Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SLIM JOY

SLIM JOY

Kera ze probala tako opevane kapsule od Sensilaba?

Jaz se bojim, da z joy ne prideš do slim.

Drugače je pa odgovor ne (nisem probala).

ne, enako, kot ne nobenih drugih opevanih in neopevanih kapsul, zvarkov, tanbletk – : Ker e bi resnično delovale, bi koštale vsaj 200 eur po škatlici…

No saj dejansko jih lahko kupiš in poizkusiš … in kakor reklamirajo, ti ob neuspehu vrnejo denar 🙂

Joj ste glupe ene res no. To moram prav pokazat sodelavcem :))))

Če misliš kam resno vlagat svoj denar, ga vlagaj v kvalitetne obroke, šport in resne tretmaje, ki dosegajo resne učinke. Skratka, vem, da si želiš verjet, da boš shujšala z nekimi tabletkami za 15 eur, ampak … jao jao :))))

V odpravo mišelink bo treba vložiti veliko truda in navadno tudi precej sredstev, ker če ti trud ne bi bil odveč, se sploh ne bi znašla v taki situaciji.
Jbga, je bilo precej truda in sredstev vloženih tudi v pridobivanje te mase.

Dobra beyba sugurno nisi, ce si tak bistra. Zdaj se odloci, si prvo ali drugo?

Joj ste glupe ene res no. To moram prav pokazat sodelavcem :))))

Če misliš kam resno vlagat svoj denar, ga vlagaj v kvalitetne obroke, šport in resne tretmaje, ki dosegajo resne učinke. Skratka, vem, da si želiš verjet, da boš shujšala z nekimi tabletkami za 15 eur, ampak … jao jao :))))

V odpravo mišelink bo treba vložiti veliko truda in navadno tudi precej sredstev, ker če ti trud ne bi bil odveč, se sploh ne bi znašla v taki situaciji.
Jbga, je bilo precej truda in sredstev vloženih tudi v pridobivanje te mase.[/quote]

Najlažje je tudi hudo pljunit, ne pa podati hudih, koristnih smernic. Pojdi peš do Amerike, brez smernic, ker ti bo kdo svetoval, da pojdi po poti. Pa bo potem že vožnja po zemljevidu preveč huda za pešaka.

Jaz sem kupila cel paket slim joya in lahko recem le stran vrzen denar. Zdraven dobis se knjigo tejani in pise kaj in kok moras jesti. In itak moras vsak obrok pojest za eno pest, valda ce se tega drzis, da shujsas! Ampak zato ne rabis slim joya!! Tako da spet nekdo ki na naivnosti kupcev sluzi…

vsako leto ista zgodba, nateg za nategom, samo budale naivne kupavajo te tablete s katerimi naj bi shujsali in dobili postavo fotosopiranih lepotic v enem mescu..pridte 1x ze k pameti in ne nasedat na te fucking scamme..manj jest, vec trenirat pa logicno da bos shujsal..vse je v disciplini..drugac pa moj nickname dovolj govori haha

Pozdravljene, ta teden sem kupila bootburn strong active 1000 od sensilab, bolj za moza, pa sem se Jaz probala. Imam 67 kg 170 cm, zadnji mesec telovadim 45 min vsaka dva dni, pa teza namesto da bi sla dol, je sla gor, tako da sem rekla bom se Jaz probala ta prasek. Telovadila dvakrat, pa koncno ko stopim na tehtnico gre teza dejansko dol. Po dveh dneh imam 66 kg, popila ta napitek nekje pol urce pred telovadbo, 30 min orbitreka, 8 min powerplate, pa 10 min vaj. Prav tece z mene ko na orbitreku, pa pocnem vse isto kot prej, pa ni bilo istega ucinka. Za enkrat navdusena. Za moza pa ne morem reci, ker ne ga nekako ne spravim do tega da telovadi. Sva sla danes koncno na sprehod, 30 min hitre hoje, kaksni bodo pa njegovi rezultati pa morava se videti. Glede na To da je jedel meso za hamburger za zajtrk s sirom po njem, grozdje, paradiznik, dvomim da se bo kaj poznalo.

Tale slimjoy je čisti nateg moja sestra jemala cel mesec ko si kao vidni rezutati in niti kg ni shujšala odkar uporablja herbalife je boljse res da je piramida itd. Ampak izdelki pomagajo

New Report

Close