Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Slike Irene Polanec

Slike Irene Polanec

Kdo si pa ti,ki si tako napiflan? Njen manager-ka?’Ne bluzi, ker je ona ze zdavnaj vun iz scene….

Groza-kaj imenujejo umetnost!

Tkole se zdaj po novem prisvaljkajo na prvo mesto deset let stare teme!
Pa bomo spet mal o kiču govoril, da je to umetnost 🙂

A dej nehi no! Dej povej kere slike so pa teb všeč? Pa kera mal bolj izpostavljena oseba se ti značajnsko velik bolj dopade?

Ni kič umetnost, umetnost je to, za kašne vsote ga je prodajala…

Meni so všeč dela Ivane Kobilice, pa Ciuha, pa Slana, pa še bi se našli! Medijsko ispostavljena oseba so mi pa všeč: zagotovo ne ena napuhnjena-še malo pa jo bo razneslo tole Polančico : Dora Plestenjak, Rebeka Dremelj, Svetlano Makarovič naravnost obožujem! Zadovoljna? Spel se!

Mene pa tudi zanima kje kupiti ta “kič”? Mi je tako vsec, da si ga silno zelim imeti na domaci steni 🙂

No, resno. So mi njena dela zares vsec in bi rada izbrala kaksno sliko, in to mogoce tako malce vecjo (v trgovinici v btc imajo namrec vecinoma miniaturice). Na netu ne najdem, da bi ga.Irena inela kaksno galerijo, tako, da ce kdorkoli kaj ve, se zahvaljujem za info ze vnaprej!

Te krame v bajti

Hvala za mnenje, vendar imam v bajti že marsikaj česar ne nujno rabim za preživetje, bi si pa poleg ostalih ne nujno potrebnih pripomočkov želela še sliko Irene Polanec, tako, da me zanima, če res ni nikogar, ki bi vedel, kje jo lahko nabavim? 😀

New Report

Close