Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek slika

slika

Zanima me, zakaj se morajo na vrhu teh forumov prikazovati zdravniki. Vem, da lahko glasujemo za najzdravnik, pa saj niso to volitve. Zelo me moti, ker sploh niso lepi :)))))))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))).
Irena V.

Spoštovana Irena,

vsekakor lahko izrazite svoje mnenje, kar je za vas lepo je za nekoga drugega grdo. In seveda tako dalje.

Ali so lepi ali ne, ali vam mogoče kdaj niso dali odgovora??????? lepota pri tem nima nič, če vam kaj ni všeč ne vem zakaj to počnete ali gledate. Preprosto vam ni treba gledat.

vsekakor pa so to njihovi forumi in imajo vso pravico, da se vidi kdo vam odgovarja.To si želim tudi jaz.

Sedaj pa imam eno vprašanje za vas.

Imate toliko jajc, da mi pošljeto svojo sliko, da jo objavim na vrh, potem pa naredim anketo, če si lepa ali ne??????

lep dan še naprej, pa predno kaj napišete, premislite kaj boste.

primož

Nisem napisala, da so grdi, napisala sem, da na tistih slikah pač niso lepi.
Prav tako nisem napisala, da se jaz lepa, ampak to je že druga zgodba.
Kar se pa tiče objave moje slike, pa Vam sporočam, da ne bi rada postala fotomodel.

Irena V.

Kje si sploh vidla te slike?

LP, miki

Na vrhu teh spletnih strani, moraš malo počakati, da se prikažejo.

Irena V.

Tudi prav

želim samo , da se v prihodnje vzdržite podobnih izjav, če vam kaj ni všeč preprosto ignorirajte in ne glejte

primož

Oh kaj bomo še brali na tem forumu. Jaz bi pa tako povedala Ireni. V, da zdravniki ne zdravijo z lepoto, ampak z srcem.
To so zame velike žaljivke, če ti ne odgovarja pojdi z tega foruma dol. Sram bi te lahko bili, da iz tvojih ust kaj takšnega pomisliš na zdravnike. Zapomni si to, ko boš nujno potrebovala medicinsko pomoč, boš prej pogledala in izbirala zdravnike po lepoti.
Sigurno, da neeeee……. Mogoče si pa ti kakšna lepotica. Kot Primož pravi pošlji svojo sliko, Ko si napisala, da nisi fotomodel je samo izgovor, kaj bežiš pred resnico. Bodi pametna in vljudna in se opraviči, ker sem sigurna, da si zaslužijo tvoja opravičila.
Zaradi tvojega jezika in nepremišljenosti kaj pišeš, se popolnoma nebi strinjala, da ukineje slike z foruma. Da sem jaz namesto Primoža bi jih še povečala za tvojo pašo oči……

Bodi pametna in ne piši neumnosti to kar drži sama zase ne za nas forumce in zdravnike.

Še bog te ne mara

Primož prosim te daj še povečaj slike od zdravnikov. Naj bo Ireni V paša za oči. Sigurno ji je kakšen zdravnik kaj odgovoril na njeno vprašanje, in za uslugo jim je to hvala lepa.
Resnično prosim te Primož naj piše kaj hoče ti samo daj ponovno slike gor. Jaz sem glasovala za naše strokovnjake, ki so mi v veliko pomoč, če bi čakala na vrsto pri zdravniku, bi že zdavnaj ponorela od misli. Tukaj sem jih pa le čimprej dobila od vseh tukaj navedenih zdravnikov.
Vsem zdravnikom se najlepše zahvaljujem in upam, da ne bodo razočarani nad eno primitivno osebo.

Primož tebi in vsem zdravnikom lep pozdrav veliko uspeha…..
lp,
Doroteja

Doroteja, a misliš, da je rešitev v maščevanju? To takšne osebe vsekakor ne bo spremenilo, je pač plehka oseba, takim se je bolje na daleč izogniti, kot pa se z njimi še dalje ukvarjati, saj lahko pričakuješ vse hujše “udarce,” ki so jih nekateri tukaj od nje tudi dobili, a jih je Primož na srečo kmalu zbrisal. Ne sekiraj se zaradi nje, saj najbrž že dovolj trpi sama s seboj, pri drugih pa zaradi lastnega nezadovoljstva le išče prepir, in to na zelo nizki ravni, kar je pokazal njen drugi (zbrisani!) odziv.
Zdaj pa, Primož, pozor, bodi v preži, da izbrišeš vse napade, ki bodo sledili na naju z Dorotejo! 🙂
LP, Tanja

no smo napisali kar smo mislili in tako zaključili z debato, pač smo se narobe izrazili mogoče pa nismo tako mislili. Kar je je in naj tako sedaj ostane, mi pa gremo naprej.

primoz

aha se res, hvala 🙂

LP, miki

Kdo si pa Vi Primož mislite, da ste in moj odgovor enostavno zbrišete. Pravico imam do svojega mnenja.

(Jebite se)

, Irena V.

Joj dekle…treba si bo kupit knjigico z naslovom Bonton…je pa tudi zalostno, da se znas braniti ( no ja, ce se temu lahko tako rece), le s kletvicami…
v solo!

Ravno teh lepih besed sem se naučila na faksu, ne povem na katerem, je pa ena boljših in uglednih lj. fakultet.

Irena V.

Slovenscine sigurno ne studiras, to sklepam po prejsnjem odgovoru.Sicer si pa nekam otrocja za svoja leta…pa glede na to da hodis na ugleden fax ( o tem bi se dalo na veliko razpravljati, samo se mi ne da ), bi se lahko znala bolje obnasati. Ze tvoj komentar na slike je malo bolan. Meni se pa recimo super zdi ( in mislim, da tudi ostalim), ce vidim vsaj priblizno kaksen clovek mi odgovarja. Ce bos pa vedno gledala samo zunanjost, pa ne bos dalec prisla. Slisala sem pa, da so v osnovnih solah uveljavili predmet Etika in druzba. Pozanimaj se malo o njihovih temah in jih obisci. Koristilo ti bo.
Pozdrav.

Meni prav nic ne pomeni, da ti hodis na “ne vem kaksen fax”. Velik vtis ze naredi tvoje obnasanje..

Tanja se strinjam z tabo. Ampak tako me je razjezila glede zdravnikov, da so mi lasje pokonci stali. Ta smrkla se je našla na tem forumu, da se bo tako grdo obnašala do naših zdravnikom in Primožem…… Kaj bi ona brez zdravniške pomoči? To bi želela vedeti, ampak tako, da jo zvija in, da se ne more nikamor primikati….. Sem jaz osebno doživela velike bolečine in trpljenja glede ginekoloških težav. Kdor drugi mi je omilil bolečine kot ginekolog jaz tako pravim, da veliko sreče želim našim zdravnikom, kako še v veliko pomoč so nam……..
Želela bi, da Irena V. naj malo razmisli, da bo še kako potrebovala zdravniško pomoč, če ne sedaj pa v starih letih. Ko bo to vse doživela naj pove vsem zdravnikom, da so grdi……..
Joj joj se ne splača jeziti, ker vidim da ima kurjo pamet…..
Primoža pa prosim, da izbriši vse njene žaljivke……..
GROZA GROZA GROZA!!!

Tanja tebi pa prav lepo nedeljo ti želim in uživaj

Doroteja

No prosim, sedaj pa res konec, nehajte ze in pojdite naprej.

primoz

Kdo pa ste Vi, da mi boste ukazovali, da naj odneham, pa naj oni odnehajo, če že mislijo, da so bolj pametni:)))))))))))))))))))) :)))))))))))))))))))))))))))).

Irena V.

((((((((Tukaj so bile besede in stavki, ki za tako fejst fax, ne pašejo, še dobro,da niste napisali, kateri fax delate, bi vas lahko še izključili.

primož)))))))))

Irena V.

Se odgovor Ireni,

te besede puscam drugum v vednost, da vidijo zakaj jih brišem, predvsem zaradi teh besed, z

a vas pa tole, lahko greste kamorkoli v Sloveniji na forum, peskovnikov je veliko, vsak ima pa svojo mešanico mivke. naša je taka, da ne dovoljujeje, takih besed.

primož

S tabo ni vse vredu, res ej. Ma bmk na katero fakulteto hodiš če nimaš olike pa zdrave pameti. Dovol o tem.

LP, miki

Irena …tebi je pa res dolgčas v življenju.

New Report

Close