Slovenija junaška, svobodna bodeš ti
Kolikor je meni znano, je ta tvoj trditev navadna laž.[/quote]
kolikor je meni znano pa ni, dejstvo je da ameriški državljani ne morejo tako kot mi imeti potne liste doma pri sebi, pa če jih potrebujejo ali pa ne- preverjeno[/quote]
Ne verjamem, dokler ne podaš verodostojnega linka. Moje izkušnje namreč pravijo drugače.
kolikor je meni znano pa ni, dejstvo je da ameriški državljani ne morejo tako kot mi imeti potne liste doma pri sebi, pa če jih potrebujejo ali pa ne- preverjeno[/quote]
Ne verjamem, dokler ne podaš verodostojnega linka. Moje izkušnje namreč pravijo drugače.[/quote]
ne bom ti podajal linka,ker tega nisem pobral kje na internetu ti bom pa konkretno navedel da to drži
Ne verjamem, dokler ne podaš verodostojnega linka. Moje izkušnje namreč pravijo drugače.[/quote]
ne bom ti podajal linka,ker tega nisem pobral kje na internetu ti bom pa konkretno navedel da to drži[/quote]
Lahko mi podaš tudi pisni vir in ga bom sam poiskal. Imam dostop do marsičesa, zato samo navedi avtorja in datum, ali pa ameriško državno agencijo in njeno uredbo, kjer bi bilo zaslediti kaj podobnega. Še naprej trdim, da kotališ buče v svoji rdečkasti zaslepljenosti.
Ja, v ZDA je mal drugač, kot pri nas.
Tam najprej zberejo dokaze, te obtožijo, potem obsodijo in šele potem greš v zapor. V vmesnem času ti pa zaplenijo potni list, da ne bi tiček odfrčal v severno Korejo ali na Kubo, preden je postopek končan.
Saj vem… za komunista, kot si ti, trikrat preveč komplicirano a ne? Traja in traja, stane, pa še na koncu lahko pride do oprostilne sodbe.