Najdi forum

Splash Forum Politični čvek slo-hr na kratko

slo-hr na kratko

Nedolžen je bil zato, ker ni bil on tisti, ki je ženske po SČ spraševal, kaj je z njihovimi češpljami. Revež pa zato, ker je nek pokvarjenec (TI) zlorabil njegovo fotografijo. Šlo pa je za zlorabo, ker ta fotografija ni bila tvoja.

Pustil sem te popolnoma pri miru. Kdo je ogovoril koga veš sama. Bila si to ti. In ti si bila, kot so ti nekateri tvoji blogovci zapisali, ki si v odzivu na moje pisanje bila nemogoča. Ker dejansko si nemogoča. Če v ozir vzamemo samo tvoje nadlegovanje lastnikov MON-a, da bo stvar bolj objektivna.

Nedolžen je bil zato, ker ni bil on tisti, ki je ženske po SČ spraševal, kaj je z njihovimi češpljami. Revež pa zato, ker je nek pokvarjenec (TI) zlorabil njegovo fotografijo. Šlo pa je za zlorabo, ker ta fotografija ni bila tvoja.[/quote]

Mislim, da si tu, v tem dopisu, precej konfuzna. Daj zberi se malo. Kaj želiš povedati?

Nisem jasnoviden, samo ti to tako zelo rada razglašaš po svojem blogu. In to počneš pri koliko že, 32-ih letih? Ali pa si morda kaka mladoletna gimnazijka?

Nehaj, Adam, nehaj. Pustil si me pri miru in pod mojim sporočilom z nekom debatiraš o meni in me psihoanaliziraš. To je zate pustiti pri miru? Hodiš mi na blog in me tam psihoanaliziraš. To je zate pustiti pri miru? Da ne omenjam tem, ki jih odpiraš in iz katerih je jasno, da provociraš mene v upanju, da sem bom odzvala. To je zate pustiti pri miru? In za Boga milega, nehaj omenjati moje oprsje in zadnjico, kajti to je izpod tipkovnice 72-letnika ogabno, pervezno in nagnusno, kajti pišeš o oprsju in zadnjici 32-letnice. In nehaj že širiti laži, da jaz kogarkoli nadlegujem, ker jaz nikomur prav nič nočem, zato pa ti povsem očitno nadleguješ mene, ker vedno, ko se pojaviš na forumu, drezaš vame, piseš o meni, provociraš, provociraš, provociraš. Zame ti nisi nič drugega kot perverzen starec, zdaj pa me, prosim, pusti pri miru.

v končni fazi je neumen tisti, ki naseda provokaciji in provokator.

popravek:
v končni fazi je neumen tisti, ki naseda provokaciji in NE provokator.

Komot sem jaz neumna, sploh ni problema. Samo naj se mi skine z vrata.

Pustil sem te pri miru. (Mislil sem, da te zgodovinski spomin ne daje preveč …) Do teme o čefurjih, kjer pa sem jaz kliknil tebe, ne? In do te teme so pretekli meseci … Blog pa sem sem ter tja preletel/preletim … Čisto iz dolgega časa … in da se nasmejim … Opažam pa, da se tvoji tamkajšnji kontakti spreminjajo … Nimaš ravno najbolj zveste publike … Kako to? Se motim? (No, razen nekaj parih žensk in par ali dva moških …) No, a da ne bo pomote. Ti čiso privoščim tvoj svet, a daj ti pusti meni, da živim svojega. Brez nekih dolžnih citiranj mene, ko se kje v kaki temi pojavim. POtem pa bo vse rešeno. Ker jaz, kakor sem omenil, sem pustil tebe pri miru. In vsak si to lahko ogleda. Zame si človek, ki ne spada v moje horizonte. Preveč prostaška, malo taktna in izničujoča. Skratka, grda. Meni številka D modrčka nič ne pomeni, razen za eno noč.

C nosim, C.

Prav, ne samo neumna, ampak tudi grda. Ni nobenega problema.

Samo še z vrata se mi skini in bo vse čudovito.

POtem pač pišeš zavajujoče. Skinuti pa je, ko smo ravno pri tej temi tudi meni nakako tuje … In še enkrat, jaz sem te pustil pri miru. Ok? Kdo je koga klikal? Ob tem, da je nekaj govoril drugo počel? Daj vzami se v roke, in enkrat že delaj sozvočno s tistim kar govoriš … Ja, grda, če v ozir vzamem izpostavljeno …, a ti pri tem puščam in sem puščal prostor za pozitivno. In želim ti čim več slednjega. Pa še enkrat. Prosim, pusti me ti pri miru, moja pisanja in vse kar je tu mojega. Potem je stvar rešena. Ok?

POtem pač pišeš zavajujoče. Skinuti pa je, ko smo ravno pri tej temi tudi meni nakako tuje … In še enkrat, jaz sem te pustil pri miru. Ok? Kdo je koga klikal? Ob tem, da je nekaj govoril drugo počel? Daj vzami se v roke, in enkrat že delaj sozvočno s tistim kar govoriš … Ja, grda, če v ozir vzamem izpostavljeno …, a ti pri tem puščam in sem puščal prostor za pozitivno. In želim ti čim več slednjega. Pa še enkrat. Prosim, pusti me ti pri miru, moja pisanja in vse kar je tu mojega. Potem je stvar rešena. Ok?[/quote]

Če pa bom jaz kdaj po pomoti kliknil tebe, glede na to, da imaš nebroj vzedvkov, pa samo reci, ops, Žogca … in bom vedel, da si ti …

Z veseljem. Ampak me nehaj provocirati. Ker ti pod mojim sporočilom pišeš o meni in to je enako, kot bi stal zraven mene in mojemu sogovorniku razlagal, kakšna da sem, potem pa, ko bi se jaz oglasila, začel govoriti, kaj se vendar razburjam, da ti mene ne provociraš, ker mi nisi nič rekel.

Če bi ti bil prijazen dedek, podoben mojima pokojnima dedkoma, bi z veseljem klepetala s teboj, na takšen način pa mi ne pade na kraj pameti. In sploh ne razumem, zakaj si se pred dvema letoma spravil name na Ljubezenskem forumu in se potem vtikal vame od tod do večnosti. Jup, si mi šel grozno na živce in zato sem jaz nazaj zbadala tebe, o tem ni dvoma, ampak samo zato, ker pred teboj nisem imela miru, čim si se pojavil na MON-u.

Tipičen primer …

Re: OBVESTILO VSEM UDELEŽENCEM POLITIČNEGA ČVEKA
Napisal: Maks
Datum: 29.03.2009 18:59

Žogica trdi, da se na Brezjah zganja politika. Prosim za natančnejše pojasnilo: kdo konkretno zganja politiko, s katerimi trditvami in kdaj? Če tega ne ve, naj zadeve ne posplošuje in uporablja horuk metode. Trditve morajo biti resnične in argumentirane. Povsem se strinjam z g. Primožem.

http://med.over.net/forum5/read.php?186,4297526

Prišel si po mesecu ali dveh na MON in kaj si naredil. Šel na neko temo, v kateri pol leta ni bilo nič napisano in začel pisati o meni, o nečem, kar sem jaz napisala leto dni prej. Ma daj, samo zato, da bi začel kreg, da bi se fajtalo o Žogci, ki takrat sploh ni pisala kot Žogca in je zelo skrivala svoj vzdevek.

Takšnih primerov pa je več.

Tudi ta tema danes na SČ. Saj ljudje ne vedo, na koga si ciljal, ko si jo odprl, jaz pa vem, ker si enako pisal v tej temi meni. Ti pač ni šla v pravo smer in nisi mogel izpeljati, kar si hotel … Nehaj provocirati. Meni je jasno, da si ti željan moje pozornosti, zato tudi to počneš. In da sem jaz kriva, ker ti odgovarjam. Pa vseeno, Adam, nehaj. Jaz sem neumna, ker ti odgovarjam, drži. Ampak ti si pa tisti, ki to počneš z vse prej kot dobrimi nameni. In bi se lahko že enkrat vprašal, kaj je tako temnega v tvoji duši, da se spravljaš name. Name, ki ti v življenju nič slabega nisem naredila, ti pa si po neki debati na Ljubezenskem forumu začel in nikoli ne odnehal.

Ko ti ne veš, da sem jaz jaz, midva tako ali tako nimava nobenih problemov. Problem nastane, ko ti veš, da sem jaz jaz in potem začneš. Prav nasprotno, ne bom te obveščala o tem, kdo sem. Pa tudi nekomunistka bo za nekaj časa izginila.

Kaj si mislila s tistim kar naj bi po mesecu na MON-u pisal o tem kar si ti pisala pred letom?

V moji duši pa ni nič temnega. Ravno nasprotno, veliko svetlega, a zaradi tega morda marsikoga slepi in ob moji pojavi kriči in besni nad mano. Tudi jaz ti nisem hotel nič slabega, to bi morda lahko že razbrarala, tudi tu, ravno nasprotno, želel sem, da ti bi bilo čimlepše, nasploh. Vendar, to še ne pomeni, da bi se moral v vsem strinjati s tabo. Priznaj pa, da si bila tam na ljubezenskem forumu ravno ti precej ostra … in izničujoča … Dobro, ko sem določene stvari prerasel, sem ti, in tudi zato vabilo na pijačo, želel ob tem in še čem, povedati, da so morda v čem delovale produktivno. No, skušal sem jih tako vzeti, da pa, tudi to je res, sem v čem morda tudi sam napak razbiral, bil stvarem nedorasel ali pa si bila ti ponekod v svojih skelpih prelahkotna … Skratka, dalo bi se o marsičem, glede na to, da sva bila nekako nekaj časa, tu in tam soudeležena, razpravljati … Nikoli, in ponavljam se, nikoli, pa nisem želel nič slabega, četudi je res, da sem bil mnogokrat zaradi tvojih sklepov prizadet in jezen in še kaj … A v bistvu sem imel določene tvoje lastnosti rad, kar pa ne pomeni, da ne bi opazoril na tisto kar je bilo vprašljivega. Počel sem to po svojih najboljših močeh in iskreno. Z določenimi pozitivnimi lastnostmi si se mi vsedla v srce kot tudi z negativnimi. Skratka, nisem bil brezbrižen. A sem upošteval, da ti ne odgovarjam. In moraš prizanti, pustil sem te zato pri miru. Sem te. Priznaj. A dobro, pojavila si se, in sem ti potem odgovoril … in se stvar vleče … in vleče …
In iskreno ti tudi tu, še enkrat, želim dobro. Želim ti, da prerasteš tisto nekaj otročjega kar je v tebi. Želim ti tudi, da še dodatno osebnostno zrasteš. Si najdeš novo ljubez in si srečna. In želim, da si ob vsem ostalem tudi malo bolj spoštljiva do sočloveka. Do otroka, vrstnika, ki te prosi za roko ali starca, ki lula v pleničke. Skratka, želim ti, da si človek z veliko začetnico. Ampak, po mojem skromnem mnenju te pri tem nekaj dela še čaka. se ve, če boš to tudi sama želela.

Ko ti ne veš, da sem jaz jaz, midva tako ali tako nimava nobenih problemov. Problem nastane, ko ti veš, da sem jaz jaz in potem začneš. Prav nasprotno, ne bom te obveščala o tem, kdo sem. Pa tudi nekomunistka bo za nekaj časa izginila.[/quote]

No, saj tudi ko ti ne veš, da sem jaz jaz ni nobenih problemov.

New Report

Close