Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sledilna naprava

sledilna naprava

Ne vem, kje si se ti učila pogovarjati, ampak se ne znaš. Debatiramo in izmenjujemo mnenja, ker so si ta različna. Ti jih žal nisi sposobna sprejemati in zato nisi sposobna razprave na neki ravni. Razmisli za uvod o tem.
Da o tem, da si mi rekla kurba, niti ne začnem. Kaj je narobe s tabo? Kaj ti je?[/quote]

Kaj mi je? Pametuješ o stvareh o katerih nimaš pojma! Kot, da bi mavrični vitez razlagal o seksu!

Tko sm te pa nazvala, ker to kar si zapisala, menijo kurbe. Kako ti sploh pride na pamet, da rečeš, da imajo varalice lahko radi partnerje? Kako? Halo! Če bi ga imeli, ne bi varali! Kaj ti tu ni jasno?[/quote]

Ženska, tvoja histerija in gnev te bodo v življenju še pošteno tepla. Takšna brezkompromisnost in prepričanost, da je samo in edino tvoje mnenje pravilno, je značilno za nerazgledane in čustveno nezrele ljudi.

Jaz dobro vem, kaj pomeni prevara v zvezi. Bila sem na obeh straneh. Pa se 150{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} strinjam s tem, kar je napisala Večno samska. Večina ljudi bo v žživljenju na eni ali drugi strani prevare. Prevara je v 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} posledica tega, da nekaj v zakonu manjka. Za to, da ugotoviš, kaj manjka, sta potrebna dva samozavestna in zrela človeka, ki sta se pripravljena odpreti in reševati probleme.

Sledilne naprave v katere daš sim kartico notri in veš trenutno lokacijo + zgodovino:
http://www.spyshop.si/gps-sledenje

New Report

Close