Najdi forum

Splash Forum Politični čvek SLOVENIJA med dvema balkanskima ognjama

SLOVENIJA med dvema balkanskima ognjama

sej js sem tudi imel v mislih nas SLOVENCE!!!!
Če ti misliš, da smo balkanci se preseli na balkan, js sm SLOVENEC in na to sem ponosen. Kaj pa pomeni balkanec mi pa prosim razloži, ti to očitno veš ker za sebe praviš da si balkanka:-)

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

frančišek, a misliš da si kaj več vreden od drugih, ker si se slučajno rodil kot Slovenec? Kot da si imel kaj pri tem, kot da je to tvoja zasluga….in kot da so srbi in albanci sami odločili kje se bodo rodili…ali kakšni drugi narodi.
Lahko te je kvečjemu sram. Ne pravijo zastonj, da je nestrpnost rezultat nevednosti, ti si tipičen šolski primer za to. Smiliš se mi.

hel ti čvekaš neumnosti…če živiš v Sloveniji si SLOVENEC in razmišljaš po slovensko, če pa razmišljaš po balkansko, pa pojdi na balkan, ker tam ti je mesto!

No evo, kaj sem rekla? :))) Z vsako besedo le potrjuješ moje besede.

hel a te lahko razveselim, da nisem slovenskega rodu! Sem pa ponosen SLOVENEC, pa me boli k…. a se ti strinjaš z mano ali pa ne! Ti pa si ponosna SLOVENKA in razmišljaš po balkansko sram te bodi!

Veš, briga mene kakšnega rodu si ti ali kdorkoli drug. Jaz ne gledam na človeka tako ozko, ne sodim ljudi po tem kako razmišlajo v geografskem smislu, jaz ljudi delim na dobre in slabe.

hel obračaš besede…čist po balkansko

a razmišljaš tko?

http://www.delo.si/index.php?sv_path=41,35,110886&src=rp

kaj ste bedni nekateri

Ej neslovenc, ti si pa res beden. Resnični dokaz, kako zelo si omejen, nerazgledan in zadnje a najpomembnejše, izrazito neizobražen. Da o kulturi pisanja niti ne zgubljam besed.

Ko ti, revežu, zmanjka cenenih populističnih argumentov, pa začneš kriviti vse druge samo sebe ne.

Ne samo nevednost, še marsikaj drugega ti je lahko v lasten, nazadnjaški sram.

Si ti še zmeraj ponosen Yugič ali pa cigo?Za tvojo desničarsko opredelitev bi rekel da si ustaš ali pa četnik.

Balkanec pomeni:Hrvat,Srb,Ćrnogorec,Makedonec ali Musliman.

In kaj si ti po narodnosti??Šved?

Ti si prav razgledan,ja.Razmišljaš enostransko,kolaboracionaliastično…Če se kdo ne strinja s teboj ga zmerjaš s KOMUNISTOM,PARTIJCEM in ne vem čim še.

Neglede karkoli si,si omejen in enostranski skrajni desničar.Po svoje demokrat.

kako pa se razmišlja po slovensko, a ????

Nekaj nerazumem tukaj, tukaj so na forumu nekateri, ki zase pravijo da so srbi…, čeprav se je rodil v Sloveniji, mu je Slovenija dala izobrazbo, državljanstvo, vse pravice, varno službo, socialno varnost njemu in njegovim otrokom ampak njegoi starši so rojeni v Srbiji in on zase pravi da je Srb, se mi zdi nefer, če se nima za Slovenca in se ima za Srba pa naj vrne državljanstvo in spoka kufre, pa na vlak Ljubljana-Beograd in naj uživa kot Srb v svoji preljubi Srbiji!

No zdaj so levičarji pokazali svoj pravi obraz….svojo nestrpnost do tujcev!
Po eni strani zagovarjate balkance….če pa jaz priznam, da nisem Slovenskega rodu, ampak v srcu čutim, da sem SLOVENEC in sem ponosen na to me je pa skoraj treba linčat.

Mislim, da so to komunajzarji že počeli med 2. svetovno vojno in takoj po njej!

Jaz bi vzela državljanstvo tudi vsem nepismenim Slovencem. Sramota je, huda sramota, končati slovensko šolo in v slovenskem jeziku pisati takšne zmazke. Še tako zaostal prebivalec Fužin ve, da se “ne razumem” ne piše skupaj.

_________________________________________________ http://monoblog.over.net/zogca/ Včasih pekel, včasih sanje …

oh ja žogica…. To je pa sedaj zelo važno kako se kaj piše, se mi zdi, da sem te prizadel s svojim postom, zato ker si se našla v njem in imaš korenine v Srbiji in ti je mal mar kako sem napisal besedo ne razumem…
Zanimiv ja ta vaš karakter in vaša agresija, reakcija…
Mislim da imam pravico podati svojo misel o trenutni situaciji, pa če ti je všeč ali ne, tu smo da komentiramo in ne žalimo… A se nežalimo piše skupaj? buloza….

Jernej…ne obremenjuj se s komunajzarji….ko jim zmanjka pol iščejo pravopisne napake na bistvo pa pozabijo!

“frančišek”

Tukaj na forumu si tudi ti pokazal svoj obraz, ne samo levičarji, tudi desničarji ga kažejo. Pišeš, da nisi slovenskega rodu, čutiš pa, da si SLOVENEC. Uporabi iskalnik, pa preberi kaj vse si napisal proti Slovencem.

Sram naj te bo!

Kar dobro so te obdelali, pa prav so imeli, da ne omenjam, kaj vse si pripisal meni, ker sem te večkrat opomnila na tvojo nesramno nestrpnost.
Veliko si dovoliš. Prav zato sem se oglasila, naj vedo, od kje si, če si drugi niso zapomnili tvojega pisanja, jaz sem si ga, kljub visoki starosti.

Ne prištevam se ne K levici, ne desnici, tudi vse narodnosti spoštujem, enako VSE veroizpovedi, saj si VERO lahko vsak izbere SAM, katera mu odgovarja.
Imam veliko znancev iz drugih jugoslovanskih republik in dobro se razumemo.
IZDAJALCEV – KOLABORANTOV Z OKUPATORJEM, PA NE MARAM, JIH NE MOREM ZAGOVARJATI, KER SEM PREVEČ PRETRPELA MED II. SVETOVNO VOJNO. To slovenskim desničarjem ni po volji, zato sem vedno TARČA.

frančišek, zakaj pa ti tako kritiziraš, pa ne vem??, lahko si samo mislim, misli so pa proste, a ne???

Že pred časom si napisal, da si v Plibelku. ZAKAJ???? Tudi iz tvojega pisanja je videti, da si od tam, 25.11.2007, si zapisal v temi:

“Janša ne bojim se te!” …. temo je bila odprta od “psst”, Preberi, pobrskaj!
Napisal: frančišek
Datum: 25.11.2007 ob 23:26
http://med.over.net/forum5/read.php?186,4418061

V Pliberku je gajba Laškega 9,5 evra:-)

Poboljšaj se!!!!

Mačke že cvilijo:-)

Nekateri južnjaki tu pri nas živijo že 30,40 in več let pa še zmeraj ne znajo govoriti Slovensko.

To so temperamentni,vroči,bojeviti balkanski narod,tako kot ostali južni narodi.

New Report

Close