SLEJ KO PREJ PRIDE VSE NA DAN
Pri eni družini se je rodil dojenček. Pa so bili vsi zelo srečni. Dojenček
je počasi odraščal in bil je že čas, da spregovori prvo besedo.
“Dedi,Dedi,” se je glasila prva beseda dojenčka. Vsi so bili zelo srečni, a
na drugi dan dedek umre. Zdaj so bili vsi žalostni.
“Babi, Babica,” je bila dojenčkova druga beseda. Vsi so spet skakali od
veselja. Na drugi dan pa babica umre. Vsi so bili spet šokirani. Bilo jim
je že malce sumljivo – dojenčkove besede.
“Ati, Ati,” izgovori dojenček spet tretjo besedo. To je očeta izredno
prestrašilo. že isti dan je šel k spovedi, napisal je oporoko, molil. Komaj
je ponoči zaspal.
Zjutraj se pa zbudi … in živ je! Od sreče, da je še živ, steče na
dvorišče in se na ves glas začne dreti: “živ sem, živ sem!” Takrat pa iz
hiše pride njegova žena in mu zgrožena pravi: “A si nor? Kaj se pa dereš?
A ne veš, da je umrl sosed?”
Poslusaj ti Sebicko, a ti nisi vec tam, kot si bil, al imas prepoln kufer vsega??? Povej, reci, hotela sem ti nekaj povedati, pa ti ne morem! Ker te pac kar ni!
Lep dan! Ja, pa kar precekiraj, se splaca, da naus kaksnih alimentov brez veze placvau!
Neč ustrašu, neč ustraši, kaj se češ koga ustrašit, mene se boš šelel takrat lahko, ko me boš zagledal, takrat ti pa nam neč zamerila, če se boš ustrašu in tut mal ukaku od strahu …. ja, sem ti hotela nekaj lepega povedat, a veš, res nekaj lepega, pa…. pa vse vrača! Sicer imaš pa prav, kaj bi puščal odprta vrata, ko pa potem še tisto noter pride, česar si ne želiš! Lep dan, Sebičko naš !!! Btw, to ti pa le moram povedati, vesela sem, da nisi stisnil repa med noge in izginil! Res sem vesela.
Pismu ej, severnička…….. pa štromar, sej nau sam svetlo, bemu sunce, sej bo tut kej pokal, tak fiiiiling mam jest!
Pozdrav tebi, severnička moja svetla, kar na oba konca!
Zečiču moj mili…… kej bo dons u lončku????? Bo danes repna jotica, pa ocvirkovca ????? Jutr zvečer se ga pa ubreznamo ane, ku je Matin, kar pred PC-jem bomo večerjal pa pil, ne de?