Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Slovenčki bi samo fehtali evropska sredstva

Slovenčki bi samo fehtali evropska sredstva

A sami ne znate nič zaslužit? Večni socialni podpiranci. Bosanci vam gradijo, ceste in stanovanja, Bruselj vas futra …

A mislite počasi vi sami kaj ustvarit?

Fuck off ćefurće malo debelo !

BEDAK, resno.

Škoda karkol besed zgublat ob taki objavi.

Ti pa lahk povem: sinoč ena Hr, ki že leta živi in dela v D, bla tuki, ona hval Slovence: kako su vrijedan, nspredan narod, okreču se, hoče, bliže se A, Slo je u bivšoj jugi bila najnaprednija….čeprav tud sama prav: ima i u Slo BUD.ALA

Sam na konc debate je blo pa: al Slovenci ne vole Hrvate. Sm rekla sam to: isto kao budale slovenske, mrze sve što je J od Kolpe.

Jbg  BUD.ALE

Slovenček brez eu, komaj napraska za pet metrov krpanja asvalta, enkrat, v štirih letih, oziroma  pred občinskimi volitvami.Pametnemu popolnoma dovolj!

Odgovor na objavo uporabnika
Ena južna neprijavljena, 05.08.2023 ob 15:39

BEDAK, resno.

Škoda karkol besed zgublat ob taki objavi.

Ti pa lahk povem: sinoč ena Hr, ki že leta živi in dela v D, bla tuki, ona hval Slovence: kako su vrijedan, nspredan narod, okreču se, hoče, bliže se A, Slo je u bivšoj jugi bila najnaprednija….čeprav tud sama prav: ima i u Slo BUD.ALA

Sam na konc debate je blo pa: al Slovenci ne vole Hrvate. Sm rekla sam to: isto kao budale slovenske, mrze sve što je J od Kolpe.

Jbg  BUD.ALE

U Sloveniji ima budala, Slovenci ne vole Hrvate zato što i slovenske budale mrze sve što je južnije od Kolpe.

Hahahahaha, kakšna izjava!

Itak289, 05.08.2023 ob 15:29

A sami ne znate nič zaslužit? Večni socialni podpiranci. Bosanci vam gradijo, ceste in stanovanja, Bruselj vas futra …

A mislite počasi vi sami kaj ustvarit?

Za nas Slovence je bilo že davnaj nazaj zadosti stanovanj in hiš kakor tudi cest in vsega ostalega. Bosanci ste se priselil v Slovenijo,delate in gradite samo zase sej vi rabite stan itd. ker vas je zmeri več,moraste delat pa gradit za sebe. Slovenci imamo za nas Slovence vsega še preveč. 

Slovenija je Bosno reševala v poplavah, zato ne piši neumnosti in izgini iz Slovenije, če ti ni všeč.

Trade slo, 05.08.2023 ob 17:25

Za nas Slovence je bilo že davnaj nazaj zadosti stanovanj in hiš kakor tudi cest in vsega ostalega. Bosanci ste se priselil v Slovenijo,delate in gradite samo zase sej vi rabite stan itd. ker vas je zmeri več,moraste delat pa gradit za sebe. Slovenci imamo za nas Slovence vsega še preveč. 

Točno tako! Janezi garamo v gradbenih firmah in zidamo stanovanja, da lahko mujoti iz pisarn noter živijo. Kje je pravica?!

Spet provokacija mentalnega bolnika, nekdo je rekel, če naredimo crowdfunding, da ga pošljemo na morje, jest to podpiram.

Odgovor na provokacijo: malo si poglej kako delujejo EU sredstva, kakšna so vplačila Slovenije, ter nato izplačila nazaj.

In za konec zate osebno: mi “futramo tebe”

Anonimno 9088, 05.08.2023 ob 17:34

Slovenija je Bosno reševala v poplavah, zato ne piši neumnosti in izgini iz Slovenije, če ti ni všeč.

Ne samo to: Slovenci smo celo Bosno zgradili, ker smo najboljši gradbeni delavci, Bosanci so pa hodili v Slovenijo po pisarnah se izležavat!

Dej pejt že enkrat na dopust, 05.08.2023 ob 17:39

Spet provokacija mentalnega bolnika, nekdo je rekel, če naredimo crowdfunding, da ga pošljemo na morje, jest to podpiram.

Odgovor na provokacijo: malo si poglej kako delujejo EU sredstva, kakšna so vplačila Slovenije, ter nato izplačila nazaj.

In za konec zate osebno: mi “futramo tebe”

Ja, futrate me – z bedarijami, ki jih pišete po internetu od jutra do večera. Jaz moram pa delat namesto vas.

Menda bomo morali sedaj razširit vse avtoceste. So nam švabi vse zabili od aprila do oktobra. Da se bodo lahko hitro pripeljali na HR Istro. Pa pol evrope vozi kitajsko robo iz našega Kopra. Plačali pa ceste seveda iz svojega varžeta. Rabili jih bodo pa tujci. Nič subvenicj….

Švabi se vozijo na morje, 05.08.2023 ob 17:51

Menda bomo morali sedaj razširit vse avtoceste. So nam švabi vse zabili od aprila do oktobra. Da se bodo lahko hitro pripeljali na HR Istro. Pa pol evrope vozi kitajsko robo iz našega Kopra. Plačali pa ceste seveda iz svojega varžeta. Rabili jih bodo pa tujci. Nič subvenicj….

Točno tako: Slovenci toliko prispevamo v evropsko blagajno, da se je cela Nemčija iz tega zgradila. A smo mi šli v EU samo zato, da bomo Nemce, Francoze, Nizozemce, Švede in Dance futrali? Naj oni raje začnejo kaj delat, ne da se samo pitajo iz korita, ki ga mi polnimo!

Itak289, 05.08.2023 ob 17:47

Ja, futrate me – z bedarijami, ki jih pišete po internetu od jutra do večera. Jaz moram pa delat namesto vas.

Ne skrbi, saj te bodo kmalu nadomestili Filipinci! Pa boš lahko šlo nazaj v bosno podgane žret za preživetje, ker tukaj tako trpiš. 🙂

jUGOVIČKA ŠUTI.

Glupa monkuzlja, 05.08.2023 ob 17:16

U Sloveniji ima budala, Slovenci ne vole Hrvate zato što i slovenske budale mrze sve što je južnije od Kolpe.

Hahahahaha, kakšna izjava!

REs si Glupa monkuzlja

Nikjer nism nspisala ZATO, nauč se brat, če pa ne razumeš napisanga, pa ZAČEPI

Bruselj futra nas, mi pa futramo vas. Nič ne gradite za nas, ampak zase. Če hočemo mi kaj imeti, si moramo sezidati in ustvariti sami.

To so sredstva, ki so namenjena vsaki članici EU in so ravno za to namenjena, so nepovratna. Nekako ne razumem, da se jih Slovenija otepa, če ji pripadajo. To je totalen absurd.

Bedak neizobražen in nerazgledan ter dosti premlad se vidi kaj objavljaš oz. kako razmišljaš.

Hvala bogu, da dobimo ta sredstva, ki so nepovratna, kar pomeni, da ima EU se kar lep dnar, ki jih dobiva od davkov drzav v Evropi. Bedaki bi bili, da za ta sredstva ne bi zaprosili ali jih ne bi porabili. V preteklosti so se dogajali razpisi, ki so propadli, ker nismo znali porabi EU denar, se kazni so bile, ker nismo znali porabit in smo jih vracali.

Hahaha, šta ste vi izgradili u Bosni? Daj ne budi smiješan, to što si rekao nisu Bosanci već Slovenci. Vi sjediti u pisarnama i uživate, ništa ne rafite dok Bosanci pošteno rade i najvrijedniji smo narod za razliku od vas! To vas boli!

Slovenček brez eu, komaj napraska za pet metrov krpanja asvalta, enkrat, v štirih letih, oziroma  pred občinskimi volitvami.Pametnemu popolnoma dovolj!

A zato je mel cel balkan kj za gradit  45 let ker nč nismo znal? Revček si!

New Report

Close