Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Slovenci in Hrvati uničili in razbili Jugoslavijo

Slovenci in Hrvati uničili in razbili Jugoslavijo

http://24ur.com/novice/fokus/obrazi-osamosvojitve-ikonicnih-fotografij.html

Velikoslovenci in Velikohrvati so razbili in uničili Jugoslavijo. Pa ne se zdaj zgovarjati na Miloševića, Srbe in Srbijo. Ko je izbruhnila velikohrvaška fašistična vstaja leta 1971. in ko je Kardelj spisal novo ustavo po slovenskih in hrvaških željah o srbskih “nacionalistih”, Miloševiću ni bilo ne duha ne sluha.

Edvard Kardelj je bil sloveniziran  – poslovenjen Srb s koreninami iz Hercegovine. Za Hercegovce so tipični priimki na elj – Šešelj, Žeželj, Gudelj… :-)))))))))))))))))))))

Žal dosti prepozno. V bistvu je bila ogromna napaka, da smo sploh kdaj  šli v gnilo yugo. Slovenci, Hrvati, oboji ok razviti, šli iz AO v zaostalo yugovino pod zaostale Srbe.

To je teorija za lajeke. V resnici so pa za unicenje Jugoslavije krive svetovne velesile. Na tem so delali se ko je Tito zivel. Razpad YU je bil v naprej nacrtovan.

Srbi bodo še na koncu hvaležni Hrvatom in Slovencem da so razbili Jugoslavijo. Če bi še vedno obstajala ta umetna, zločinska in genocidna tvorba bi ves denar od srbskega litija šel v Slovenijo, Hrvaško, Makedonijo in ostale vukojebine bivše YU. Tako pa bo vse ostalo Srbom in Srbiji. Kar je absolutno pravilno. Spomnimo se kako je vojni zločinec Josip Broz Tito iz Srbije preselil (ukradel) več deset (bolj verjetno več sto) tovarn oziroma podjetij v Slovenijo in na Hrvaško. Tako Kraljevina kot komunistična Jugoslavija sta bili slovenoslavija oziroma hrvatoslavija ki sta bili izrazito antisrbski genocidni in umetni tvorbi.

Spet Srbini na delu. Mene samo zanima kaj delate Srbjanci v Slo? Zdrahe delajte v svoji domovini. Tu ne rabimo zdraharjev. Vedno ste zakuhali kako vojno in zaradi vas so umirali nedolžni ljudje.

Naši predniki so bili neumni, da so šli v YU, kjer ste nas Srbajnci zatirali in izkoriščali. Škoda, da ni že leta 1918 razpadla.

Smo bili na nivoju Avstrije, smo šli v Yu, so nas zajedali Srbjanci, še dobro, da smo se jih rešili.

Odgovor na objavo uporabnika
dosti prepozno, 25.06.2021 ob 19:40

Žal dosti prepozno. V bistvu je bila ogromna napaka, da smo sploh kdaj  šli v gnilo yugo. Slovenci, Hrvati, oboji ok razviti, šli iz AO v zaostalo yugovino pod zaostale Srbe.

Jugoslavije ze 30 let vec ni. Oz niste del nje. Kje so rezultati? Kje je napredek? Kako da niste “progress-al”? Zaostali srbi krivi?

Glupi ste. Gluuuupi. Pa bi se z nemci primerjali? Hhh? Pa tam mas na vsakem čošku edelmetal hendlerje. 😂😬… A tu? Na prste prestejes. Necete vi “edel” vi hocete zatucanel. To je vase. Nemozete vi iz kože.

Raziskovalni novinar, 25.06.2021 ob 19:43

To je teorija za lajeke. V resnici so pa za unicenje Jugoslavije krive svetovne velesile. Na tem so delali se ko je Tito zivel. Razpad YU je bil v naprej nacrtovan.

Ja. Ne vedo. Glupo tupo slepo gluho nemo zatucano.

Na bilderbergu je bla diskutirana mislim da 80ih. Lahko pogledas na njihovi spletni strani… Imajo “dnevni red” objavljen po letnicah. (so imeli. enkrat sem gledal)

Pa kje bodo dopustili da bo en janez najjaci v evropi??? Halo?

Somebody705, 25.06.2021 ob 19:48

Jugoslavije ze 30 let vec ni. Oz niste del nje. Kje so rezultati? Kje je napredek? Kako da niste “progress-al”? Zaostali srbi krivi?

Glupi ste. Gluuuupi. Pa bi se z nemci primerjali? Hhh? Pa tam mas na vsakem čošku edelmetal hendlerje. 😂😬… A tu? Na prste prestejes. Necete vi “edel” vi hocete zatucanel. To je vase. Nemozete vi iz kože.

Hja, vaša Srbija je tako zaostala, tako nerazvita, tako uboga, da vi Srbi rinete v Slo. Samo ste take riti nehvaležne, da visite po slovenskih forumih in po srbsko klatite. Ne vem zakaj se ne vrneš nazaj v svojo Srbijo? Zakaj si prišel v Slo na socialko viset? Mogoče zato, ker je Slo razvita država, Srbija pa zaostala, revna uboga država?

Samo pozabljate, da ni več juge. Nekoč ste nas silili učiti se vašo pisavo, vaš jezik, naši vojaki so morali po vaše govoriti. Zdaj pa je konec tega.

Se spomnim v 80ih. POlno Srbov pri nas. Vedno pljuvanje po Slo, vedno trdili, da ne bodo govorli slovensko,. In to so bile babe, brez izobrazbe, delale za tekočim trakom, mislile pa so, da so ne vem kaj. Pač Srbjannke kot srbjanke. Pa še froce so učile srbsko. In froci so pač postali ničle, tako kot one.

Vse spoštovanje pa vsem tujcem, ki živijo pri nas in spoštujejo našo kulturo in jezik. Ostali pa ste za pokozlat.

Somebody705, 25.06.2021 ob 19:52

Ja. Ne vedo. Glupo tupo slepo gluho nemo zatucano.

Na bilderbergu je bla diskutirana mislim da 80ih. Lahko pogledas na njihovi spletni strani… Imajo “dnevni red” objavljen po letnicah. (so imeli. enkrat sem gledal)

Pa kje bodo dopustili da bo en janez najjaci v evropi??? Halo?

Osebno ti takoj plačam vozovnico za Srbijo. V eno smer. Da ne boš tako hudo trpel v Sloveniji. Da boš šel v vašo visoko razvito deželo. Vidim, da nimaš denarja za vozovnico. Pa ti jo osebno plačam.

dosti prepozno, 25.06.2021 ob 19:54

Hja, vaša Srbija je tako zaostala, tako nerazvita, tako uboga, da vi Srbi rinete v Slo. Samo ste take riti nehvaležne, da visite po slovenskih forumih in po srbsko klatite. Ne vem zakaj se ne vrneš nazaj v svojo Srbijo? Zakaj si prišel v Slo na socialko viset? Mogoče zato, ker je Slo razvita država, Srbija pa zaostala, revna uboga država?

Samo pozabljate, da ni več juge. Nekoč ste nas silili učiti se vašo pisavo, vaš jezik, naši vojaki so morali po vaše govoriti. Zdaj pa je konec tega.

Se spomnim v 80ih. POlno Srbov pri nas. Vedno pljuvanje po Slo, vedno trdili, da ne bodo govorli slovensko,. In to so bile babe, brez izobrazbe, delale za tekočim trakom, mislile pa so, da so ne vem kaj. Pač Srbjannke kot srbjanke. Pa še froce so učile srbsko. In froci so pač postali ničle, tako kot one.

Vse spoštovanje pa vsem tujcem, ki živijo pri nas in spoštujejo našo kulturo in jezik. Ostali pa ste za pokozlat.

Ok. Hodijo sem, ucijo jezik, niso za nic, so za pokozlat itd…

Kje je vas napredek?

From 91 nobody slow u down? Where is progress?

ti plačam, 25.06.2021 ob 19:56

Osebno ti takoj plačam vozovnico za Srbijo. V eno smer. Da ne boš tako hudo trpel v Sloveniji. Da boš šel v vašo visoko razvito deželo. Vidim, da nimaš denarja za vozovnico. Pa ti jo osebno plačam.

😂😬

Eeeeee moji vi… Ja petek je vem. Lep dan je bil. Vem tudi da je jutri sobota. Ma zakaj mi to govoris? Ne povezujem.

From 91 nobody slow u down. Where is progres. Why problems didnt disapear?

Somebody705, 25.06.2021 ob 19:57

Ok. Hodijo sem, ucijo jezik, niso za nic, so za pokozlat itd…

Kje je vas napredek?

From 91 nobody slow u down? Where is progress?

Jao, še enkrat: napredek je, da smo se osvobodili vas Srbov. Da imamo slovenski jezik v slovenski vojski. Da srbski zdravnik, ki dela v Slo, govori slovensko, ker včasih so govorili kar po srbsko.

Da nas nihče več ne sili se učiti cirilice, srbščine, če tega ne želimo. Kdor želi, se seveda lahko uči. Sili nas pa nihče več.

Pa ni treba več delat udarniških sobot za vas nerazvite.

Pa sedaj uvažamo Srbe, da delajo v gradbeništvu, kot čistilke, ker Slovenci tako slabo plačanih del nočejo opravljat.

Somebody705, 25.06.2021 ob 20:00

😂😬

Eeeeee moji vi… Ja petek je vem. Lep dan je bil. Vem tudi da je jutri sobota. Ma zakaj mi to govoris? Ne povezujem.

From 91 nobody slow u down. Where is progres. Why problems didnt disapear?

A tako polomljeno angleščino se v Srbiji učite?

A nisi ti Bosanc? Si Bosanc iz srbskega dela BIH ali si iz Srbije?

To, da ne spoštuješ države, ki ti daje kruh, to že vemo.

Bravo Slovenija.

Bravo za svojo državo, demokracijo, samostojnost.

Hvala vsem našim vojakom, ki so se zoperstavili močni jugoslovanski vojski.

Smo imeli sreči, da se je pri nas vojna hitro končala. Pri nas ni bilo toliko Srbov kot jih je bilo na Hrvaškem in BIH pa so se lažje sprijaznili z izgubo Slovenije.

Srbija je sanjala o veliki Srbiji, pristali so tam, kjer so si zaslužili.

dosti prepozno, 25.06.2021 ob 20:01

Jao, še enkrat: napredek je, da smo se osvobodili vas Srbov. Da imamo slovenski jezik v slovenski vojski. Da srbski zdravnik, ki dela v Slo, govori slovensko, ker včasih so govorili kar po srbsko.

Da nas nihče več ne sili se učiti cirilice, srbščine, če tega ne želimo. Kdor želi, se seveda lahko uči. Sili nas pa nihče več.

Pa ni treba več delat udarniških sobot za vas nerazvite.

Pa sedaj uvažamo Srbe, da delajo v gradbeništvu, kot čistilke, ker Slovenci tako slabo plačanih del nočejo opravljat.

Kaj pa glede delanja otrok slovenkam? Tu pa morate se malo povdarka naredit… Tu se kar ni napredka.

A vidis… Ja te pitam normalno ti pa glej kaj pises. Eto u sta se debata pretvara. Eeee moji lepopisni izobrazenci. Sta su vam napravli. Ko telad.

Nocete vi plemenito.

Seljacko vi hocete. Zatucano. Zivotinjsko. Hihihi huhuhu agaagaga

Bos bananj?

S pomočjo litija bo Srbija postala najbogatejša država v Evropi in ena najbogatejših držav na svetu. Na tisoče milijard evrov se bo znašlo v srbskem državnem proračunu. Takrat bo lahko Srbija kupila Slovenijo, Hrvaško, Črno goro, Makedonijo, BiH, Albanijo, Romunijo in druge balkanske vukojebine brez problema. Seveda če bo to hotela .

Somebody705, 25.06.2021 ob 20:06

Kaj pa glede delanja otrok slovenkam? Tu pa morate se malo povdarka naredit… Tu se kar ni napredka.

A vidis… Ja te pitam normalno ti pa glej kaj pises. Eto u sta se debata pretvara. Eeee moji lepopisni izobrazenci. Sta su vam napravli. Ko telad.

Nocete vi plemenito.

Seljacko vi hocete. Zatucano. Zivotinjsko. Hihihi huhuhu agaagaga

Bos bananj?

Veš zaradi takih kot si ti, ki ste nespoštljivi do naše kulture, našega jezika, do takih, ki še vedno ne razumete, da je tu SLvoenija in klatite po vaše, zaradi takih ste južnjaki nepriljubljeni.

Zaradi takih kot si ti, ki gobcate v vašem jeziku po našem forumu, nastradajo tudi tisti kulturni, normalni južnjaki. Ljudje potem mislijo, da so vsi južnjaki taki kot si ti. Pa se najdejo svetle izjeme, ki spoštujejo našo kulturo, državo.

Obstajajo pa seveda gnoji, ki živijo na račun Slovenije, gobcajo pa v svojem jeziku in pljuvajo po Sloveniji in Slovencih.

Mediji, 25.06.2021 ob 20:09

S pomočjo litija bo Srbija postala najbogatejša država v Evropi in ena najbogatejših držav na svetu. Na tisoče milijard evrov se bo znašlo v srbskem državnem proračunu. Takrat bo lahko Srbija kupila Slovenijo, Hrvaško, Črno goro, Makedonijo, BiH, Albanijo, Romunijo in druge balkanske vukojebine brez problema. Seveda če bo to hotela .

Ja, sevevda. Zato pa Slovenci množično derejo delat v Srbijo. Jao, kaj Slovenci, tudi Avstrijci, Nemci se selijo v Srbijo. Čisti raj.

bravo slovenija, 25.06.2021 ob 20:06

Bravo Slovenija.

Bravo za svojo državo, demokracijo, samostojnost.

Hvala vsem našim vojakom, ki so se zoperstavili močni jugoslovanski vojski.

Smo imeli sreči, da se je pri nas vojna hitro končala. Pri nas ni bilo toliko Srbov kot jih je bilo na Hrvaškem in BIH pa so se lažje sprijaznili z izgubo Slovenije.

Srbija je sanjala o veliki Srbiji, pristali so tam, kjer so si zaslužili.

Eeeeee moji vi. Ne recem da je milosevic bil popoln. Noben ni. Enkrat sem ga poslusal. Je rekel “bosna hrvaska kosovo so 3 separatisticka pokreta koja razturaju jugoslaviju” heh… Sej pa zakaj so napadli? Da se ne cepi. Sej pa jugoslavija je bila na nek nacin “ideja velika srbija” (drzava kjer vsi srbi zivijo v eni drzavi)

Smo Srbom in ostalim jugosom pipco zaprli pa so se ustrašili in s tanki napadli Slovenijo.

Mi je pa neverjetno, da še danes nekateri Srbi občudujejo zločince kot so Miloševič, Karadžič, Mladič. Prav ne moreš verjeti, da so še vedno tako butasti. Cel svet ve, da so zakrivili na tisoče mrtvih, da so Srbi pobijali, klali, posiljevali pod njihovim poveljstvom, amapk jih še vedno občudujejo.

Razvitost pa to :)) Starejši Ljubljančani se mogoče spomnijo, kako so srbski ficirji oziroma njihove družine v takrat lepih novih blokih, izdelanih posebej za njih, v banjah gojili prašiče. Najprej sem mislila, da je to hec, a se je potem izkazalo, da je to resnično. Pa so bili to celo bolj civilizirani pripadniki svojega naroda. V stari Jugi sem ravno dovolj hodila po Srbiji, da sem lahko videla to razvitost :). Kar je bilo razvitega, je bil Beograd, večinoma potomci ruskih beguncev, Nemcev oziroma potomcev bivših dežel Avstroogrske. Ostalo turška cigajnarija. Vojvodina, kot bivši del AO, je bila tudi nekaj bolj razvita.

Srbi vedno nekaj sanjajo in iščejo svojo superiornost, a jim balonček vedno poči in sanje razblinijo. Kot že omenjeno, zakuhajo marsikatero vojno, a iz vsake izidejo kot večni poraženci. Velika Srbija bo kmalu le še mali beograjski pašaluk, pa še tega jim bodo v ozadju prevzeli Kitajci.

Doza smeha, 25.06.2021 ob 20:30

Razvitost pa to :)) Starejši Ljubljančani se mogoče spomnijo, kako so srbski ficirji oziroma njihove družine v takrat lepih novih blokih, izdelanih posebej za njih, v banjah gojili prašiče. Najprej sem mislila, da je to hec, a se je potem izkazalo, da je to resnično. Pa so bili to celo bolj civilizirani pripadniki svojega naroda. V stari Jugi sem ravno dovolj hodila po Srbiji, da sem lahko videla to razvitost :). Kar je bilo razvitega, je bil Beograd, večinoma potomci ruskih beguncev, Nemcev oziroma potomcev bivših dežel Avstroogrske. Ostalo turška cigajnarija. Vojvodina, kot bivši del AO, je bila tudi nekaj bolj razvita.

Pa zanimivo je bilo, da v JLA so vojaki iz Srbije radi ostajali v vojski, Slovencem se je vedno domov mudilo. Zakaj so radi ostajali? Ker v vojski so dobili jest, doma še za jest niso imeli dovolj.

Itak, če greš danes po Srbiji, Črni Gori, Makedoniji, BIh… tretji svet.

Za Makedonce mi je žal. So ok. Za Bosance mi je tudi žal, ker so toliko pretrpeli v vojni. Za Srbe mi je včasih žal, ko vidim kaka revščina je tam dol. Ampak, ko se spomnim kako štalo so počeli Srbi v 80ih, začetku 90ih, kako so grozili Slovencem, kako so potem zanetili vojno. Ne, ni mi žal zanje.

Slovenci v Avstriji so pa Srbom sigurno hvaležni. Ker so se zaradi njih odločili za Avstrjio,, ne za YUgo. So prišli po prvi vojni na KOroško Srbi, izvajali tam nasilje, se obnašali kot podivjana sodrga. Nepismeni so bili tako ali tako vsi povprek, Srbi pač, kako bi bili pismeni v tistem času. In, ker je narod videl kako zaostal narod je to. SO na plebiscitu tudi SLovenci obkrožili za Avstirjo.

New Report

Close