Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Slobenska skofovska konferenca proti astri zenici ker vsebuje celice splavljenih otrok

Slobenska skofovska konferenca proti astri zenici ker vsebuje celice splavljenih otrok

Opravicujem de ce sem narobe napisal za tole skofovsko konfetenco na te izraze se me spoznam k ne hodim v cerkev ampak rekli pa so da so proti astri zeneci ker to cepivo vsebuje celice splavljenih otrok. Potem pa g jerala ce sem si pravilno zapomnil pove, da pravzsprav vsa cepiva to vsebujejo. Hvala cerkvi da mi je to povedala in sedaj se sprasujem kaj vse je se notri.pa menda je tega polno v raznih kozmeticnih izdelkih je dejal gospod dr. Jaz pa pravim ni cudno da je sel svet k hudicu se se mazemo z celicami mrlicov. Ali kaj narobe razumem.hvala za obrazlozitev.

Kaj vsebuje Astra Zeneca Covid 19 cepivo, piše tukaj:

https://humansarefree.com/wp-content/uploads/2021/03/What-COVID-19-Vaccine-AstraZeneca-contains-Polysorbate-80-Blood-cloths.png

Drugače pa so s spleta umaknili opremljevalni letak cepiva z vsebino, kjer je pisalo , da vsebuje cepivo na geetsko modificiranih jetrnih celicah fetusa ( genetically modified human embryoic kidney-HEK, 293 cells, GM’s)…. Do včeraj se je to še dalo najti na spletu z iskalniki, danes ne več. Letak Covid19 cepiva, proizvedenega v AZ tovarni v Liverpoolu, UK.

Hvala Bogu, da so ti kiklasti kljukci danes preklicali včerajšnji nevarni poziv vernikom naj se sredi epidemije ne cepijo z enim od cepiv.

Ocitno so za doloceno vsoto “spremenili” mnenje.

Je pa res, VSA cepiva so izdelana iz splavljenih otrok, iz njihovih jetrc, dokler jih ne ubijejo s kladivom po tilniku.

kdo je to umaknil a pri nas al v angliji

Se mi zdi, da je nekam dolgo “rabila”, če se je šele sedaj oglasila. Pa tako izobraženi in načitani naj bi bili pripadniki tega, hm…

Jezus se je premislil in danes dal njegovim nezmotljivim namestnikom na zemlji drugačna navodila.

Ha, ha ha

“Pojasnilo SŠK: V trenutnih razmerah so za katoličane vsa cepiva etično sprejemljiva”
https://www.katoliska-cerkev.si/pojasnilo-ssk-v-trenutnih-razmerah-so-za-katolicane-vsa-cepiva-eticno-sprejemljiva

A so jih dobili po f od JJ 🤣.

+1, mi bo še več postal nazaj.

New Report

Close