skočila do soseda, bi se povalala
ko bi partnerja, pa bi na mizi na hitr sodelavko
vsi bi bili bolj spoščeni, brez stresov itd

Tko sm te pa nazvala, ker to kar si zapisala, menijo kurbe. Kako ti sploh pride na pamet, da rečeš, da imajo varalice lahko radi partnerje? Kako? Halo! Če bi ga imeli, ne bi varali! Kaj ti tu ni jasno?[/quote]

Naj ugibam. Mož te je varal, on je zapustil tebe, zaživel z ljubico in sta nadsrečna, varanje mu ne pade več niti na kraj pameti, ker je v njej našel vse, kar ti nisi bila?
S takim razmišljanjem in izražanjem, kot ga imaš, verjamem, da sploh ni imela težkega dela.[/quote]

Če te že zanima. Prevaral me je, potem pa na kolenih jokcal, da bi rad prišel nazaj, da me ljubi, da mu je žal… hvala bogu nisva imela otrok tako da je bila odločitev jasna – sem mu samo pokazala vrata. Je bilo hudo in me je bolelo ampak s takšnim človekom pa res ne mislim živeti do konca svojih dni! Naj gre k ljubici, pri meni ma proste roke, naj se goni okoli, mi je vseeno jaz sem že vrsto let sedaj srečna v novem zakonu in res ne zastopim žensk, ki ostajajo z varalicami. Je pa res, da meni nikoli ni bilo težko dobiti moškega in z zgubami, ki varajo pa res ne mislim ostajati! Je dosti normalnih, pravih moških ne pa teh bolnikov, ki varajo. Pa tudi na splošno se prej ali slej za vse, ki varajo izkaže, da so tako ali drugače neuravnovešeni, nesamozavestni, psihično bolani, sociopati, z nekimi (otroškimi) traumami ali kaj tretjega. Normalen človek ne vara.

Evo tole je neke vrste sledilna naprava. V originalu je bila bolj namenjena iskanju izgubljenih ključev, psov ali česa podobnega, ampak ne dvomim, da bi bila tudi v tvoj namen čisto okej.

>http://www.chipolo.net/

New Report

Close