Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Slovenija – če imaš vplivne starše si brez škode lahko privioščiš poskus umora in posilstvo

Slovenija – če imaš vplivne starše si brez škode lahko privioščiš poskus umora in posilstvo

nad ravnatelja, ki je zaščitil žrtve, pa pošlješ inšpektorja.

http://www.dnevnik.si/slovenija/ravnatelj-kaznovan-ker-je-zascitil-domnevni-zrtvi-
.
Ravnatelj je zaščitil žrtvi domnevne spolne zlorabe in domnevnima storilcema preprečil vstop v šolo. Šolska inšpekcija predlaga njegovo razrešitev.

Več v tiskani izdaji včerajšnjega dnevnika.

Sošolec naj bi jo držal pod vodo, dokler ni bila povsem brez moči, nato naj bi jo odvedel v skriti del bazena, kjer naj bi ju čakal drug sošolec. Oba dečka naj bi jo tam spolno zlorabila, nato pa dejanje ponovila še pri eni sošolki.

Ravnatelj je starše omenjenega dekleta, ki so se obrnili nanj, napotil najprej na policijo, kjer so v ponedeljek zjutraj podali kazensko ovadbo. Ker starši drugega dekleta tega niso želeli storiti, je ovadbo proti dečkoma podala šola, kar so nam potrdili tudi na Policijski upravi Ljubljana. Dodali so, da so kriminalisti o dogodku obvestili pristojno tožilstvo v Ljubljani. Ali je primer že zaključen, nam s tožilstva še niso sporočili.

A ker je ravnatelj tisti ponedeljek želel, da sta deklici v šoli zaščiteni, je učenca počakal pred šolskimi vrati in jima prepovedal vstop v šolo. Povedal jima je, da bosta spričevalo prejela po pošti čez tri dni, ko se je končalo šolsko leto. Napotil ju je domov in jima naročil, naj se o svojih dejanjih pogovorita s starši, te pa je poklical v šolo. Ker časa za pogovor tisti dan starši niso imeli, so se oglasili v torek. Zahtevali so, naj se otroci soočijo med seboj in se v navzočnosti staršev in ravnatelja pogovorijo, kaj se je zgodilo. Ta predlog je ravnatelj zavrnil.

Kmalu se je v šoli oglasil šolski inšpektor. Svoje obiske je ponavljal in od ravnatelja brez pojasnil, kaj preiskuje, zahteval precej dokumentov. Šele po osmih mesecih preiskovanja je bilo uradno znano, za kaj gre: izredni inšpekcijski nadzor se je končal s predlogom, naj svet šole ravnatelja razreši s funkcije, saj je dečkoma huje kršil pravico do obiskovanja pouka.

Starši drugega dekleta bi raje to pometli pod preprogo, kaj si bodo sosedje mislili. Banda mazohistična slovenceljska.

Priložena stran ne dela

nova
Uredništvo priporoča

Mogoče bo pa ta link delal, članek je plačljiv, tako….

Clanek

Starši drugega dekleta bi raje to pometli pod preprogo, kaj si bodo sosedje mislili. Banda mazohistična slovenceljska.[/quote]
Ko boš enkrat v taki situaciji, potem komentiraj. Mogoče je bila to želja dekleta in so jo starši samo spoštovali. Vsekakor nikomur ne želim, da se kdaj znajde v takšni situaciji, saj se dostikrat zgodi, da je žrtev dvakrat prizadeta, najprej pri samem dejanju, pa potem še enkrat ob reševanju le-tega. No, odločitev inšpekcije potrjuje moje mnenje, na veliko žalost 🙁

Vplivni starši so komunistične ne? Ravnatelj pa ne? Ker samo tako je možno, da pride do česa takega. Ravnatelji imajo večinoma žegn rdečih oz rdeči poskrbijo za to, da se na uglednih položajih pojavljajo njihovi ljudje.

a se lahko vzdržiš političnih insinuacij. Lahko pa si poiščeš seznam šolskih inšpektorjev in za začetek ugibaš kdo je sodeloval pri pregonu rabvnatelja.

Političnih insinuacij? Hehe, kdo pa misliš, da ima pri nas vpliv in denar? Titov hitlerjugend.

Butl opranoglavi. Kakšen človek pa si, da še iz takšne tragedije potegneš ven Tita in rdeče?

Če ne veš, ne obtožuj. Raje se malo pozanimaj, kako deluje nasilje v Sloveniji. Vedno prideš nazaj do Tita in njegovega pomladka.

Žal se vedno najdejo osebki, ki poskušajo kriminalnemu dejanju prilepiti politično konotacijo.
In s tem preusmerjajo srž problema. Zloraba moči.
Verjetno boš tudi devetošolcema, ki sta toliko časa deklico tiščala pod vodo da je onemogla prilepil kumunizem.
Veš kaj je to – POSKUS UMORA.
Se vprašaš kdaj, kakšen je devetošolec, ki je sposoben takšnega dejanja?

Ja najboljše da tebi verjamem ker TI si med izbranci in ti veš kako to gre. Pogledaš članek in ti je že vse kristalno jasno. Seveda da so vse tardeči krivi ker pota murgeljskih palčkov so skrivnostna in zavita, ampak vedno puščajo rdečo sled. In ti jo zvohaš tudi če je to tragedija, v katero so vpleteni otroci v osnovni šoli.

Blagor tebi, ko za tebe je svet res enostaven.

rdeči so krivi v tolikov kolikro so zaj***** šolski sistem. In to, res ji m je to potrebno priznat in čestitat, jim je uspelo v velikem obsegu. kdo ga bo pa saniral in predvsem kako, je pa žal druga zgodba

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

No, povejte katerih barv sta ravnatelj in oče pošasti? Ker imam prav, odvračate pozornost drugam. Je tako?

Ne je ni, kaj ima tukaj politika veze z posilstvom? Ste res patetični. Če je kdo zajebal šolski sistem je to Milan Zver, zdej vas stari domobrančki futrajo z lažmi, da se lahk vsaj za hipec preden SDS dokončno propade dobro počutite v bedni fantaziji.

Kakšne barve sta? Verjetno kožne barve, ane butl. Če imaš pa kakšne insajderske informacije, jih pa zaupaj nam ali pa časopisom kot sta Reporter in Politikis. Pisuni tam bodo z veseljem pograbili vse tvoje informacije če so resnične. Če si bral članek skozi rdeči filter pa to ne velja, menda ja to veš?

Rdeči imajo dobro naštudirano, kako se ostane na oblasti. Tito je že daleč pred vojno svojo konkurenco pošiljal v SZ, kjer jih je Stalin umoril, ker ni vedel, da je Tito lažnjivec. Nato je Tito po vojni umoril vsakega, ki bi ga utegnil ogroziti na stolčku. Tudi otroke, da ne bi prišlo do maščevanja kdaj kasneje. 1 miljon ljudi. Je na seznamu desetih največjih množičnih morilcev vseh časov. Na istem seznamu kot Hitler.

Po vojni smo vsi vedeli, da proti Titu ni dobro govoriti. V vsakem podjetju vsaj en ovaduh. Direktorji rdeči. Ti isti direktorji so po osamosvojitivi postali lastniki delnic in podjetij. Imamo torej kapital v lasti rdečih. Službe imajo samo sorodniki in tisti, ki jim lezejo v rit. Pustimo ob strani peščico podjetnikov, ki so na pošten način in brez zvez in kapitala rdečih zmogli kaj ustvariti. Ker jih je res le peščica.

53{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zaposlenih dobi plačo od države. Nato dobi od države plačo še nadaljna množica, ki je v sorodu z vodilnimi, prijateljuje z vodilnimi, podkupuje vodilne (75{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} poslov je koruptivnih) in opravljajo storitve oz. dobavljajo proizvode “državi”.

Ogromna množica ljudi je torej odvisna od države. Boš grizel roko, ki te hrani ali jo boš lizal? In to dragi Slovenci nam preprečuje, da bi se soočili z resnico, če nas le-ta sama ne udari. Ko te doleti neposredno, takrat se šele začneš zavedat, kje živiš, kdo je tvoj gospodar, kdo te hrani in kdo lahko naredi s tabo vse, kar se mu zazdi. Zato ne nekaj na pamet prosim.

a si kaj spil, skadil, mora vohal da take prijavljaš? kdo je naredil učence nedotakljive, jim dal vse možne pravice, pozabil pa na dolžnosti? kdo je šolam pobral vsa pooblastila za kak bolj konkreten ukrep?jajo zihr ni bil med njimi

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

nič nisem skadil, spil itd. sam dost mam teh bedarij o Murglah, Kučanu itd.

Še enkrat te vprašam. Pa kaj ima to veze s posilstvom na šoli, ravnateljem in inšpekcijo???? Tito, pa Kučan, pa rdeči. Adijio pamet, šla v maloro.

Kaj ima veze? Koliko se ti spoznaš na nasilje? Nič. Sicer bi vedel/a, da je nasilnež vedno močnejši od žrtve. Počakaj, da vidimo barvo staršev, potem boš razumel/a. Počakaj, da kdo odgovori, koga pozna oče pošasti. Kake barve je, itd.

A Slavko Gaber in njegova šolska reforma je tudi bedarija?
Vidiš, jaz mam pa dost bedarij o Zveru pa starih domobrančkih itd. ki jih skoz vlečeš na plano.

jahman – sej mamo nekateri tudi dost stricev iz ozadja, a kaj ko kar naprej rinejo skozi zadnja vrata, do Pahorja, 2x pri Bratuškovi preden je odstopila, sprehajanje pred Ustavnim sodiščem….

Preveč naključij za enega sivega gospoda.

Kaj ima veze? Koliko se ti spoznaš na nasilje? Nič. Sicer bi vedel/a, da je nasilnež vedno močnejši od žrtve. Počakaj, da vidimo barvo staršev, potem boš razumel/a. Počakaj, da kdo odgovori, koga pozna oče pošasti. Kake barve je, itd.

Za božjo voljo pusti alkohol ali pa droge dokler te popolnoma ne uničijo. Dovolj se spoznam na nasilje v šolah, saj smo jih vsi obiskovali in vsaka šola je imela nasilneže. Vzgoja in značaj nima veze z barvami.

Če se “sivi gospod” le naključno sprehaja okoli predsedstva in pred ustvnim sodiščem,
če se un tožilec iz patrije čisto naključno sreča z obtoženim Cekuto,
potem je tudi čisto naklučje, da so se Krkovič & ostali srečali z obremenilnimi osebami.

Ampak za nekatere velja naklučje, za druge pa se temu reče “indični krog”

New Report

Close