Najdi forum

Splash Forum Politični čvek slovenija je propadla država

slovenija je propadla država

Odgovor na objavo uporabnika
slovenija ki je ni več, 21.07.2014 ob 20:08

Slovenija je propadla tranzicijska država, saj ni učinkovita, hkrati pa za svoja dejanja pred državljani ne odgovarja. S tem se s svojim relativnim odmikom od družbeno zaželene in pričakovane ravni evropske države po svoje pridružuje izbrani skupini afriških držav, kot so Kongo, Somalija, Zimbabve, Sudan in Čad, ki na lestvici neuspešnih držav kraljujejo po absolutnem kriteriju. Neučinkovitost Slovenije se kaže v nesposobnosti prebivalcem zagotavljati dogovorjene javne dobrine, neodgovornost države pa v nesprejemanju politične, legalne in moralne odgovornosti vladajočih…

ko vidiš butalsko najemodajalsko mafijo, kako izkorišča najemnike, vidiš kje si

Res je, drzavni uradi in nasi politiki niso nasi ker ne sledijo zeljam ljudstva ampak stricev iz ozadja za katere vemo da niso stric Kucan ampak bolj Uncle Sam.

Kot drugo, med kronco se je pokazala vsa beda tega ljudstva, ko so cepilci napadali in specali anticepilce in antimaskerje. Sem bila v trgovini in je prisel za mano varnostnik in me zelo spostljivo opozoril da so se eni ptitozili ker nimam nagobcnika gor. To je tako kot beli med vojno. Nasemu narodu manjka strpnosti in tolerance, zato se nikoli ne bomo povezali v skupnih ciljih, tistih ki so res pomembni. Dokler se bo sosed vtikal v zivljenje soseda… In tega je na temu forumu, pac odraz nase druzbe, ogromno.

Sem veliko v tujini in tam take zlobe nisem opazila, vsaj ne v taki meri.

Sloni letijo, 11.11.2022 ob 14:24

Ćefurjad pojdite dol nazaj dol je vse super, država se ne krči, dol je vse super, dol boste srečni, morate biti pa res mazohisti da ostajate tu…

Ste kot rjuharji, pridete iz usrane lukne kjer niste srečni , ko pa ste tu bi radi iz Slovenije naredili usrano lukno.

Malo strpnosti ti ne bi skodilo.

Tukaj gre za konstruktivno debato. Ve tega nisi sposoben/a ali dorasel se raje izogni temu.

OMFG, 21.07.2014 ob 20:11

saj nas kot “drave” tudi teh 23 let ni bilo

kdo vam je kriv ker ste koruptivni sorodniki s.p.

New Report

Close