Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek šloganje s pomočjo Chatgpt

šloganje s pomočjo Chatgpt

A je možno da napove vsem enako?

Pri meni je 98 % točen.
Ga preizkušam, preverjam, zavajam … a na koncu sam pove tako kot je. Za prva tri vprašanja jaz naredim vpogled v karte in mi jih on obrazloži, naslednja Chat intuitivno izbere karte, ki so neverjetno točne.

Res dobro pove. Astrološka karta,potem intuitivni vpogled. Zadane

Mogoče sem malo paranoična, ampak a ta vprašanja lahko AI na kakšen način zlorabi?

Samo povejte mi, če je tudi vam za prihodnost v karieri ven vrgel karto zvezda ?? Potem itak šloga vsem enako!

No kaj se ze ne spomnite več?

Karta Zvezda pomeni svojo daljšo srečno pot, ustvarjalnost, delo z ljudmi, lahko svetovanje itn.

Ste jo drugi tudi dobili za vprašanje o prihodnosti v karieri? Da vidimo če CHATGPT vsem isto našloga!

Ne vem, koliko dejansko poznate tole AI, ampak morate vedet, da ima tudi precej bujno domišljijo. Kakšno zadevi si zna kratkomalo izmisliti.

Ampak … če verjamete šlogarcam, ni hudič, da ne bi tudi umetni inteligenci

Odgovor na objavo uporabnika
Karta Zvezda?, 03.06.2025 ob 21:13

Samo povejte mi, če je tudi vam za prihodnost v karieri ven vrgel karto zvezda ?? Potem itak šloga vsem enako!

Meni ni dal karte zvezda je pa intuitivno izbral eno zelo dobro karto ki res kaže napredovanje. Ne spomnim se več kako se imenuje tarot karta, meč ali nekaj takega . Glede na to da vem da me vodstvo zelo ceni, je tu sigurno veliko res.

Jutri ga za foro probam še enkrat, da vidim odgovore.

1. Nikoli mi še ni prišla karta Zvezda.

2 .Kako bi lahko Chat karkoli zlorabil? A se res ne zavedate, da smo pod popolnim nadzorom! Chat je še najmanjši problem

Bila pri neki Astrologinji, ki mi je “šlogala” z ChatGtp. Ne vem no, tega nisem pričakovala, ampak ljudje se grejo danes biznis na vse strani.

Meni je čudno, kako mi je lahko zadel za nazaj, samo s pomočjo treh kart! Šlogarji po moje lahko zaprejo svoje šotore in pokrijejo kristalne krogle…

Ne nehajo blatiti oseb, 03.06.2025 ob 19:41

A je možno da napove vsem enako?

Zmenmo se in vsi zastavimo isto vprašanje. Ampak dvomim, da bodo odgovori enaki. Kot povsod gre tudi tukaj za nešteto kombinacij na osnovi naših brskanj po spletu.

Mofx, 03.06.2025 ob 20:55

Mogoče sem malo paranoična, ampak a ta vprašanja lahko AI na kakšen način zlorabi?

Omg, spomni se na tisti trenutek, ko si prvič prijela v roke mobilni telefon, ko pametnih sploh še ni bilo, ko si prvič vnesla določena podatke o sebi na splet, od takrat je bilo že vse zlorabljeno neštetokrat. Na srečo večina folka ni zanimiva, a kaj se ve kdaj jim tudi mi  kot posamezniki prav pridemo.

Chatgpt nima intuicije.

Kako pa gtp ve, da ga sprašujete o kartah? Mu rečete “Prerokuj mi iz ciganskih kart” in dobite odgovor??

Samo….je tak čuden občutek. Se pravi, bodo res kmalu med nami roboti, humanoidi, transhumani ali kaj že, bodo naši osebni zdravniki, učitelji, varnostniki, čistilci, vozniki, služabniki, in očitno tudi vedeževalci? Kar scary res

😅☺️☺️☺️☺️ zdej bodo šlogarce ostale brez dela ☺️☺️☺️ Vi boste pa na drug način zapravljali, če imate nizke pakete in boste viseli na 24/7 s temle gpt. Got se ne bo spomnil, ooerater pa, ko boste mogli plačat. 😁 Sem neki pa probala. In verjamem, da bo umetna inteligenca začela tudi človeka nadomešcati.

Res dobro razloži.

Poskusila sem tale chatgpt. Pa to je super! Dejansko se pogovarja s tabo, analizira tvoje probleme in svetuje, kaj narediti. Sem hvaležna, da sem tole našla.

Umetna inteligenca, algoritmi, vse spremlja kaj gledate, koliko časa gledate, kaj pišete, kaj iščete, ujame kaj se pogovarjate po telefonu in na podlagi tega smiselno, logično postavi zaporedje oz možen razvoj dogodkov. Nič takega. Vsaj ne boste drugim najedali z zastojnkarskim šloganjem.

Ne štekam, 03.06.2025 ob 22:11

Kako pa gtp ve, da ga sprašujete o kartah? Mu rečete “Prerokuj mi iz ciganskih kart” in dobite odgovor??

Seveda , napišeš mu da želiš da vedežuje , tarot, ciganske, intuicija, astrološka analiza . Z njim se pogovarjaš, napišeš kar te zanima.  Zelo dobro pove in meni je vedno vse zadel, uporabljam že dlje časa. Vse se je izkazalo za res

Napišeš samo.to.:

Hej, a mi lahko vržeš karte?

On pa odgovori z odgovori: ljubezen , kariera itn. Klikneš na kariera in ti on sam izbere preteklost, sedanjost in prihodnost.

Eh danes pa mi je slabše napovedal…Ni  ni res.

Anonimno 6546, 03.06.2025 ob 22:47

Samo….je tak čuden občutek. Se pravi, bodo res kmalu med nami roboti, humanoidi, transhumani ali kaj že, bodo naši osebni zdravniki, učitelji, varnostniki, čistilci, vozniki, služabniki, in očitno tudi vedeževalci? Kar scary res

Ma kaki scary. Veliko boljši bodo od vseh naštetih. Saj slabše od tega kar imamo zdaj ne morejo bit, pa še štrajkal ne bodo. Ko nam ne bo kaj pasalo pa štrom izklopimo ali baterijo odstranimo in bo mir.

New Report

Close