Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Slikanje pacientov ter pošiljanje

Slikanje pacientov ter pošiljanje

Zdravo,
gre za dokaj težko situacijo. Z sodelavcem sva bila v nekakšnem odnosu, kateri ni bil ne čustven in ne prijateljski. Dejansko je on preveč pričakoval, kar se je dejansko izkazalo, da je psihično moten po moji presoji, saj je njegova pričakovanja stopnjeval in stopnjeval. Kljub temu, da sem želela da z njegovo manipulacijo ter pričakovanji na delovnem mestu preneha, sem šla do nadrejenega po pomoč. Maltretiranje se ne konča in nimam druge rešitve, kot zapustiti delovno mesto, vendar ga obožujem.

Sedaj pa, pred cca 6 meseci mi je poslal preko FB neke slike pacientov na postelji, med umivanjem (gole) ter več slik se kot skupne slike.
Da bi se njen pritisk končal, in da se distancirava drug od drugega me zanima, kaj predlagate?

Kazenska ovadba javne uprave? Ali naj grem do direktorice, da takoj da izredno odpoved temu sodelavcu.
Slike ni poslal na moje želje ampak v stilu, da njemu nič noben ne more in da je to normalno da si pošiljajo zaposleni med seboj.

Kaj predlagate? Grem lahko na policijo, in podam kazensko ovadbo?

Katarina

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close