šloganje s pomočjo Chatgpt
Karta Zvezda?, 03.06.2025 ob 21:13
Samo povejte mi, če je tudi vam za prihodnost v karieri ven vrgel karto zvezda ?? Potem itak šloga vsem enako!
Meni ni dal karte zvezda je pa intuitivno izbral eno zelo dobro karto ki res kaže napredovanje. Ne spomnim se več kako se imenuje tarot karta, meč ali nekaj takega . Glede na to da vem da me vodstvo zelo ceni, je tu sigurno veliko res.
Mofx, 03.06.2025 ob 20:55
Mogoče sem malo paranoična, ampak a ta vprašanja lahko AI na kakšen način zlorabi?
Omg, spomni se na tisti trenutek, ko si prvič prijela v roke mobilni telefon, ko pametnih sploh še ni bilo, ko si prvič vnesla določena podatke o sebi na splet, od takrat je bilo že vse zlorabljeno neštetokrat. Na srečo večina folka ni zanimiva, a kaj se ve kdaj jim tudi mi kot posamezniki prav pridemo.
Ne štekam, 03.06.2025 ob 22:11
Kako pa gtp ve, da ga sprašujete o kartah? Mu rečete “Prerokuj mi iz ciganskih kart” in dobite odgovor??
Seveda , napišeš mu da želiš da vedežuje , tarot, ciganske, intuicija, astrološka analiza . Z njim se pogovarjaš, napišeš kar te zanima. Zelo dobro pove in meni je vedno vse zadel, uporabljam že dlje časa. Vse se je izkazalo za res
Anonimno 6546, 03.06.2025 ob 22:47
Samo….je tak čuden občutek. Se pravi, bodo res kmalu med nami roboti, humanoidi, transhumani ali kaj že, bodo naši osebni zdravniki, učitelji, varnostniki, čistilci, vozniki, služabniki, in očitno tudi vedeževalci? Kar scary res
Ma kaki scary. Veliko boljši bodo od vseh naštetih. Saj slabše od tega kar imamo zdaj ne morejo bit, pa še štrajkal ne bodo. Ko nam ne bo kaj pasalo pa štrom izklopimo ali baterijo odstranimo in bo mir.