Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek slivovi cmoki in solata

slivovi cmoki in solata

Me zanima ali jeste slivole cmoke s solato…V službi se mi vsi smejijo, da ti okusi ne pašejo skupaj…Meni pa je njami…

LP

Meni je to normalno. Jaz jem solato povsod. Tudi zraven kislega zelja v omaki.

Obvezno zelena solata, niti slučajno ne kompot 🙂

Ja, na Češkem solato cukrajo…mate pa res smešne okuse, ampako o njih se ne diskutira.

Za mene pa so slivovi cmoki seveda sladka jed, kot palačinke npr.

Pohane šnite pa slana.

Slivovi (marelični, jabolčni…) cmoki so sladkani, seveda, a zraven super paše okisana (nesladkana) zelena solata :))

Pohane šnite so pri nas prav tako posladkane, palačinke pa odvisno od nadeva..

Seveda jem cmoke s solato, zelo paše. Tvoji sodelavci pa ne vedo kaj je dobro.

Saj je kombinacija pire krompirja in čežane tudi smešna za slišati (kaj šele za videti), pa je njami:)

Ja pol pa jej, ne?
Jaz si tud ne predstavljam te kombinacije, ker slivove cmoke naredim z drobtinicami in sladkam in mi solata res ne gre zraven.
Sem pa poznala ene, ki so jih jedli s solato.
Pa ene, ki so jih jedli še z malo vode, v kateri so se cmoki kuhali.
Pač, vsak po svoje.

Kdo pa to sploh je? Je to sploh užitno?

meni je smešno, da imate pač neke zapovedi, kaj s kom in kdaj paše. zato da zgleda. pri hrani ni nič drugače kot pri ljudeh, ko se razpravlja, očitno. pozabi na fenomen in uživaj kot ti paše.

Meni je tudi čisto vseeno katero jed kdo kombinira.

Bedno mi je pa da nekateri do nezavesti utrujajo z solato in se dobesedno nažirajo z njo.

Smo s sodelavci bili na seminarju v tujini. Hrana je bila samopostrežna. 3 sodelavke sta dobesedno prosile za večje sklede in izripale solatni bife. Pri mizi pa doživljale orgazme z – mmmmmmmmmm je to fantastično……uau.
In izjave – saj lahko spim na cesti – samo da jer za kosilo solata!!!!

po pravici povem da nisem v naslednjih dneh sedela pri njihovi mizi ker me je bilo sram.

sam ne pol govort, da morte spet hujšat.

New Report

Close