Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika slivovi cmoki

slivovi cmoki

ali se lahko kuhani in ohlajeni slivovi cmoki lahko še pogrejejo in pojejo brez nezaželenih posledic?
hvala

http://okusno.je/recept/slivovi-cmoki-iz-skutnega-testa

Jaz jih vedno naredim po tem receptu.

Krompirja ni dobro pogrevati.

Jaz nikoli nisem komplicirala glede pogrevanja. Kar ostane pogrejemo, če je možno na štedilniku, če ne pa v pečici. Vsi smo še živi …

Imam domače cmoke in bi jih zjutraj skuhala, v službi pa pogrela v mikrovalovki ali bi to šlo?

Seveda bi šlo in bodo čisto ok. Tisto na temo ohlajenega krompirja je pa tako ali tako bosa …

Seveda bi šlo. Mirno pogrej in pojej pa dober tek.

Seveda bi šlo.Samo problem je v tem, ker so cmoki tudi iz moke in te napihejo kot žogo.In ker so sladki, se ti potem ne bo nič ljubilo.Bolje, da prineseš s sabo puranji zrezek na pariško, zraven pa že narejeno solato…recimo s fižolom in črno redkvijo….mnjami

kakor komu paše, tako naj je. Dokler imamo za jest bo kar v redu.

Krompir prvic pogrejes ze takrat, ko knedle kuhas, pa ste se vsi zivi. :))) Razen tega pa niti ne vemo, ali je avtorica delal s krompirjevim testom ali s skutnim ali s kuhanim (paljenim).

Ja, komot jih pogrejes, samo vmes jih imej v hladilniku.

Seveda bi šlo.Samo problem je v tem, ker so cmoki tudi iz moke in te napihejo kot žogo.In ker so sladki, se ti potem ne bo nič ljubilo.Bolje, da prineseš s sabo puranji zrezek na pariško, zraven pa že narejeno solato…recimo s fižolom in črno redkvijo….mnjami[/quote]

Vidiš, zanimivo, jaz mirno pojem za kosilo slivove cmoke, me nič ne napihnejo in nisem potem brez energije. Če bi jedla pa skupaj purana in fižolovo solato, bi me pa po mojem razneslo. 🙂

Bla-bla. Daj znanstveni dokaz za to, potem lahko debatiramo.

Avtorica – seveda lahko pogreješ, čeprav so zelo dobri tudi hladni.

New Report

Close