Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Slovenija išče delavce

Slovenija išče delavce

Bodimo pošteni balkanci so bolj lene sorte zato me veseli,da jih je čim manj v Sloveniji.

Slovenija zato gre po delavce v Indijo in Bangladeš tam so res pridni ljudje in tudi všeč mi je, da se ta Slovenceljska bela monotonost razbije.

Na srečo je bela Slovenija preteklost.

Leni ste vi, lenuhi, ki se imate za neki zlat in ne vem še kakšen sveti narod. Če vam balkancev ne bi bilo (kamor seveda sodite tudi sami) vam od te kvazi državice ne bi bilo nič.

Te mi pa zmagajo, vse metat v en koš, ampak ugotavljam, de vas je 95% takih. Da jaz pridem iz ene Srbije in bi rad živel v EU, ma ni šanse, da izberem Slovenijo. Grem raje malo dlje in grem raje v Avstrijo, ne pa eno Slovenijo k jedva dobiš nastanitev in tako dalje…. Delal bom za 1500 evrov, a za flet bom dal 800 evrov, seveda ja, komaj čakam, mam raje avstrijao, kjer je 14. plač. Za sem so sam Indijci, de jih dajo v kletke s pogradi pa de delajo ko norci, vzhodnoevropski kapitalizem v vsem sijaju. sej na HR je že tako…. jebe se kapitalu za narodnost in to, da bi mel ne vem Slovence kje, škrtuhi slovenski raje pocrkajo !

Bosanci. Delovni. Kar prihaja za njimi je poguba, od Ukrajincev naprej

Na Kitajskem so celo avtocesto naredili ROBOTI, ljudje so bili le nadzorniki. Nektere tovarne v celoti že delajo roboti, ljudje so tam le za vzorec…..

Pri nas smo pa 50 let za svetom….

Poguba ste rdečelični leni slovenceljni. Slovenija ne bi imela ne cest ne večino ostale infrastrukture če ne bi bilo tujcev, ki so jih in načrtovali in gradili. Sedaj pa sploh, ker vaša mularija, ki jo nenadzorovano štepate za dodatke, je še miljonkrat bolj lena (mentalno in fizično) kot njihovi tastari. Totalno nekoritna zalega, z egotom boga in sposobnostjo na pol krepnjenga zajca.

Zamenjat  hoče celotmo populacijo. ta   tehnokratski diktator.  Celo državo  hoče dati pod kamere.  Napolnit Slovenijo z migranti. SLOVENIJA JE POSTALA POD TO VLADO  DIKTATURSKA

Odgovor na objavo uporabnika
Popay npr, 25.11.2024 ob 00:10

Bodimo pošteni balkanci so bolj lene sorte zato me veseli,da jih je čim manj v Sloveniji.

Slovenija zato gre po delavce v Indijo in Bangladeš tam so res pridni ljudje in tudi všeč mi je, da se ta Slovenceljska bela monotonost razbije.

Na srečo je bela Slovenija preteklost.

Na  srečo si  ti nor.

Tu se prepleta več dejavnikov. Naša (ne le trenutna) prodana hlapčevska oblast mora v skladu z bruseljskimi direktivami narediti to deželo multikulti. Za začetek to, kasneje bo kolesje uničenja evropske civilizacije  steklo samo. Za naše močno obremenjeno gospodarstvo je potreben najem čimcenejše delovne sile. Delovna sila z Balkana, tudi Romunije in Bolgarije je postala predraga. Gremo v smeri za pest riža in brez težko pridobljenih delavskih pravic. Delavci z Balkana so hkrati ugotovili, da je za njih ugodnejša zaposlitev severno in zahodno od nas.

Ena stara2, 25.11.2024 ob 10:44

Tu se prepleta več dejavnikov. Naša (ne le trenutna) prodana hlapčevska oblast mora v skladu z bruseljskimi direktivami narediti to deželo multikulti. Za začetek to, kasneje bo kolesje uničenja evropske civilizacije  steklo samo. Za naše močno obremenjeno gospodarstvo je potreben najem čimcenejše delovne sile. Delovna sila z Balkana, tudi Romunije in Bolgarije je postala predraga. Gremo v smeri za pest riža in brez težko pridobljenih delavskih pravic. Delavci z Balkana so hkrati ugotovili, da je za njih ugodnejša zaposlitev severno in zahodno od nas.

To narodu ni ali noče biti jasno, Slovenija ni samostojna država, prodani slovenski politiki samo izpolnjujejo ukaze iz Bruslja! Smo razprodana država, multikulti nam ne uide, hkrati pa indoktrinacija kako je fino če je država multikulti,…

To ni res.  VB ni v EU  pod novim premierjem  Starmerjem pa  so jim nabutali zalivskih migrantov, ki so jih tihotapci pripeljali preko Rokavskega zaliva. Lastna vlada namenoma uničuje  svojo državo, ker vlado kriminalci  podkupijo, tako kot so našo.

Anonimno 8085, 25.11.2024 ob 10:46

To narodu ni ali noče biti jasno, Slovenija ni samostojna država, prodani slovenski politiki samo izpolnjujejo ukaze iz Bruslja! Smo razprodana država, multikulti nam ne uide, hkrati pa indoktrinacija kako je fino če je država multikulti,…

Izgovori na Bruselj so dobrodošli samo za kriminalce.  Ursula nima pa nič proti, zakaj bi imela. Podpira kriminal.   Ni pa to potrebno,  downat državo v pm,  kot dela naš.

Kaj dela Golob, 25.11.2024 ob 11:19

To ni res.  VB ni v EU  pod novim premierjem  Starmerjem pa  so jim nabutali zalivskih migrantov, ki so jih tihotapci pripeljali preko Rokavskega zaliva. Lastna vlada namenoma uničuje  svojo državo, ker vlado kriminalci  podkupijo, tako kot so našo.

Kaj hudiča imajo nelegalni prešvercani migrantje z tujimi delavci v sloveniji? Veš kakšni so pogoji za delovno vizo? POjma nimaš a ne. Resno samo dno družbe tu….dnevno iščete če je kdo še nižje da ja ne boste edini. No ti tuji delavci niso nižje od vas. So krepko višje od luzerjev, ki so se rodili v privilegije o katerih lahko ti tujci samo sanjajo….in vse kar so iz tega potegnili je da so zmožni delati isto kot nekdo, ki sploh jezika ne zna. Pa viset na internetu in si domišljat kako so posebni 🙂 Luzerska zalega. Vi ste krivci zakaj gre vse k hudiču. K se razmnožujete k podgane in svoje nizkokakovostne gene zjebane od incestnih odnosov vaših prednikov trosite naprej.

hehe noro, kdo je bolj usekan, vi ali kletar, avtor, ki mi krade nik…, vidim, da eni to okoženo  opico, ahmeda, ki vas zajebava v glavo in je obseden z niko kovač, resno jemljete..

Res je, delovna viza se čaka, sploh pa se preverja in dalje dobit da si tujec nekaj državnega preteče velik Save, tako da tele zgodbice desnuharjev, kako so Slovenci povsod neki ogroženi mi grejo pošteno že na kurac. desni velebiznismeni bi itak te izkoristil de crkneš, pol bi pa na pogrebu težil, zakaj ni cerkvenega pogreba, dalje bili bi proti splavu, a svoje ljubice noseče bi poslal v tujino na splav hahahahaha

Delavska pravica je osnovna človeška pravica in če se že neki duvamo eno Evropo pa ne vem kaj mora to biti zagotovljeno, kot recimo, da delavec mora imeti toliko denarja, da si lahko privošči, da nekje biva. Poverbani vaški SDSovci in kemtavzi pa itak hondlajo z njivami od tetk, pol se podkupuje župane, da je zazidljivo pa opa cupa evo vam gradbeno dovoljenje pa novo naselje, hlapci njihovi bi pa najraje de spijo na skednjih, ker sej imajo dost, kaj zdej. Marš !! Aja pa bog ne daj de ne greš k maši v nedeljo ! Kmetavz ma še kupljen prvi red do oltarja k Boga se pa mal bopji ane, pa da za kake nove zvonove ! Hahahaha

Anonimno 2640, 25.11.2024 ob 08:25

Te mi pa zmagajo, vse metat v en koš, ampak ugotavljam, de vas je 95% takih. Da jaz pridem iz ene Srbije in bi rad živel v EU, ma ni šanse, da izberem Slovenijo. Grem raje malo dlje in grem raje v Avstrijo, ne pa eno Slovenijo k jedva dobiš nastanitev in tako dalje…. Delal bom za 1500 evrov, a za flet bom dal 800 evrov, seveda ja, komaj čakam, mam raje avstrijao, kjer je 14. plač. Za sem so sam Indijci, de jih dajo v kletke s pogradi pa de delajo ko norci, vzhodnoevropski kapitalizem v vsem sijaju. sej na HR je že tako…. jebe se kapitalu za narodnost in to, da bi mel ne vem Slovence kje, škrtuhi slovenski raje pocrkajo !

To pa ne bo držalo, Indijci delajo samo toliko časa dokler jim gre za preživetje, takoj ko se ugnezdijo, ga ne spraviš več delat. Pa nezanesljivi so, danes je, jutri ga ni. Pa smrdijo. Same slabe izkušnje z njimi. Južnaki so bolj pridni, ampak vseeno, ko tukaj dobijo stanovanje, žena in otroci podporo, se hitro polenijo in se jim ne da več delat.

Vsi ti narodi niso tako kot mi, ki delamo cel lajf, najprej se trudimo v šoli, faksu, delamo kariero, vmes gradimo hišo, kupujemo stanovanje, smo otrokom za vzgled in otroke vzgajamo v poštene državljane. Delamo skoz in ne pričakujemo nobene podpore od države, vse si ustvarimo sami. Vse te priseljence živimo mi, ki že celo življenje plačujemo davke, prav tako vsi naši predniki. Otroci priseljencev pa delajo zdrahe po šolah in tepejo in matretirajo naše otroke pa nikoli niso nič krivi.

Danes me je v mestu pod Roglo pozdravil črni someščan. Veliko belih slovencev ne pozdravi.

No meni so taki priseljenci vsec. Hitro se je asimiliral.

Problem so uni na podpori

Ampak kako v Italiji in Avstriji, Nemčiji, ne izpolnjujejo ukazov iz Bruslja, ali kako?

New Report

Close