Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek šloganje

šloganje

Bila sem v Turški restavraciji v LJ. Prvič. In prijatelji so me nahecali, da mi je ena gospa šlogala iz kave. Še nikoli mi ni nihče napovedoval prihodnosti, vendar, ker je bila malo pred mano pri njej tudi ena znana slovenka, sem se opogumila. Ali je katera že bila pri njej in ali se vam je res kaj od tega uresničilo? Verjetno moraš v to ful verjet in potem se ti res kaj od tega izpolni.

Mene najbolj bega to, ker mi je rekla, da bom imela še enega otroka, vendar ne vem, na kakšen način, ker so mi po rojstvu najmlajšega otroka naredili sterilizacijo. Za vse ostalo bi rekla, da je vse možno, kar mi je povedala, ampak ravno za otoka ji pa ne verjamem….

Kaj mislite?

potem je pa svizec čokolado zavil

Odvisno kako si razlagas:
Lahko, da bo en od tvojih otrok imel otroka in bos ti skrbela za tega otroka. Prakticno bos temu otroku mati, biolosko pa babica.
Lahko, da se bos razsla s partnerjem in imela novega partnerja, ki ti bo pripeljal svojega otroka. Spet bos prakticno mati.
Lahko, da ti zdajsnji partner prinese se kakega otroka. Spet bi prakticno bila mati.
Itd.

Drugace pa o resnici presodi sama. Meni se zdi, da je smisel vedezevanja, da se clovek ob dobrih napovedih pocuti bolje in ima vecji zagon za naprej.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Ne, s partnerjem se ne bova razšla, tako mi je rekla in tudi varala se ne bova….Lahko pa res, da mi kakšna hči prinese kakšnega otroka, kateremu bom mama….

Sicer pa v napovedovanje prihodnosti nisem nikoli verjela in sem to šla iz čistega firbca oz. še bolj, ker so me prijateljice sprovocirale…Nikakor si ne mislim s tem obremenjevat življenja, samo malo vaših mnenj sem želela slišati….

Vedeževanje vsekakor deluje. To ni nek lari fari, čeprav je nekaterim lažje pred vsem, česar si ne znajo razložiti in kar presega njihove okvire, zamahniti z roko in reči, da so bedarije.

No, vedeževanje NI bedarija. Samo vprašanje je, kakšno. Tu je treba biti previden.

Jaz imam veliko izkušenj z vedeževanjem, tako kot prejemnik kot dajalec. In vem, o čem govorim.

Precej ljudi mi je že vedeževalo, veliko jih je trosilo bedarije. Še posebej tisti “preambiciozni”. Taki, ki ti hočejo napovedat kompletno življenjsko pot, kar si ljudje tudi ponavadi predstavljajo pod vedeževanjem. Torej da ti bo šlogarca, podobno kot tebi sedaj, napovedala število otrok pa še njihov spol, videz moža ali žene, nakup bajte čez deset let, dolgo življenje, smrti v družini, denar na lotu in podobno.

Ne rečem, da se kakšnih takih stvari ne da napovedat, da se. Samo res izjemoma in za to mora biti neka oseba resnično jasnovidna.

Sem bila pri šlogarci ja, ki mi je že pred leti napovedala moža z očali, ki je športen – ga še ni:)) Pa hišo – ki si je sploh ne želim. Pa dva otroka – ki si ju sploh ne želim. Klasiko pač, za dvajsetletno dekle:))

Moje življenje je šlo v popolnoma druge vode in že takrat sem vedela, da naklada.

Takih šlogarc ne maram in jih ne jemljem resno, a te žal kvarijo ugled resnemu vedeževanju.

Pod “resno vedeževanje” jaz smatram vedeževanje kot prvo na KRATEK rok (največ 6 mesecev, še raje tri), na KONKRETNA vprašanja, ko človek to RES potrebuje (ne da se greš malo zezat), kjer pripomoček, ki ga vedeževalec uporablja (karte, kavo, fižol, karkoli že) pokaže situacijo kakršna je ZDAJ (ker včasih potrebujemo nek objektiven pogled) in pa nakaže SMER,kamor se stvar razvija. TO je VSEKAKOR možno oz. vsekakor deluje. Vem iz lastnih zelo konkretnih izkušenj in vedeževanje je v tem primeru kot obisk svetovalca, nekoga, ki s pomočjo nekega pripomočka vidi v tvojo situacijo.

Odvisno od obdobja in kaj se mi dogaja v življenju – jaz to redno uporabljam in vem, da »napovedi« držijo tam do, kot sem rekla, pol leta. Kar je čez, se sicer da gledati, a se vmes lahko toliko faktorjev spremeni, lahko se kaj drugega vmes zgodi, da se energije spremenijo.

Raje ne bi sploh naštevala konkretnih primerov, ker so osebni, a tako vedeževanje je v kočljivih situacijah izjemen pripomoček – pa ne v smislu »važno, da ti nekdo nameni neko pozornost in ti malo naklada«, ampak da dejansko da odgovor na zelo konkretno vprašanje. Ampak, kot sem rekla: jasne stvari, precizna vprašanja in ne na predolgi rok ter seveda – ne da brez tega ne moreš in se s tem zasvojiš.

Če pa pride do prelomnic, je pa gledanje v take pripomočke, ki RESNIČNO kažejo situacije in smernice le dobrodošlo in lahko igra pomembno vlogo.

Samo je treba biti brez predsodkov in se ne norca delat. Potem je vedeževanje krasen pripomoček skozi življenje. Pripomoček pač, kot je pripomoček avto. Tudi brez avta bi kam prišel, a z avtom pa dlje in hitreje. In če znaš to pametno uporabljat, ti samo koristi.

In ja, DELUJE. In ne, ne verjamem, ampak VEM. Imam take izkušnje, tako konkretne, neizpodbitne in nekatere celo fascinantne, da VEM, da deluje. Pa gre za vsakdanje stvari. Nobena “prava” vedeževalka mi ni napovedala “bogastva”, zdravih otrok, ljubečega moža. Gledala je v moje hude življenjske situacije, res hude, in res je, da sem z njo lažje prebrodila eno fazo – ker je povedala, kaj bo (zelo konkretna stvar), me pomirila, ko se mi je dobesedno mešalo od skrbi, in res je tako bilo. Dejansko sem zaradi njene napovedi lažje počakala razplet, sicer bi izgubila um od panike. In vedela sem, da ji lahko zaupam, ker sem imela že izkušnje z njo.

Sem imela obdobje, res hudo, ko sem to rabila, in sem nekajkrat se tega poslužila. Resnično lažje sem prebrodila situacijo in sem tem pravim vedeževalkam res hvaležna. Ene RESNIČNO vedo, kaj delajo, res pa je, da so redke. Res redke.

NE VEM, ČE SI SLIŠALA, (ups c.l.) da se po sterilizaciji tudi lahko zanosi? Jaz sem tisti 0,001%, ki sem po sterilizaciji zanosila in rodila zdravega otroka. Nič ni 100% zanesljivo.

Šlogarcam, pa ne verjamem, v tem primeru pa je izjema.;-)

Koliko časa po sterilizaciji pa si zanosila? Meni so to naredili pred 7 leti, pa še to samo na eni strani, ker na drugi so mi pa itak že pred leti odstranili jajcevod. Po moje bi že kaj ratalo, če bi imelo namen…

odette, a lahko potem kakšno šlogarco priporočiš … konkretno?

Ne vem kdo ste Levnida mi je uničla mladost žiuljenje. Bla sem mlada deklica govorila mi je po telefonu klicala domol ni nehala celo mame sem se mogla izogibat vsega ker je rekla da bom v nm šla živet. Eno leto mi je tvezla globoke stvari da nej molim da sma si osojena pa vsega boga da sma povezana ko sploh nisem vedla kaj to pomeni rekla si da ne rabim prijateljice da boš ti bila moja da nej ne poslušam nobenga ker mi bo samo slabo pisalo. Ne vem kdo si levnida ampak zaradi tvoje potrate denarja eno leto si mi lahko uzela veliko denarja pa mi ni važen denar sprala si mi možgane čist. Še sama si mi rekla da si predaleč šla da si mi hotla samo pomagat. Zbolela sem Levnida vem da si bla iz celja vem da si rekla da maš družino. Zdej bi jo tudi jaz rada imela pa uspela v svojem poklicu. Tak ko si mi govorila svašta besede. En dan sem jih na papir pisala pa sma z mamico ugotovile da si me hotla ubit z besedami. Kdo si kaj sem ti naredila bla sem samo deklica mogoče preveč zalublena. Zdej jem tablete že 6let. In te ne morem izbrisat ven skoz slišim tvoj glas ko jih ne jem več. Zato se mi skoz ponavlajo ko jih skušam nehat jest. Sem pod psihičnem stanju duševnim. Nimam koga da bi me zastopu. Mam srčnega fanta končno sej si mi skoz govorila da nej se njega trudim da nej molim da nej ga mam rada. Ne morem it nazaj v preteklost ker me zlomi. Samomor sem si hotla naredit ker sem šla v portorož tak ko si mi rekla. Zdej rada živim trudim se pobiram se Levnida. Kdo si a si rabla denar za zdravje pokončala si me. Hodim že 6let psihiatru jem tablete borim se za to bolezen ki sem jo dobila ko sma končno po eno leto zaklučle pogovore. Si ga mela dosti ti je kej pomago denar. Včasih razmišlam da bi knigo napisala kaj vse sem doživela si sama govorila da se mi bo prikazovalo. Prosim rada bi ti oprostila pa ne morem vedno si rečem da ti pa se vedno znova oglasiš ko se proti tabletam borim. Vem da nisem bla bolana ko sma prvič prvi dan začele pogovor sama si mi rekla da nej te kličem bla sem neumna sovražim se včasih trpim. Moj fant trpi zraven. Jaz trpim ker ne morema normalno živet. Vem da nimam šizofrenije ker sem se borila tako daleč da sem sebi mojim dokazala da je niamam mam duševno montnjo. In se spet borim da jo premagam da ne zbolim več tpim levnida bla sem samo ena mlada deklica ki se je verjetn preveč zaljubla ni pa bla bolana tok. Nimam besed ne vemkdo si bla rada bi da se to konča ker bi tudi rada nehala tablete in mela družino tako kot vsak normalen oseba. Tudi ti si jo mela. Palačinke si pekla hčerki enkrat si mi to povedla. Jaz pa sploh ne vem če jih bom lahka mela bebe.Levnida zakaj to se nostop sprašujem 9let že. Sem oseba po srcu dobra preveč. In bi včasih kar zbežala nekam stran zato da bi se končala bolezen moja. Pa še se bom borila da se jo rešim.

No, tako se pa konča, kot pri sintiji, če osebe brez morale prodajajo meglo. Vsakega ranljivega in ne razgledanega lahko nahecajo, zlorabijo stisko za svojo finančno korist.

in to tudi delajo, kaj pa drugega !!!

Pozdravljeni,

tudi sama sem bila v ljubljani v turski restavraciji kjer mi je gospa Safi vedezevala s pomocjo kave.
kar je povedala je vse res kaksne imate vi izkusnje, prav zanimivo je kako lahko nekdo bere tvojo prihodnost in v bistvu ve taksne stvari o tebi ;ki jih ves samo sam
lp

Lila oz ce kdorkoli ve…kako se pa pride to te gospe Safi, ki dela v tej turski restavraciji…a samo prides tja ali se prej narocis. Bi prosila za kontakt, ce se je potrebno predhodno narociti.

Hvala in lepe pozdrave

oj ..katera je to gospa in kako do nje prides? lp

Zelo dobra jasnovidka Mira.

O40 638 093

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close