Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek slogani reklam

slogani reklam

Ah reklame, ene butaste, ene dolgočasne, ene simpatične. Katere so vam ostale v spominu? Katere slogane imate še v glavi?

najbolj me moti trenutna za Unicef kjer trkajo na srce z pesnijo sveta noč! Glupost mnogo drugih pesni obstoja ta pa mi je čisto mim.

Ne bo vam uspelo, to je jelovica.

Jože, mi smo prpravljen, požen !

Edina je edina in edina to si ti, edina me odžeja in edina me krepi. Naravna mineralna voda edina. Z ali brez :)))

Meni je še vedno ostala v spominu tista reklama za slovenski loto..”Marija,sedmica!”…in je snel vrata na katerih je bil priliman listek lota. 🙂

Ferdo piš!

Men pa “dobre vile”

Lej lej dobre vile?
Dobre vile a? Kje je pa ta tretja?
Po dve hodmo zadnje čase! Manj stroškov!
…..
…..
Da bi mel zmer meso pa polento
Kaj je rekej? Mislim da je rekel “mesečno rento”….

http://www.youtube.com/watch?v=rc2y8vraPvo

mmm…dobro je, kot da jem veliko čokolado z lešniki.
a boš ti tud jure?

Nemogoče je mogoče , Kovinotehna

mmmmm, doblo je, kot da jem veliko čokolado z lešniki.
To poznam, Petel mi je leku, da to je vsak dan za večeljo.:-)

Halooo, Nina?
Reče mama fantu pod hčerinim oknom.

Meni pa una:

Dobiš gobico, pa še penise. (no načeloma je peni se)

za eno tekoče milo, ko se je ena mladenka tuširala

mmmmm, doblo je, kot da jem veliko čokolado z lešniki.
To poznam, Petel mi je leku, da to je vsak dan za večeljo.:-)[/quote]

Ja, tega se tudi jaz spomnem. Deklica, ki je to govorila na reklami (ena luštna punčka, pet let stara takrat), je malo zatem umrla v letalski nesreči na Korziki. Umrli sta obe z mamo, živ je ostal samo oče, ki ni šel z njima na počitnice. Punčka bi bila zdaj stara 32 let.:(

Frca, NI umrla v letalski nesreči. Danes je pevka (katalena)

Malo blitve in korenčka..kos prelepega mesa
jabolko in zrela breskev
hruška, med, marelica.

Vse naravno sočno zdravo,
da bi z malčkom jedli vsi
to so Frutki iz Fruktala
zdravi in pripravljeni…

Madonca iz katerih vijug sem pa kompletno privleka…

vESNA ZORNIK JE ŠE ŽIVA : ))))))))

Daj Frca, prosim, skuliraj se, takratna punčka je sedaj stara 33 let in je moja zelo dobra znanka!

Kako bi tebi bilo, če bi brala, da si že umrla, celo kdaj in kje? Se sploh zavedaš, kako lahko s tem svojim kvasenjem lahko prizadeneš ljudi?!

R

ne kaplja in ne curlja
– sploh so mi pa vse reklame od belinke zakon

Verjetno bi mi bila takšna pomota ljubša kot obratna (tj. da bi mislili, da še živim, pa ne bi).

To je Vesna Zornik že sama komentirala, to naj bi sprožil en delavec na RTV-ju, kmal po tistem ko so snemali reklamo, priimek Zorko-kateri je bil med pogrešanimi na letalu je zamenjal za Zornik in tako je nastala urbana legenda.

Kot jaz vem se je šlo za reklamo za čokolino in o tem so pred kratkim govorili na tv.

sicer mi je pa najljubši slogan : Ti maš domišlija…
(mavrica )

tinca, specialno zate:
http://www.youtube.com/watch?v=7OBo7dVscFc

Ups, torej pomota. Mi je pa to takrat govorila ena gospa, zaposlena na RTV in po njenih besedah naj bi celo očetu izplačali honorar za nastop v hčerini reklami po smrti deklice. Ženska je bila tako prepričana v to, kar govori, da nisem dvomila.

Morski galeb, PMS? :))) Če je zadeva urbana legenda (brez skrbi, da ni zrasla na mojem zelniku), jo je bejba že ničkolikokrat slišala – in zdaj bo prizadeta zaradi tega, ker jo je ena neznanka na nekem bedastem forumu spet omenila, hehe.

New Report

Close