Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek slikice

slikice

Opažam, da bi ljudje radi tu in tam nalepili v posamezne teme kakšne slikice… Ali je to sploh mogoče (kako?) ali pa se morda vsi tisti zaman trudijo?

Ne trudijo se zastonj :(((

Bom pa uredil nek sistem, kamor boste lahko dajali slikice in jih nato v forumu linkali.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Hvala odgovor, Primož. Spet hiter :). Aja: zastonj tako ne (saj je treba uporabo interneta praviloma plačat ;)), zaman, zaman :)). No, se pa menda vsi priporočajo navodil kako in kaj s slikicami – seveda, ko boš utegnil.

Ja ko bomo utegnili, hvala za potrpežljivost.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Primož, kako to, da ne vidimo slikic, ki jih imamo v profilu?

Lp, Yo

----- Svojih zivali NE hranim s hrano Satisfaction.

ej Yo,

jest pa lepo vidm tvojga psa – saj je to pes, a ne? :–>

lp!

Twiggy, seveda je pes 😉 a ni srčkan?
Mislila sem, da se bo slika videla ob vsakem sporočilu tako kot na nekaterih drugih forumih.

Lp, Yo

Kje pa vidiš mojo slikico?

Lp, Yo

Sem že ugotovila, madonca sem blond.

Lp, Yo

Ja, torej v “Moj profil” …

Yo, če bi imeli vsi ob imenu še slikco, bi to povečalo t.i. Load Time, strani bi se dlje odpirale. Tega pa si noben ne želi kajne?

Enostavnost = hitrost. To rulez. 🙂

LP!

😉

Lp, Yo

p.s. A kakšne smajlije bomo tudi dobili?

Smajliji:

😀
LP!

Hvala!

Lp, Yo

Pozdravljena Yo

Mi lahko prosim lepo razložiš kako lahko dam slikico gor, da se vidi.

Hvala ti

Lep večer
Doroteja

A v profil? Slikico moraš imeti shranjeno nekje na netu in potem v profil prekopiraš link do slikice (tam, kjer piše URL slike).

Lp, Yo

New Report

Close