slov korupcija letno ukrade 3, 5 MILIJARD evrov!!!!
slovenski najemodajalci recimo oddajajo na črno, keš od najemnikov na roke, brez enega evra davka od najemnin ( od študentov,
delavcev , družin) mesečno na črno slo najemodajalci obračajo milijone! Toliko.
Citat je napačen in zavajajoč. Podkupljivi so določeni ljudje, ne cel narod.
Kateri ljudje pa to so, je pa zlahka dokazati, če greste po sledi denarja z obratnim dokaznim postopkom. 😉
Zakaj se to pri nas za ljudi, ki so v politiki, ne izvaja pa presodite sami.
[/quote]
Kateri strokovnjaki? Z levičarskih medijev?
[/quote]
spet ti levo desno…
resnica je ta, da so zaenkrat vsi isti. levi in desni.
Že vseskozi trdim,da bi slovenci lahko živeli v raju, malo nas je dovolj ustvarimo, če se le ne bi kradlo s strani elit, bi lahko imeli vsi “bogatijo” tudi ti, ki danes kradejo ne bi živeli slabo, bi imeli več, ampak pohlep pač pri njih dela svoje.
In enkrat bodo vse izropali in tudi za krasti ne bodo imeli več kaj.
Iz razloga, ker si šel v tujino pa tam sedaj plačuješ davke ;-).
[/quote]
V tujino sem preselil le večji del poslov. Sicer sem še vedno rezident RS in davke iz osebnih dohodkov in dividend plačujem v Sloveniji. 😉
Glej, Slovenski establishment vzpostavi slabe podjetniške razmere in podjetniki pač gredo tja, kjer so razmere boljše. Očitno nočejo davkov iz naslova poslovanja mojega podjetja. 😉
Kot Slovenec preselim posle takoj nazaj v Slovenijo, če uredijo razmere tako, da bodo enake ali boljše kot npr. na Madžarskem.
očitno je podkupovanje v civiliziranem svetu nekaj normalnega. saj menda nočete biti balkanci