Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Slonček a si prišel k seb?

Slonček a si prišel k seb?

oj

Kako kej? Na internetu sem vidla, da mi je un čoban vpisal oceno in oddal v referat.
Kako kej tvoje zdravje? Jaz sem fasala recept za železove tablete, pa najmanj sem si jih želela. Punce tle gor so ful jamrale, da jim je po njih slabo, no kaj bo pri men ne vem ampak o joooj, kot da 5m kozlanja ni dovolj, malo pavze pa bom na istem. Pa še črne zobe povzročajo.
V petek sem se tako veselila da bom šla ven pa ne vem če bo ratal. Rada bi šla delat izpit za f- kategorijo in vpisujejo ravno ta petek ob pol sedmih, no če bo šel moj se bo probal zmenit še zame.
Učim se nič, samo kuham in pospraljam. Pa še čist me je potolklo ko me je prejle kolegica poklicala in rekla, da je bolnici, kjer čaka na čiščenje odmrlega ploda v 12t. Pa tako se ga je veselila tega otroka.

S čem si si mazala trebuh proti strijam? Jaz sem malo kasna ker se mi jih je že nekaj pojavilo ampak me je spametovalo in sem se začela mazat.

Upam da si – sta zdrava

čau

Sori, nisem Sloncek, ti pa lahko samo svetujem, da ne boš imela črnih zob. Na recept (čeprav tudi proti plačilu) dobiš Haematopan – tbl.za železo. So bele barve, sicer se svetuje jemanje na tešče, ampak sama sem jih po nasvetu ginekologinje zaradi težav z želodcem jedla zjutraj po zajtrku in se mi je hemoglobin zelo popravil.

Jaz pa sem jih jemala samo en teden na tešče, potem sem pa nehala, ker se mi je po njih tako vrtelo, da sem se bala usest v avto. Namesto tega sem pojedla kile suhega sadja, rozin in pese. Je pomagalo!

IrenaK

Tistole s tvojo prijateljico glih ni najbolj fajn… Ampak ti si že krepko čez 20 teden tako, da se nikar ne sekiraj zaradi takih stvari…. Da te ne bo začelo slučajno kaj skrbeti….

Ja, jaz sem se zaenkrat pocajtala… Včeraj sem bila prvič zunaj (sama) na novoletnem žuru… Je toooolk pasalo… Moj pa tudi ni imel preveč dela in je rekel, da grem komot še kdaj, kar bom seveda skoristila… Jutri definitivno grem v mehiško in pol tudi naprej, če bomo šli… Smo si itak vsi frej vzeli… Dej prit še ti… Sej pol ko se boš spravila boš videla, da bo kul… Pa zdaj še lahko naokrog šibaš – tako, da skorist!!!!!

Kot sem ti napisala že v sms – indeks te čaka pred referatom…

Jaz se počutim boljš, čeprov sem še vedno malo sumljiva… Sploh ne vem kaj me je prijelo.. Zadnjič sem v Mullerju kar meglo videla, sem se prov bala, da ne bom dol padla…

Sej veš ti noseča, jaz z otrokom… To bi pa bila komedija, če bi se sredi nakupovalnega centra zložila kokr sem dolga in široka…

Ajde, pa pa in upam, da se vidimo jutri… Potrudi se pritii… sej veš čvek je pol zdravja… pa še kakšen šimf si bomo lahko privoščile… to tolk dobr dene… :)))))))))))

Sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

New Report

Close