Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu slovenci

slovenci

Nova tu…Deset let poročena s slovencem, ki sem ga desetkrat prevarala zaradi njegove nestrokovnosti pri “domačih nalogah”. Ampak res samo in zgolj zaradi slabega sexa sem se lani ločila od njega!!Dopizdilo mi je vse skupaj.Sedaj hodim z…hmm…bom rekla neslovencem in po enajstih letih mi končno po trikrat pride na sex.Juhu!!:))

Ojla!dobrodošla med nami.Uživaš v novem sexu,vauu,lepo to.Čim več vročih deklet.Zanimivo bi te bilo srečati;-)

ti nimaš pojma o čem govoriš -v vsakem slovencu se pretaka nekaj krvi huna atile, sultana sulejmana, kneza miloša, napoleona, karla velikega…slovenci smo bili tolikokrat pod tujo zasedbo da se nam je kri dodobra premešala in se še za tako zahtevno slovenko najde en odtenek bratskega nam naroda- verjetno bi tvoj isto rekel za kakšno fato, kot to govoriš o njem- sram te bodi, da nisi znala potegniti najboljšega iz njega ( ne delaš orale, kaj?)

Nova, nebi bilo treba posploševati:)
Ko si navedla, zakaj si se ločila in zakaj si varala…vedno je bil on kriv:) Zakaj si pa se poročila? Sta bila do poroke pa vzdržna? Nisi prej ugotovila, da to ni moški, ki ti ustreza??
Upam, da je bil slovenski Janez vsaj bogat:) ker drugače res ne vem, zakaj si zapravila toliko let z njim:)

To, da ti pa po trikrat pride, pa ni odvisno od njegove narodnosti in niti ne samo od njega. Če je v tvoji glavi misel, da ti z neslovencem po difoltu prihaja, ti seveda bo. Kot nekaterim prihaja s slovenci:)

Nas je pa takih in onakih.
Da se dedec potrudi okol ženske, ni treba da mu je ime Mujo, ampak je pa potrebno, da mu ženska pokaže, da si ga želi in da mu daje potrditev, da on to zmore in je najboljši. Torej…delno se tudi s Flasgordonom strinjam, tudi od ženske je odvisno…

hitro nadoknadit, 10 let le dooooooooooooolga doba

Se kdaj vprašaš če si mogoče tudi ti kaj kriva,da je tako?

In ti misliš da ima to kaj veze z narodnostjo? ojej………

Ja, seks je povezan izključno z nacionalnostjo! Samo čistokrvna pa ne boš več… 🙁

New Report

Close