Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Slovenci se bodo požrli med sabo

Slovenci se bodo požrli med sabo

Ga ni bolj zakompleksanega naroda pod soncem.

Obstajajo odlični razlogi, zakaj so Slovenci zapiti, zaplankani samomorilni hlapci. Zakaj se zliva gnev po socialkarjih na družbenem dnu in obenem pusti krasti milijarde parazitom. Zakaj se kritizira tiste, ki ob prvi priložnosti sp*zdijo ven iz te vukojebine. Sosedu mora najprej krava crknit, šele potem pride na vrsto vse ostalo.

Pobijte se med sabo, škode ne bo nobene.

Že dlje časa sem mnenja, da je problem slovenije v njeni geolokaciji. Smo meja med zahodom in balkanom. Kot balkanci se radi kregamo. Ampak ker smo balkanci, ki se imajo za zahodnjake, uporabljamo bolj civilizirane metode kot balkanci. Če oni vse rešijo po balkansko, se mi obračamo na sodišča.

Tako da imamo v posledici veliko prepirov, ampak jih rešujemo po zahodnjaško.

Na taužente takih in podobnih tem odpiraš, do zdaj sem šla preko, ampak vseeno bi te vprašala samo enkrat: zakaj točno živiš tukaj, če ti tako zelo ni všeč?
Pameten človek spoka kufre in gre tja, kjer mu je všeč, kjer so fajn ljudje, kjer ne trpi vsak dan, tako kot očitno ti trpiš tukaj?
Torej – zakaj?

Verjetno imaš kar prav. S tem, da naša sodišča rešujejo zadeve po balkansko, pa smo tam 🙂

Na taužente takih in podobnih tem odpiraš, do zdaj sem šla preko, ampak vseeno bi te vprašala samo enkrat: zakaj točno živiš tukaj, če ti tako zelo ni všeč?
Pameten človek spoka kufre in gre tja, kjer mu je všeč, kjer so fajn ljudje, kjer ne trpi vsak dan, tako kot očitno ti trpiš tukaj?
Torej – zakaj?
[/quote]
Vprašaj sebe, zakaj ne spokaš s tega foruma, pa boš dobila odgovor.

Verjetno imaš kar prav. S tem, da naša sodišča rešujejo zadeve po balkansko, pa smo tam 🙂

Vprašaj sebe, zakaj ne spokaš s tega foruma, pa boš dobila odgovor.
[/quote]

Ja, ampak jaz ne odpiram dnevno po par tem, kako je forum grozen, pa kako so forumaši nemogoči, pa na splošno ne jamram non stop kot ti. Ni primerjave.
Torej zakaj?

Ja, ampak jaz ne odpiram dnevno po par tem, kako je forum grozen, pa kako so forumaši nemogoči, pa na splošno ne jamram non stop kot ti. Ni primerjave.
Torej zakaj?
[/quote]
Saj jaz tudi ne. Očitno imaš več kot enega oboževalca, pa sploh ne veš.

Zakaj se ne spokaš s foruma? Verjetno zato, ker greš blazno rada ljudem na živce. Imam prav?

Zelo dobro si opisal precejšnji del naroda. Namesto, da si sočustvovali s tistimi, ki jim gre slabše, je veliko Slovencev srečnih, da gre drugim slabše od njih.
Je pa meni težko soditi, kako bi sam ravnal, če bi se komaj prebijal skozi in bi mi vseskozi drugi govorili, da je to zaradi južnakov, pa lenuhov, pa korupcije,…, skratka iščejo izgovore v drugih, namesto da bi začeli pri sebi. Če bi celo življenje bil ogrožen, bi tudi jaz nasedel kateremu od populistov in jih podrl.
Čeprav mislim, da razumen človek tega ne naredi, če le ima pravilno vzgojo in načela. problem so tisti, ki sebe ne cenijo in potem si morajo vedno najti nekoga, ki je kriv za njihovo bedo. Poznam nekaj ljudi, ki so na socialni lestvici zelo nizko, pa so kljub temu načelni in populizme obsojajo. In moram priznati, da jih občudujem in vedno lahko računajo na mojo podporo.
Na vso srečo pa živi v Sloveniji kar precej pozitivno naravnanih ljudi, ki jim solidarnost in pomoč tistim, ki jim gre slabše od njih ni tuja. Upam, da bo takih in tistih, ki se bodo uprli korupciji vedno več, kajti to je edini način, da bomo šli pačasi na boljše. Potrebno je obračunati z vso korupcijo, ne glede na to na kateri strani je. Vsi, ki napadajo žvižgače so problem, pa naj bodo to levi ali desni.
Največji problem naše družbe niso Janšizem, komunizem, fašizem, niso begunci, ne Orban ali nemško francoski vlak, največji težavi sta nestrpnost do drugače mislečih ter korupcija.

Alkohol – rak rana slovenskega naroda

New Report

Close