Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Slike

Slike

Sodelavec, prijatelj, ..vam reče če mu pošljete kako vročo sliko. Kaj bi naredili?

Prvo koliko ste stari da vidimo “starostno mislenost”
Drugo koliko ste pripravljeni ….
Tretje samski, poročeni, ……

Jaz sem 48, poročena 2 otroka, in mi reče sodelavec tako varianto. Najprej nisem mogla verjeti nato mu vzamem telefon in se na wcju slikam zgoraj brez (brez glave). Selfi 😉

Počutila sem se kot 15 let stara …
Pač neka izkušnja ki jo ne obžalujem. Več pa nebom šla.

Slikaj krožnik vroče juhe in mu pošlji.

Pošljem, zakaj pa ne, brez obraza. Starost 48

Sodelavcu ali prijatelju ne, ljubimcu kadarkoli.

Jaz sem rekel kolegici od žene in dobil prst v …. 😀. Jaz 31 ona ene 23.

Lahko jih pošlješ tudi meni. Ti vrnem.

Vem za prijateljičin profil na avanture.net

Sama sem to prakticirala z dvema kolegoma (sodelavec, in simpatija) TM pri 30. Ko sem bila oddana. Malo za adrenalin. Vedno brez obraza, tak je bil tudi dogovor. Sedaj sem 32, med nosečnostjo sem prenehala.

Poslala bi mu sliko lave s pripisom, če je to zanj dovolj vroče. Če bi rekel, da ne, bi dobil pa še sliko sonca.

Najdi slik nage bajske pau pošlji

48 let, poročena, dva otroka pa še vedno na nivoju najstnice.
Najs…..

48 let, poročena, dva otroka pa še vedno na nivoju najstnice.
Najs…..
[/quote]
No no, malo popravi zapis, da ne bomo komu delali krivice. Veliko najstnic ni nikoli na takem nivoju.

Par teh slik so mi pa že pokazali na šihtu. Par jih je tudi povedalo čigave so.

Poročen sodelavec je non stop težil za mojo hot slikco. Obljubil tudi svojo.
Jst svojo poslala (zgoraj brez) – on svoje pa ne (spodaj brez).
Sem bila tako besna, da sem se v službi usedla (brez gat) na barvnega fotokopirca in mu sliko v A3 formatu poslala na domač naslov – naslovljeno na ženo 😉
Ne vem, kaj je sledilo 🙂
Jst tik pred penzijo – on tudi :)))

Več ne boš šla do takrat, ko ti bo rekel, da se dobita na wc. Sam telefone pustita v pisarnah, da ne boš potem v oglasih kit Seve. 😄

Vezan 57.

Take slikice že poslal in prejel. Zame so to…. prijeten neškodljiv rajc. Ne kaj dosti več kot opazovanje na plażi. Seveda brez obraza. Brez možnosti za kakšno hudobijo.

Seveda pa…prejemnik slikice lahko narobe razume. To verjetno edino resno tveganje.

[img]https://www.roaminpizza.com.au/wp-content/uploads/2018/05/heat-wood-fire-pizza-650×265.jpg[/img]

De omnibus disputandum..

A bi meni tudi kakšna poslala slikice 😊

New Report

Close