Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SLOVENCI V PROMETU

SLOVENCI V PROMETU

Dobro jutro gmajna, dobro jutro kletka.

Še vedno pohajkujem tu gori…. ni me moč
kar pregnati in odgnati, ne obupam kar čez
noč, enkrat verjetno že bom, a ne kar čez noč …

Z dobrimi komolci prideš na cilj hitreje, kot z dobro vzgojo!

Politiki so kot poševni stolp v Pisi. Navadno so preveč nagnjeni na eno stran; padejo pa ne !

Kadar vam zagotavljajo, da so njihovi nameni čisti kot kristal, pozorno poglejte, če niso tuid prozorni !!!

“Pokažite mi mesečno vozovnico!”
“Ali nismo na Zemlji?”

Danes veljajo za nepodkupljive tisti, ki so pripravljeni vzeti tudi manjše zneske!

SLOVENCI V PROMETU
Kjer je omejitev hitrosti na trideset, vozijo šestdeset, kjer je šestdeset, vozijo stodvajset. Ker sta najpogosteje v avtomobilu dva, vozijo torej točno po predpisih; dovoljena hitrost pomnožena s številom potnikov !

REKLAMA ZA RAMO
Stopil sem na margarino. Zrsnilo mi je kot po maslu!

SLOVENSKI VOZNIKI
Slovenski vozniki so v glavnem dveh vrst. Prvi vozijo s polno paro, drugi pa pod paro.

Dočakali smo hude čase. Vsako prase skrbi le zase !

Ob pogledu na prekrasno mavrico lahko uživajo le tisti, ki jim je uspelo preživeti nevihto.

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Dobro jutro Marija in cel ostali svet…

ja se posipam s pepelom.. zadnje dni sem bil tukaj zelo malo, to pa samo zato, ker na raznih potovanjih zadnjih dni, v avtu nimam neta, drugje pa še ne obstajajo internet cafe… niti v avstriji, tam kjer smo bili, nimajo kafičev 🙂

no, da ne nakladman naprej 🙂 evo mene spet tukaj, sicer je vse neki gusto, tako da… no ja 😉 sem in tja se beremo tukaj …

Dobro jutro še enkrat najbolj vstrajnemu članu naše družbe in cmoka, dobro jutro pa tudi vsem ostalim, ki se še pokažejo sem 🙂

Ja kdo pa drug, kot Jani, si rečem, ko se izpiše
z rdečim “novo”. Nič ni novo, Jani je, pa konc!
Sej ni važn, Jani, sej ni važn …. ti svoje podelej,
pol pa prid! Važn je…. da je vlažn .. inu da ima
traktor .. ne de???
Jani, cmočka, objemčka in …… marš u službo !!!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Zauh Jani.

Tudi mene službene dejavnosti zelo trgajo od tule

Če ni vlažen, pa naredimo da je, a ne Mariči.

Jutro našemu vztrajnežu

haha..najprej ga lepo pocrklaš pol pa marš:))))))))))))))))))
jutro obema in vsem….

hehehee no ja tisti marš v službo lahko izpustiš 😉 ker sem v službi že…. bo kmalu ena ura :)))))))))))

marija, vračam cmoke pa objemčke in.. ja.. važno da je traktor vlažen če ne ni n’č :)))) (pr nas se traktor reče še eni stvari… k nima nobene zveze s traktorjem ;))))

da ne govorimo o kakšni riti al kako…mislm traktor pa to a?

no sej bi rekel.. da bo kmalu sneg, pa da bo takrat več časa… samo takrat ga ti ponavadi nimaš a ne :))) cajta :)))

dobro jutro seba, zauh

hja , jutro Sebi…
samo , da se ti ne dogaja kaj drugega :))) like love….lover ??

ja sej.. k prej ženska…. še dober da ni tko kot pr.. kje? najprej pocrkla pol pa požre… v živalskem svetu :)))))

dobro jutro moj zajček 🙂 Cmoka!!!!

Upam, da bo letos drugače

ne.. tud z ritjo nima nobene zveze :))))))

da ne bo snega ;)))))

Hehehehehe, lover hehehehehehe

CEPICA

JUTRO BUNNY

Ne, da bo seba :o)))))))

Cmokija Jani , pa jutro tud..

Ja sej , ženske…
Najprej saj veš en dober lizz, pol pa ugriznemo :))

S kombajnom? hehehehehehehe

JUTRČKA SRČEK !

SaDO

cEPICA

cMOKA TEBI

hm..le kaj bi to potem bilo …..

Eno nad tabo

Dej , dej , sej pol te še mal zvežem…
ma ti bi bilo lepo..ej ne se upirat..

New Report

Close