SLIKA za na CV
Hojla,
mene pa res zanima kakšno sliko pošlješ delodajalcu poleg življenjepisa? Ali mora to biti slika iz osebne izkaznice ali je lahko tako malo free, vendar še vedno okusna?
BREZ slike na CV je edini pravilen odgovor.
v kopalkah.
jasno da zgoraj brez.
Če bi bili bolj resni, bi bil tudi svet lepši.
Eni zahtevajo sliko na CV. Kaj sedaj?
Slika na CV je čist fajn, razen če si grda, potem res raje ne.
Poslji jih v ku*ac. Nimajo kaj zahtevat slike na CV, to je neka butasta lokalna iznajdba. Resno, ne vem od kje je to prislo, ampak je popolnoma nepotrebno, razen ce ti ne ustreza, da se bo nekdo odlocal na podlagi fizicnega izgleda? Ce se prijavljas za manekenko, ok, fine, za vse ostalo pa – zal, ne.
Zdaj ni vprašanje ali sem lepa ali grda, zanima me ali mora biti uradna kot na osebni izkaznici, ali je lahko taka bolj sproščena (vem, da moram poslati obraz, ker to delodajalca zanima), npr izrez glave iz neke fotografije, ki je bila posneta npr doma?
Ce ze ne poslusas nasvetov da to ne spada v CV… Potem daj “osebna izkaznica stil” fotke.
Eno luškano z nasmehom :)).
[img]https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/db/54/ba/db54ba571313351c4a8c86ad70c30ff0.jpg[/img]
Lahko je uradno sproščena 🙂 Samo pazi kakšno je ozadje – da ne bi bila kakšna kopalnica s kupom perila 🙂 No, resno – jaz bi šla na tvojem mestu do fotografa in naredila fotografijo v stilu osebne izkaznice, pa vendar nekoliko bolj sproščeno varianto.
Imam uradno iz osebne, ampak še vedno rahel nasmeh oz. ne delujem strogo uradno. Se pa včasih vprašam, ko je prejemnik mojega cvja ženskega spola, ali mi slika zbije kak procent možnosti, da me povabijo na razgovor.
Forum je zaprt za komentiranje.